זימונים לצה"ל...

bobby6killer

New member
חמודתי הצבא צריך כל חייל...

אין תפקיד בצבא שהוא לא חשוב ואם זה מנקה בבסיס ללימוד טבחות זה עדיין חשוב ועובדי רס"ר והכל חשוב הבעיה זה שיש יותר מדי ג'ובניקים מאשר לוחמים
ופה את צודקת רק רציתי לידע אותך שתדעי ולא תזלזלי ודר"א אח שלי לוחם וצחקתי פעם לידו על אחד שישב לידי באוטובוס והיה לו מדים של צנחנים אז שאלתי אותו באיזה גדוד הוא אז הוא ענה :"אני עובד רס"ר בבסיס של הצנחנים" והוא רצה להרוג אותי ותשאלי את אחיך גם אסור לזלזל בכל תפקיד ומביוחד בעתודה הצבאית שחס וחלילה טפו טפו טפו יקרה לאח שלי או לאחיך משהו מי שיטפל זה האיש הזה שאת מקללת שלמד בעתודה הרפואית...אז באמת לא לזלזל

THE sky angel

New member
את זה אתה לא צריך להגיד לי...

את זה אמרתי לא מזמן שהפנמתי.. אחרי שהייתי סגורה על קקרבי, אחרי שיחה מאוד ארוכה עם אחי שחושב בדיוק כמוני ותתפלאו אני באתי מהצד השני ואמרתי לו שלמשל אם תשימו לב- נגיד טבח, אם הוא לא יכין אוכל לא יהיה ללוחמים מה לאכול והם יילחמו על הפנים. אם לא ינקו את השירותים, החיילים יקבלו הרעלת פיפי ותהיה בעיה.. זה כמה דוגמאות להראות לכם שאני מבינה את זה... הודעה למעלה אמרתי לכם את מי אני שונאת מהג'ובניקים.. את כל הפקצות האלה "שלא תישבר לי הציפורן", "שאני לא אצטרך להוריד את הקוצים חס ושלום"... לא התכוונתי לפגוע במישו (סתו..) אבל זו דעתי.. אני לא חושבת ש.. טוב לא משנה אני לא יכולה להסביר את זה במחשב זה מורכב מידי.

kedeman

New member
שאלה

אני לא רוצה להיות קרבי מבחינת הצבא יש לי את כל הנתונים (הפיזיים) "לתרום" כמו שאת מגדירה את זה (אם את רוצה להיות מדוייקת אז קרבי) אם אני רוצה לתרום אבל לא להיות קרבי אז את שונאת אותי גם (על זה...)??

THE sky angel

New member
אני שונאת אותך בלי שום קשר..

חח סתם.. :) אבל בתכל'ס... כן. כאילו חלקית.. כי מצד אחד זה מעצבן אותי אבל מצד שני אני לא יכולה לבוא אלייך בטענות כי אתה תורם, יש לך את הרצון לתרום.. ולא מעדיף לשבת בכלא כי לא נתנו לך מה שרצית.

kedeman

New member
אני לא מעדיף לשבת בכלא

אני אשרת בצבא, בעיקר כי זה החוק אני לא רוצה להיות קרבי כי אני לא אוהב את זה אבל אני כן רוצה לשרת בתפקיד לא קרבי, אולי אפילו תומך לחימה וגם אם לא.... אני לא אתבאס מגל"צ או משהו כזה....

just stav

New member
ממש לא נכון!!

עתודה זה אומר שאתה לומד על חשבון הצבא ואז משרת במקצוע שלמדת. יש הרבה עתודאים שכשהם מתגייסים הם קרביים! נגיד, רופאים וחובשים קרביים. מור'וש, ההודעה שלך ממש, אבל ממש עיצבנה והכעיסה אותי...
יום טוב לכולם Love סתו

אני מכירה אחד עתודאי.

הוא סיפר לי על זה קצת וזה נשמע דווקא רציני לחלוטין. לא לזלזל יש בתפוז פורום עתודה. תעיפי מבט אם בא לך

THE sky angel

New member
לא התכוונתי לזה בצורה הזו...

ואני לא צריכה הסברים, אני לא סתם החלטתי ככה אלא אחרי מלא הרצאות בבצפר.. וחברה ממש ממש טובה שלי נלחמת על להיות בעתודה, אז אתם פשוט לא מבינים אותי.

bobby6killer

New member
Sky angel

תכלס בתור בת אין לך הרבה אפשרויות של קרבי קרבי אישית אני ממליץ לך על "עוקץ" יחידת הכלבנים של צה"ל תפקיד מדהים ואני רציני ופתוח לבנות מתאימות...לאן חשבת ללכת? דר"א קרקל זאתי יחידת ג'ובניקיות

קשתונה

New member
אל תגיד דברים שאתה לא בטוח בהם

קרקל היא אינה יחידה כזאתי ג'ובניקית כמו שאתה עושה ממנה... החיילים והחיילות שבה כן עושים מארבים וכן שמירות...ונכון אומרים עלהם שהם טוחנים אבט"ש...הם לא היחידים בצה"ל להזכירך:) ובשביל להגיע לעוקץ היא חייבת(!!!) להיות בקרקל... אגב קרקל עולים בקרוב לשטחים...אם כבר מדברים על ג'ובניקים

THE sky angel

New member
אני יודעת וזה מעצבן אותי חצילים...

אממ אני לא מדברת על קרבי לוחמת רק סגורה על זה... זה השאיפה שלי בעיקרון אבל אני לא סגורה על זה... (יש לי עוד קצת שנים...:) האמת שחשבתי או על שריון להיות מדריכה (אחי סיפר לי על זה וזה נשמע לי מצויין..:) והאמת משו שבאמת באמת אני רוצה אבל כמעט אין מצב שיקרה (בלי שאני אהיה בעתודה- זה מה שהתכוונתי שאני שונאת בזה!) להיות כמו עובדת סוציאלית בצבא, אני לא זוכרת איך קוראים לזה.. אבל לא משק"ית ת"ש אני רוצה להיות זו שמחליטה על הדברים. חו"מ שאני בשאיפות להיות הרמטכל"ית הראשונה של ישראל..
בלי נדר טפו טפו טפו,

THE sky angel

New member
זה הג'ובניק שאני התכוונתי-

אנשים שעושים את עצמם את עצמם למרות שיש להם את הנתונים לתרום. בגלל שלא נתנו להם להיות בגולני כמו שהם רצו אז הם הכריזו שהם מפגרים ובאו עם הכלב ואמרו "אם הוא לא מתגייס איתי אני לא מתגייס" ושמו אותו מש"ק ממטרות, או שנתנו לו פטור וההוא הלך להתמסטל בטיזנבובו. אין לי בעיה עם האנשים שבאממת אין להם את הנתונים, מעצבן אותי שהאנשים שיש להם בגלל שלא נותנים להם מה שהם רוצים הם בוכים. "אני לא בגולני אני לא מתגייס" זין בתחת. "שלא תישבר לי חס וחלילה הציפורן".. "המדינה לא נתנה לי כלום חרא שאני יעשה בשבילה דברים".. ועוד סיסמאות מעצבנות וחסרות טעם. זה מה שהתכוונתי בג'ובניק. ולמה למשל יש אנשים שמתייייים להיות קרביים "אבל הם שמנים מידי" לפי הצבא.. אז הם נותנים כל מה שהם יכולים ומנסים לתרום. עכשיו הסברתי את עצמי טוב יותר?? (עמרי אתה לא ג'ובניק בשבילי אם לזה חתרת...)

bobby6killer

New member
פ-חחחחחחחח חיה בסרטים

אם כל הכבוד לקרקל הם שומרים על גבולות שלום...זה לא יותר מדי קרבי לשמור על ישראל מהתקפות פתע מירדן הא? ולא נראה לי שהם עולים לשטחים...ועל איזה מארבים את מדברת בדיוק? טוב אני נותן לך את אפשרות השיפוט אבל אם את כלכך רוצה קרבי לא לקרקל...

למעלה