זימון למודיעין

drorBIN

New member
זימון למודיעין

קיבלתי זימון למודיעין. יש לכם המלצות כלשהן מלבד מה שהם רשמו להביא (עט שחור,עיפרון,מחק,את ההזמנה, ת.ז ואוכל ושתייה). תודה.

נצל"ש בקשר למה ששלחת שבוע שעבר

פה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1320&msgid=116462017 בדיוק בשבת שעברה הייתה כתבה על כמה שממש אסור לבנות (בכלל.. אבל היא הייתה מכוונת לבנות דתיות) להתגייס בעלון "מעייני הישועה", בלי נדר אבדוק מחר אם זה עוד בבית ואסרוק..

דללה

New member
זה ממש שטויות..

באמת. תן לי סיבה אחת טובה למה דתיה לא יכולה להיות פקידה (למשל)

כי כך אמרו גדולי הדור.

סיבה יותר טובה מזו - אין, וגם לא צריכה להיות. (ואותו עלון כבר לא קיים אצלי בבית, אגב..)

דללה

New member
תרשה לי לחלוק על דעתם של

"גדולי הדור" ובאותה עת להפסיק את הדיון הזה כי הוא לא יוביל לשום מקום. אתה מקובע בדעה הטיפשית (בלי לפגוע, כמובן) הזו שבנות לא יכולות לשרת בצבא ושום דבר שאני אגיד לא ישנה את דעתך

לחלוק את יכולה כמה שאת רוצה..

גדולי הדור (כמה שזילזלת בהם עם המרכאות, ובכל זאת- כן הם גדולי הדור.. שאת לא מגיעה אפילו לתחתית הקרסוליים שלהם...) הם אלה שמורים לנו את הדרך הנכונה ללכת בה, ובאיזו דרך לא ללכת. ואם הם פסקו שבנות לא צריכות להתגייס - אז זו לא דיעה טיפשית, והם יודעים על מה הם מדברים (וסתם ע"מ להסיר ספק, לפני שתגידי "מה הם מבינים, כל היום יושבים ולומדים תורה.." אז זה לא ככה- הרבה מגדולי הדור דווקא כן עשו ככה שזה עוד יותר מחזק את זה שהם יודעים על מה הם מדברים.)

דללה

New member
קודם כל, תרגע.

כמו שאני מכבדת אותך ולא יורדת עליך, אני מצפה שתעשה את אותו הדבר. בשום שלב בדיון הזה לא אמרתי "מה הם מבינים, כל היום יושבים ולומדים תורה" וגם לא התכוונתי להגיד את זה. אבל להגיד משהו כמו "בנות לא צריכות לעשות צבא מעצבן אותי. כי אין הבדל בין אם הן יהיו "פקידות" בשירות לאומי כלשהו לבין אם הן יהיו פקידות בצבא. הן עושות את אותה העבודה בסופו של דבר! ואולי לך הם מורים את הדרך הנכונה ללכת בה. לי הם ממש לא מורים וטוב שכך. ונראה לי שהדיון הזה הגיע לרמות שלא רציתי שהוא יגיע אליהן ועדיף לסיים אותו כאן. גם ככה אנחנו נמשיך לחלוק אחד על דעתו של השני.

כמו שאת לא ירדת עליי, גם אני לא ירדתי עלייך.

מכבד אותך והכל אבל מה לעשות? רק גדולי הדור הם גדולי הדור- כל השאר מתחתיהם, גם אני. ומה שכתבתי אח"כ היה ע"מ להסיר ספק- וגם כתבתי את זה. חוץ מזה- לצה"ל יש המון כח אדם מיותר (ואני רואה את זה בבסיס יום יום..) אם באמת רוצים ללכת לתרום למדינה (ולא רק לנפח אגו ("אני בצבא, אני ככה, אני ככה..") אפשר לתרום בש"ל הרבה יותר.

drorBIN

New member
תודה רבה על הדיון המעניין , אבל אולי בכל זאת

תענו לי תשובה עניינית?

למעלה