זימון לתלפיות.

מצב
הנושא נעול.

LiranViper

New member
זימון לתלפיות.

זימון לתלפיות.
אם לא קיבלתי זימון לתלפיות, וכן קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר, האם אני יכול להסיק מכך שיש לי קב"א 54? אני בתחילת י"ב. האם ייתכן שאני אקבל בעתיד? (2 חברים שלי קיבלו כבר .. ואני עשיתי צו ראשון לפניהם)

../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

זימון לתלפיות.
אם לא קיבלתי זימון לתלפיות, וכן קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר, האם אני יכול להסיק מכך שיש לי קב"א 54? אני בתחילת י"ב. האם ייתכן שאני אקבל בעתיד? (2 חברים שלי קיבלו כבר .. ואני עשיתי צו ראשון לפניהם)

מקווה בשבילך שלא תקבל בעתיד...

אפשר להתקשר אליהם ישירות ולבקש

זימון לתלפיות.
אפשר להתקשר אליהם ישירות ולבקש
שיזמנו אותך. ברר את מספר הטלפון שלהם בלשכת הגיוס או בקצין העיר.

LiranViper

New member
אני לא רוצה תלפיות.. אני רוצה לדעת

זימון לתלפיות.
אני רוצה לדעת אם זה עניין של קב"א.. מתוך התעניינות טהורה

התעניינות טהורה זה טוב ויפה

אני רוצה לדעת אם זה עניין של קב"א.. מתוך התעניינות טהורה
התעניינות טהורה זה טוב ויפה
אך מה עניין קב"א לפורום בו אנו נמצאים?
בכל מקרה, אם קיבלת זימון למבדקי צ"א אז זה לא עניין של קב"א.

שלחופה2

New member
הי

זימון לתלפיות.
הי
זה לא רק עניין של קבא זה תלוי גם במגמות ובכלל בנטיות שלך (אם למשל אתה לומד מדעים יש סיכוי גדול יותר שתקבל) והזימון הזה הוא ממש לא מציאה המבחן בשלב הראשון ארוך ומפרך והשלב השני פשוט מבעית לשלב השלישי לא הגעתי... בהצלחה!

LiranViper

New member
יש לי 5 יח"ל פיסיקה ו10 יח"ל מחשבים

הי
זה לא רק עניין של קבא זה תלוי גם במגמות ובכלל בנטיות שלך (אם למשל אתה לומד מדעים יש סיכוי גדול יותר שתקבל) והזימון הזה הוא ממש לא מציאה המבחן בשלב הראשון ארוך ומפרך והשלב השני פשוט מבעית לשלב השלישי לא הגעתי... בהצלחה!
יש לי 5 יח"ל פיסיקה ו10 יח"ל מחשבים
גם 5 אנגלית ומתמטיקה.. אז הנטיות שלי דיי ברורות ובכל זאת קיבלתי צ"א ולא תלפיות. אז שוב אני שואל- האם אני יכול להסיק מכך שיש לי קב"א 54? אגב, קיבלתי גם לגאמא..

מצב
הנושא נעול.
למעלה