זימון מוזר מאוד

sky baby

New member
זימון מוזר מאוד

קבלתי זימון מחמ"ן ולא כתוב לאיזה מסלול כתוב : "מסלול בן שנה בסופו תוסמך כלוחם" "עבודת שטח מגוונת ומעניינת" "תפקיד מבצעי וייחודי" "שרות באחת מהיחידות המובחרות והמסווגות והמאתגרות בחיל" "לאחר שחרורך השתלבות בתחומים דומים במגזר האזרחי" למישהו יש מושג מה עושים במיונים שם?

B i g B

New member
נשמע מעניין

אתה יודע מה הנתונים שלך? קב"א, דפ"ר.

לפי מה שכתבת אני לא יודעת

אם יוכלו לענות לך על זה על גב הפורום אבל לך לזה מה יש לך להפסיד? מקסימום תחתום ויתור. זה נשמע מעניין. בהצלחה.

אממ,

באתר של חמ"ן יש מסלול אחד בשם 'לס"מ' שיכול לענות על מה שתארת. אף אחד פה לא ממש יודע מה פירוש ראשי התיבות. ואם הוא יודע, הוא לא מגלה.

sky baby

New member
בקשר לשם של המסלול

אפשר רק לנחש מה הוא לס"מ נשמע כמו סוכן מודיעין ,רק השערה שלי לאור מהות התפקיד

sky baby

New member
אם אפשר לפרט מה הולך במיונים מבלי

לעבור על בטחון שדה או איך שלא קוראים לזה... אני בטוח שאני לא הראשון שמקבל זימון לזה אז ספרו קצת פה או בפרטי מה בעצם יהיה שם ואיך אם אפשר להתכונן.

Hagaren

New member
תן לי לנחש

עברת יום סיירות/גיבושים ולא קיבלת כלום בסוף או שקיבלת מטכ"ל?

Snake Plissken

New member
אני הייתי הולך לזה אם הייתי אתה...

זאת העצה היחידה שאני יכול לתת לך.

Itamarro

New member
בבקשה תענה

האם הגעת ליום סיירות? אם כן ספר מה קיבלת, ואם הלכת לגיבושים שאחרי-וספר מה קיבלת שם. מסלול לס"מים ממיין דרך מדור סיירות, לכן אם היית במיונים של מדור סיירות ייתכן מאוד שזה המסלול הזה.

sky baby

New member
עניתי למעלה אני אענה גם פה

הייתי ביום סיירות סיימתי אותו עם תוצאות טובות אבל בגלל שיש לי סעיפים פוסלים שייטת ומטכל אז אני קבלתי חובלים במיונים לחובלים נפלתי בפסיכולוג

לכל הזימונים המוזרים מאוד..

אי אפשר לתת פירוט מדויק אני עד היום התמיינתי למשהו שאני אפילו לא יודעת למה.. אין לך מה להפסיד מקסימום תוותר.. לדעתי שווה לך לנסות.. יותר מדי מידע אני לא חושבת שתוכל להשיג.. רק הרבה השערות..

למעלה