זימונים...

שקסי

New member
זה מה שקיבלתי בנתיים

להקה צבאית: 29.12 ב9 בבוקר בת"א. חייל חינוך: 5.1 ב9 בבוקר עד 5 בערך בראם (זה ליד באר שבע לפי מה שהבנתי) וזהו בנתיים. ביי שיהיה שבוע נפלא!

go golan go

New member
חחח... קטנה....../images/Emo8.gif

סתם... אני בטח לא הרבה יותר גדולה ממך....

super beg

New member
גם אני רוצה להשוויץ בזימונים שלי

אני קיבלתי זימון ליום סיירות אבל יותר חשוב הוא הזימון למבדקי צוות אוויר שקיבלתי ימותו הקנאים

מ ו ר ע ל

New member
גם אני מזומן!!!

קיבלתי זימון לפני טיול חנוכה להיות מש"ק אמל"ח בשלדג וזה יהיה בירפ"א אז לי יש ירפ"א אפילו אם זה לא להיות טייס! ושחזרתי קיבלתי זימון למודיעין! שזה במשכן לאמנויות הבמה בהרצליה-מוזר! איזה יופי איזה טופי שיהיה לכולם בהצלחה

fresh mishmesh

New member
לי יש במשכן לאמנויות הבמה בהרצליה

מבחנים לתפקידי פיקוח ומבצעים... מתי שלך? אולי עוד ניפגש..

מ ו ר ע ל

New member
אוף באסה כבר כל כך רציתי!!!

אני מת שיהיה איתי משהו בזימון שאני מכיר זה יכול להיות כל כך כייף...

kedeman

New member
רק אני לא מקבל כלום?

הכרזתי בצו הראשון שאני לא רוצה להיות קרבי (מה שאומר שהצבא הולך לתת לי ז בגודל של צואר של ג'יראפה) וכרגע אין לי מושג איך אני יכול להוריד עוד את הפרופיל שלי (מישהו יודע??? מ-82 ל-64) ואני לא מקבל כלום מהצבא!!!!

go golan go

New member
אני באמת לא מבינה אותך...

אמרת שאתה לא רוצה קרבי, ואתה מנסה להוריד לעצמך ת'פרופיל- אז מה איכפת לך שאתה לא מקבל זימונים?

just stav

New member
יש לי ידיד...

שעשה כל מיני בדיקות כדי להראות שהוא חסר קורדינציה בצורה משמעותית וזה הוריד לו את הפרופיל... או משהו אחר בסגנון, אבל העניין הוא שהוא הצליח להוריד את הפרופיל מ-97 לפחות ל-72 אם לא ל-64...
יום טוב לכולם Love סתו

super beg

New member
לשי קדם רציתי להקדיש לך את השיר

אפס של בן ארצי רק בשינוי קטן וזה הולך ככה: פשוט פשוט מחפש מהות לכל שטות נמות נמות בובה עם חוט של אלוהים זה טוב זה רע אך אין ברירה אין דרך חזרה בדיחה זו חזרה גנרלית העיקר הספקנות אתה אפס, אתה אפס כתבתי לך לפני כולם פורום אתה אפס, אתה אפס בסך הכל רצית אהבה גברית חזקה ישר לרקתום ארון גדול אתה בתוכו (מתי תצא) יש בו הכל ספרים שלא קראת תקליטים שלא שמעת אך את הארון עיצבת שתראה חכם זה טוב זה רע אך אין ברירה אין דרך חזרה בדיחה זו חזרה גנרלית העיקר הספקנות אתה אפס, אתה אפס כתבתי לפני כולם פורום אתה אפס, כל אחד הוא קצת אפס אבל אתה יותר וכל אחד זקוק לאהבה חלק נשית חלק גברית אתה גברית מוקדש לך בחום וזה אישי אני פשוט שונא משתמתים

kedeman

New member
פשששש הפעם יצאת אדיוט

ומאוד מתלהב... אני חושב שאתה לא מבין את המובן של משתמטים (וגם לא יודע לכתוב את המילה הזאת) משתמט זה אחד שיש לו חובה והוא לא ממלא אותה אני כן הולך לשרת בצבא זה החוק ואני לא הולך לעבור עליו אני לא הולך לשרת בשירות קרבי כי זה לא מעניין אותי ואני גם לא אתפקד שם טוב בנוסף לזה שאני לא מאמין שאני אגיע שם למיצוי עצמי ועוד משהו אתה אומר שכל המשתמטים הם הומואים אני מבין זה אומר שמי שלא משתמט לא יכול להיות הומו (כי אין הומואים בצבא..... או שבעצם יש אבל הם מאוד מנסים להסתיר את זה) ושכל מי שמשתמט הוא הומו (אז אני לא יכול להשתמט) אתה אדיוט

super beg

New member
אז ככה...

קודם כל כן יש לי שגיעות כתיב אני לא מתבייש בהם ולא לא כל מי שהומו הוא משתמט אולי נסחפתי קצת אבל לדעתי יש דרכים אחרות להגיע לאן שאתה רוצה ולא ע"י שקרים אבל איך שאתה רוצה בסופו של דבר אלא החיים שלך לא שלי

kedeman

New member
אולי זאת הבעיה שלי

שלא שיקרתי וגם שאין לי קומבינות כדי להגיע לאן שאני כן רוצה מה שאומר שבצבא בארץ ידפקו אותי אני גם רוצה להוריד את הפרופיל שלי בצורה הוגנת ומקווה למצוא אחת כזאת

s h e e p i t

New member
אני לא מבינה...

איך אתה יכול להגיד לבן אדם כל כך חמוד ומתוק כמו שי ........ מה שאתה אומר... !?

למעלה