זימונים לצה"ל...

קשתונה

New member
אז בוא אני אספר לך משהו...

גבולות השלום המוגנים והטובים שלך...הם מצרים וירדן... עיקר העבודה של קרקל זה מבריחים של סמים זונות וכדומה... לידיעתך יש קטעים נרחבים של ישראל ומצרים שאין גבול בכלל!! למה? כי זה הרי אילת... ופשוט אין שם גבול...גדר או משהו...אין... ואגב...כן הם עולים לשטחים... בקרוב מאוד... אגב...שמעתי משהו על זה שהם כבר היו שם...ונהרגה חיילת אז הם יצאו משם... אל תשכח שמדובר עדיין למרות בבנות... זה לא סיירת מטכ"ל זה בטוח...אבל יחסית לבנות זה קרבי עד קרבי מאוד...(ואני לא מדברת על מג"ב!!!)

RMXXX

New member
דרך אגב

אין לוחמות בעוקץ, יש מאלפות כלבים ומטפלות(ידידה טובה שלי היא אחת מהם) אבל אין לוחמות...

THE sky angel

New member
כתבתי לך מה שאני כן רוצה ושואפת..

זה בתוך ההודעה מעלייך- "אני יודעת וזה מעצבן אותי חציללים"

bobby6killer

New member
אז עוד משהו סודי...

דיברת על מדריכה אז ככה... יחידת הסיור של התותחנים נקראת מורן (ומיטר)בקיצור יחידה סודית (יש להם איזה טיל מיוחד שאף אחד לא יודע עליו כלום {אני יודע ואהאהאהא}) וזה הג'וב הכי שיש בתור מדריכת חי"ר (אני רק יכול לספר שהבת של בוגי והבת של מופז [שניהן] היו מדריכות מורן) וכל מי שהיה ביחידה הזאתי (אני מכיר אחד [מעניין איך קיבלו תטמבל הזה גילה לי כמעט הכל...]) אמר שזה ג'וב מטורף לבנות וחוצמזה מדריכת חי"ר בכל אופניה זה מטורף וגם אם את קצינת משהו (צלפים\קליעה\ארפיג'י וכו) ויש מצב חרום (צו 8 וכולי) אז יוצאת לחזית להלחם... ראי יתרון...

RMXXX

New member
הטמבל הזה לא סיפר לך כלום

אתה חושב שאתה יודע על הנשק שלהם, אבל אני מבטיח לך שמי שיש לו סיווג כזה לא יספר לך כלום. ולגבי עוד תפקיד שנראה לי ממש מעניין לבנות, חברה שלי לשעבר, עכשיו התגייסה ליחידת חילוץ והצלה של פיקוד העורף, משקית חילוץ והלצה, התפקיד שלה בעקרון הוא כשיש אירוע אז היא יוצאת כמפקדת צוות חילוץ לשטח, וביום יום היא מדריכה חיילים. לי זה נשמע טוב....

THE sky angel

New member
חחח תודה לשניכם.. :) באמת עזרתם

לי... רק יש בעיה אחתת... חחח אפילו עוד לא קיבלתי צו ראשון..!! :( חחח זה מצחיק אותי שאני מדברת על צבא {שזה חלום חיי להתגייס כבר!!} ואני רק בי"א (אמצע כבר.. :) אממ ואני גם חושבת של שנת שירות אז... אחח מתי יגיע הרגע שגמאני אסייייים?!?!

jefro

New member
לכל הבנות שרוצות קרבי,

ולא קרבי "יענו" שכזה, תנסו דרך חיל הקשר והתקשוב, או להיות חובשות מוטסות... בהצלחה. אה, ודרך אגב, אלא אם כן אתן ממש אוהבות ים וטירטורים, תתרחקו מחובלים!!! זה הכי לא קרבי שבעולם שם... רוב הבנות שאני מכיר שסיימו את הקורס או שהן במהלכו יפקדו על גוררות בנמלי הארץ השונים... לא שווה את הזמן והמאמץ...

למעלה