זימונים

DragonSoul

New member
זימונים

אני יודע שזה מעת מוגזם , אבל..... אולי תוכלו לרשום כאן את כול סוגי הזימונים , לדומה: זמוני פיות , דרקונים , רוחות וכו,

jbu

New member
../images/Emo6.gif הצחקתה אותי!

אתה עדין ילד וכבר אתה רוצה לזמן דרקונים? ראיתי הרבה אנשים שכבר עוסקים שנים במאגיה ופוחדים מזה, מכיוון שאני לא מוצא את ההודעה של שטלטל בפורום אני יביא אותה בפורום אחר : http://magick.x-war.org/forum/viewtopic.php?t=94 זימונים זה שלב מתקדם יורת ובטוח לא כדי ללמוג אותם באיטרנט גם צריך ללמוד על מה שאתה מזמן לפני שאתה מזמן אותו כדי שלא יהיו לך הפתעות. קודם תתחיל עם מאגיה, ושוב אני ממליץ לך על הספר modern magicK שכבר נתתי לך קישור אליו וגם שם יש כמה דברים בשבילך, אחרי זה כבר נראה מה נוכל לעשות בשבילך. נ.ב לא יזיק לך לקרוא את המאמרים.

DragonSoul

New member
אני לא רוצה לזמן כלום כרגע

אני פשוט רוצה לדעת , לקרוא, לסכם , להבין . אני רק כמה ימים בתוך הנושא ואני לא רץ לשום מקום , פשוט הכול כול כך מעניין שאני מחפש דברים חדשים כול הזמן. אז אם יש איזה ספר טוב בנושא , או אפילו אתר אני אשמח לקבל אותו . תודה רבה

jbu

New member
כבר אמרתי לך

MODERN MAGICK נתתי לך כבר קישור, ספר מאוד ממולץ (וזול יחסית) עם כמעט 600 ע"מ ובחלקם יש מידע על זימון שדים, לגבי דרקונים, אתה יכול לקרוא על זה במאמרים יש שם המלצה על ספר טוב על דרקונים, למרות שכשזה נוגע לכלים הוא קצת מגזים במה שהוא מבקש והוא גם עובד בשיטה לא נפוצה (שבה הפגיון לא מיצד את האוויר וכול מה שרובנו מורגלים אליו) אבל הוא ספר טוב. תתחיל עם זה, יש שם הרבה מידע והמלצות על ספרים בספר והוא יעסיק אותך למשך כמה זמן. בהצלחה.

DragonSoul

New member
רק דבר אחר נוסף

איפה אני יכול לקנות את הספר? וכמה זה יעלה בערך? תודה רבה על הכול

jbu

New member
בבקשה

MODERN MAGICK הקישור הזה הוא לאמזון (לספר שמה) שם אתה יכול לדפדף בו קצת, אתה תראה שלספר יש הרבה המלצות טובות, אתה יכול לקנות אותו שם בעזרת כרטיס אשראי, אבל אם כבר יצא לך יותר זול לקנות אותו באמזון הבריטי וזה משום מחירי המשלוח אם יש לך בעיה עם כרטיס אשראי כמו לשל ההורים לא מסכמים או כול סיבה אחרת אתה יכול לקנות אותו בחנות בארץ, בחיפה, רמז: מומלץ להירשם למועדון החברים מקבלים 10% הנחה שזה יוצא בערך מחיר המשלוח אם אתה לא גר בחיפה, היום ומחר יש להם תערוכה בתל-אביב תחפש מפגש של קיטרו בעמוד הזה או הקודמו ותמצא את זה, תיצור עם בעל החנות קשר וכבר תסתדרו בינכם, אני יודע שאתה יכול לשלוח את הכסף בדואר ואז הוא ישלח לך את הספר בימים הקרובים הם אמורים לעלות רשימת ספרים לאתר שלהם אבל אתה תקבל אותו הביתה (בחינם) כשתרשם כך שאתה יכול למצוא ספרים באמזון ולבקש אותם מקיטרו. הינה האתר שלהם: http://www.kitaro.co.il/main.html והינה הדואר של (אחד מ) בעל(י) החנות: [email protected] מ"ס הטלפון: 04-8503232 דרך צלחה.

jbu

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif אם אתה רוצה אני

בבקשה
אם אתה רוצה אתה יכול למצוא בפורום חוכמת הקבלה קישורים לאתרים שיש בהם ספרי קבלה, כמו הזהר. יש גם ספרים באתר של הנזיר אבל הוא בדיוק בהחלפת כתובות והאתר אמור לעלות בכתובת שונה,מישהוא צריך לדבר איתו על זה (הוא לא מדבר איתי). תבוא כול יום.

כרמית.

New member
אחד המורים שלי פעם הגדיר את זה יפה

טקסט זימון הוא כמו כרטיס לרכבת. הוא לא יעזור לך הרבה אם אתה לא יודע מאיזה רציף היא יוצאת בדיוק. ודי לחכימא.

DragonSoul

New member
אני חושב שכולכם לא כול כך הבנתם....

אני לא רוצה לעסוק כרגע בזימונים , אלא ללמוד על זה . אני לא ממהר לשום מקום , אבל אני כן מתעניין בנושא .

כרמית.

New member
אז אתה מתעניין באספקט הלא נכון

זה כמו שתגיד: אני מתעניין בספרות ותתחיל ללמוד על איך מכינים כריכה של ספר.

Ray12

New member
הינה ספר מצויין לזימונים

הספר נכתב בתחילת המאה ה17 והוא מרכז בתוכו את רוב החומר הדרוש לך

למעלה