זילוף שיער

avitalst

New member
זילוף שיער

איך מזלפים שיער בצורה מוצלחת? מה המתכון הכי טוב של רויאל למטרה זו? תודה! (אביטל שעובדת על עוגת החתונה שלה...)

אביטלוששש מזל טוב ../images/Emo24.gifלוקחים

בצק סוכר מעורב עם CMC ומעבירים דרך כותש שום, יש ששמים מעט מרגרינה לריכוך הבצק, יש לומר שלא ניסתי, למדתי מהקריאה בפורום. מיד יענו לך המומחיות

avitalst

New member
חתן וכלה

הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה...במיוחד איך מורידים את כל עודפי הקונפלור מהחתן??

michahz

New member
יפה מאוד. את עודפי הקורנפלור אני

מורידה עם מברשת מעט לחה. אני יודעת שטלטלים בד"כ ממליצה לשים בתוך העין הכחולה נקודה שחורה (אישון)

לאפין

New member
מקסימים!

אחרי שאת בטוחה שהחתן יבש לגמרי, את יכולה להבריש אותו (לא יותר מדי בעדינות) עם המברשת שמשתמשים בה כדי להבריש ביצים על בורקס. אם זה לא עוזר, את יכולה להרטיב מעט את המברשת, אבל אז את צריכה להקפיד לא להבריש איזורים צבועים במכחול (זה ימרח את הצבע), ולהבריש את כל שאר החתן באופן אחיד, אחרת יהיו עליו כתמים.

ניבהש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

לילדתי המתוקה

avitalst

New member
אמנם עוד לא נשואים אבל ילדים יש

וחייבים להפסל גם אותם, לא? הם יהיו על הקומה הראשונה (שתוכן מחר- נגמר לי הrfm)

כל המשפחה מקסימה, כל הכבוד על

היוזמה(איך יש לך זמן? מתי החתונה???)אני גם הייתי מוסיפה אישון קטנטן שחור(נותן מראה ריאליסטי יותר לעיניים).

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif|שימשי|וואו!

אני נורא אוהבת את השימלה של הכלה. לאמא שלי הייתה בדיוק כזאת

יש צנטר מיוחד לדשא ושיער

ניתן להשיג במר קייק. הסמיכות הרצויה לרוייאל זה חלבון של ביצה+300 גרם אבקת סוכר וטיפה מיץ לימון בהצלחה

avitalst

New member
החתונה ביום ג', העוגה במקרר כי

אף פעם לא היתה לי שום בעיה עם זה, וזה המקום היחיד שאין סיכוי שהחתולים יגיעו אליו, ומחר אני אוסיף אישון ואולי גם גבות וטול לכלה... -מוסיפה תודה חמה לגילגולית על ההשראה!

למעלה