זימון רוחות

זימון רוחות

האם יש גלגול נשמה? ואם כן באיזה שפה הנשמות מדברות? וארי בכל העולם מזמנים רוחות בכל מיני דרכים ולא כל העולם דובר שפה אחת.... תודה מראש גבע!

wicca_sphere

New member
תגובה.

קודם כל אני אתחיל במילים ג´סטין אל תהרוג אותו. עכשיו התגובה
... בעקרון,אני אומר לך פה תאוריות כי אני לא חוויתי את זה מעולם רק למדתי על זה בהרחבה, כשאתה מזמן "רוח" של מישהו, היא מדברת איתך בעקרון בצורה שאתה תבין, אם אתה יודע עברית היא תדבר איתך עברית, אם למשל אצלך אדום מסמל דם, והיא רוצה להגיד לך שהיא מתה עם ומלאת דם, אז תצייר לך סכין ואת הצבע אדום, ואתה תעשה קישור לבד במוח לך בשביל זה. יש 100001 שיטות לזמן ישויות, רוחות, שדים, מלאכים וכדומה. מה נכון ומה לא נכון? קשה לדעת.. צריך לנסות.. אתה מוכן לקחת את הסיכון? שלך wicca sphere

קודם תודה על התשובה....

דבר שני... *גבע מתפלא* למה כולם מפחדים (כולל אני...) שג´סתין יהרוג אותם? זה בדיוק כמו התעללות שקיימת בבית ספר, בבית עם הורים מכים! אכשיו זה גם בפורום עד לאן תגיע ההתעללות?!?!? עד כאן! נמאס! לא נסבול אלימות בכל צורה שהיא!!! גבע!

wicca_sphere

New member
זה בגלל שג´סטין

לא נוטה לקבל דעות של אחרים, הוא חושב שאין גלגול נשמות, אז מן הסתם הוא יגיב בצורה מאוד ילדותית ויקרה לך בשמות...

Justin Angel

New member
מה פתאום?

הוא חדש ,ולכן מותר לו לטעות. על הצד השני ,אתה עכשיו תסם מטעה אותו. וזה פשוט רע... ולכן אני נאלץ לקרוא לך בשמות מגוונים , כגון: "מפגר חסר-תקנה" , "איפנטיל דפוק" , ועוד שמות מגוונים שאם לא הייתי כזה שמח עכשיו הייתי חושב עליהם.

ג´סטין

אתה חכם ובעל ניסיון.... לפחות כך התרשמתי ממך... אולי תוכיח לי שאני צודק ובמקום לרשום לנו דוח על מצבינו הבראיותי תגלה לנו קצת מכוחמתך ותגיד את דעתך בנושא.... הנושא: האם יש גלגול נשמה? ואם כן באיזה שפה הנשמות מתקשרות עם בני האדם נ"ב נשמות כולל אישויות רוחניים כגון שדים פיות וכו´... תודה מראש על התשובה (אם תהיה אחת כזו....) גבע!

למעלה