זימונים לצה"ל...

קדי

New member
זימונים לצה"ל...

יש מישהו שביום שלישי ה-13 לחודש יש לו מיונים להדרכת יחידות שדה וטירונים בניצנים??? (מיועד לבנות) אם כן נפגש שם בני המושבים אימפריה...

go golan go

New member
אני יודעת....

עמיתי תהיה אבל זה לא ממש עוזר לך, כי אני לא חושבת שאת מכירה אותה... (היא מהקיבוץ שלי). בכל מקרה בהצלחה לכווולם (בנות ובנים) שכל אחד ימצא את מקומו. א-מן

go golan go

New member
אה... אופס....

אז את לא תפגשי את עמיתי, כי אני לא יודעת לקרוא... מה שהיא הולכת זה במחנה 80.... אולי זה אפילו לא אותו דבר.... טוב, בכל מקרה- בהצלחה....

S a l i t

New member
מה אופס!?!?!? שום אופס!!?!?!?

את לא יכולה לקחת את זה בחזרה בחיים!!!!!!! אגב? מה קורה איתך ילדה? בלעת דג לאחרונה או מה? ... את יודעת שאני אוהבת אותך נכון????

go golan go

New member
בליתי מים....

חמודה שלי! אני אוהבת אותך, אבל מי לעזאזל הולך לגור בערבה????? את לא מגיעה לראש פינה בקרוב או משו??...

שקסי

New member
למה נטייה אובדנית?? ד"א...זימונים..

אני מחר יום שלישי בראם (שאין לי מושג איפה זה ) יש לי מיונים לתפקידים בחייל חינוך.... שיהיה יום טוב!

fresh mishmesh

New member
זה...

ממש במועצה שלי
צומת ראם= צומת מסמיה= הכניסה הכי דרומית לכביש 6 וכאלה... שיט... זה בערך רבע שעה ממני! אם אני והצבא מדברים על אותו "ראם", צפי ביקור...
שערי אברהם?

שקסי

New member
כן זה בשערי אברהם!!

או יופי...אז עכשיו את מסבירה לי כמה דברים... איך מגיעים לשערי אברהם מצומת ראם?? יש לך מושג מאיפה יש אוטובוסים?? וואי איזה יופי!!1 אולי תבואי!!! אני מה זה יהיה מאושרת!! או שיש לי ראיון...אם יש עד הלילה אוטובוסים אז אולי אני יבוא אלייך לקצת...

שקסי

New member
עמרי לא שמתי לב שאני כותבת לך!!!

אתה פה!! מה קוריי??? איך צבא??? מה אתה עושה??

שקסי

New member
חחחחח חמוד!

מה ככה?? אצלי הכל טוב! נכשלת בלימודים- כהרגלי... עושה שטויות- כהרגלי... תכלס עושה הרבה... חבל שהמדבית הישנה חוזרת עוד מעט..

just stav

New member
צה"ל נזכר בי...

יאי איזה אושר... קיבלתי משהו בקשר לחמ"ן שחקים ועתודה... בעעע
נו טוב, נחכה למנילה... אגב, מישהו יודע מתי שולחים את הסבב השני?
יום טוב לכולם Love סתו

THE sky angel

New member
הבנתי ש..

עתודה זה שיא הג'ובניקיות ו.. אני שונאאאתת ג'ובניקים
ועכשיו גם עתודאים! קרבי זה הכי אחותי
עובדה!

לירום

New member
לא נכון

עתודה זה אומר שאתה לומד עכשיו ואז אתה נותן לצבא עוד כמה שנים (נראה לי שזה אותו מקצוע שלמדת)

fresh mishmesh

New member
אבל זה גם לא נקרא להיות ג'ובניק

כי להיות עתודאי זה להיות סטודנט ואז לעשות שירות צבאי בכלל לא ג'ובניקי... זה שמישהו הוא עתודאי לא אומר שהוא ג'ובניק...

go golan go

New member
מה את ישר שונאת?

הצבא צריך גם את הג'ובניקים. ועתודה זה משהו אחר לגמרי. למשל בעתודה של רפואה לומדים רפואה ובחופשות של הלימודים נמצאים בצבא. הם אמנם לא קרביים, אבל זה מבורך. קודם כל שאנשים ישרתו בצבא- אחר כך נדבר על מה הם עושים.

THE sky angel

New member
אני שונאת ג'ובניקים שהם ג'ובניקים

כי הם עושים את עצמם למרות שיש להם את הנתונים לתרום. בגלל שלא נתנו להם להיות בגולני כמו שהם רצו אז הם הכריזו שהם מפגרים ובאו עם הכלב ואמרו "אם הוא לא מתגייס איתי אני לא מתגייס" ושמו אותו מש"ק ממטרות. אין לי בעיה עם האנשים שבאממת אין להם את הנתונים, מעצבן אותי שהאנשים שיש להם בגלל שלא נותנים להם מה שהם רוצים הם בוכים. (אני יודעת שאני סותרת את עצמי לפני כמה זמן שדיברנו על זה.. הדעה שלי השתנתה בעקבות שיחה מסעירה עם אחי הלוחם..)

למעלה