זיכרנות אהובים

מפ33יצה

New member
זיכרנות אהובים

מביטה אל החלון הנישקף לרחוב, רואה את הטיפות המפלסות להן דרך על הזגוגית, ואת הגשם שמצליף לו על הויטרינה של בית הקפה. השקט מסביב, הדומייה, התחושה שהזמן עצר מלכת גרם לי לראות משהו מבין הטיפות.... והזכיר לי את הדמעות שזלגו מעיניי כשהבנו שזה לא ימשך לנצח... מביטה דרך המראה שבחדר, דמעות הזולגות מעיניי וניזכרת איך ניכנסנו לחדר, הוא לקח טיפה מעיניי כשדיברנו, נשק לשפתי וחיבק אותי חזק אליו .... לקח אותי בזרועותיו, מצמיד אותי לגופו החסון, הרגשתי את חום גופו עוטף את גופי, ונושמים יחד את אותו האוויר בפעם האחרונה... הוא הסיר מעלי את המעיל, ואת בגדיי נישארתי ערומה מולו עם חוטיני שחור, הוא הביט בי לרגע ארוך.. חורט את הרגע.... התקרבתי אליו עוזרת לו להוריד את הבגדים.... הוא השכיב אותי על המיטה, לא מפסיק לחבק ולנשק לגופי, שהפך מצומרר.. נישכב מעלי, הצמדנו שפתיים לנשיקה ארוכה כניצחית, הלשון שלו פולשת אלי ומלטפת את שלי, עטפתי את גופו ברגליי שורטת אותו בעדינות על גבו, מלטפת את הישבן שלו ומנסה לכוון אותו לחדור אלי.. הוא מתחמק, מנשק את הסנטר שלי, ויורד לאט למטה, ומנשק כל חלק שבי.. מתעכב בפטמות הזקורות עובר עם לשונו על הפטמה ונושך עם שיניו.. יורד לשיפולי בטני מנשק אותן ומחדיר לאט את אצבעותיו.. מעביר את הלשון מסביב לדגדגן והאצבע חודרת ויוצאת מתוכי... ביקשתי שיכנס אלי אך הוא הבמשיך לאט, יש זמן מנשק את הדגדגן ומפסק את שפתי התחתונות עם אצבעותיו, מפסק ומכניס אצבע של יד שנייה לתוכי מכניס ומוציא, עמוק לאט .. אני מקמרת את גבי גומרת לאט... הוא מפסיק, נישכב מעלי וחודר לתוכי לאט, מכניס את הראש.. וחודר בין הקירות הרטובים המפוסקים לקראתו.. ניכנס עד הסוף באותה איטיות ומתחכך לבטני עם ביטנו מצמידים שפתיים ונעים בקצב אחד איטי בניגוד לדופק המהיר של שנינו.. ניכנס ויוצא לאט מתוכי, מנשק אותי נשיקת נצח חמה ורטובה.. אברו הקשיח והתעבה בתוכי, הרגשתי את הגמירה המיועדת שלו וזה גרם לי לרצות לגמור איתו יחד.. הנעתי לאט את אגני שומעת אותו מוציא הנחה קלה, הדפנות שלי החלו בכיווצים מסחררים ושנינו גמרנו יחדיו.. ...... הבטתי החוצה מבעד לויטרינה, רואה את פניו שוב מולי מדמיינת אותו נושק ללחי לפני שעזב את החדר.. הבטתי שוב אך דמותו נעלמה.. יד נגעה על כתפי הסתובבתי לאחור ומולי הוא עומד, במעיל הגשם הניזרק לספא ו-... הוא עזר לי לקום ועמדנו בבית קפה מחובקים ועצובים כשבחוץ, קרן שמש קטנה שירבבה את קרינה לעולם.

bugbuster

New member
מפ33... איזו רכות..!

מעלה את הפורום למדרגות סיפורת לישמה.
מה.. אצא לי לשוטט במאורות זימה.

dudusch

New member
קופת חולים...

היא הגיעה לקופת החולים בגלל כאב גרון. כמו תמיד שהרגישה לא טוב חתמה שעות בהמתנה לרופא. לא היה לה אכפת מאחר והרופא היה צעיר ואטרקטיבי, והיווה גורם פנטזיות בלתי נדלה עבורה. כשהגיע תורה נכנסה לחדרו ונעלה את הדלת, אמרה שלום והתיישבה. הוא סיים להקליד משהו על המחשב וביקש את סליחתה. לאחר שסיים, שאל אותה לשלומה, שיחת הא ודא והיא? חשה שהדופק עולה, אדמומיות בלחייה. סיפרה לו שיש לה כאב גרון והיא לא רוצה לקחת סיכון להיות חולה בגלל שהיו לה תוכניות לסופ"ש. הוא קם, לקח מקלון והיא פתחה את פיה חושפת את לשונה ואת גרונה. הוא התקרב אליה, מתכופף ומאיר פנימה קרוב קרוב. היא חשה בריח הבושם המשגע שלו ושאפה לתוכה. לאחר לסיים, חימם את הסטטוסקופ וביקש שתרים את חולצתה גבוה. הרימה את חולצתה, שמחה על שלא שמה חזיה. תוך כדי בדיקה ידו רפרפה על שדה שולחת בה צמרמורות עונג בבטנה ובעמוד שדרתה. היא חשה איך פנטזיות שחוותה מתקרבות למציאות והחליטה ללכת על זה. הוא המשיך לבדוק אותה, מבקש ממנה שתשאף עמוק, היא מזדקפת גורמת לו שוב להחליק יד על שדה. לאחר שסיים את הבדיקה אמר לה שחש שהדופק שלה מהיר יחסית, וכי חומה גבוה (מה הפלא? היא היתה "חמה") ולכן עליו לבצע בדיקה מקיפה יותר לשלול מחלות אחרות. היא קמה מכיסאה ולפי הוראותיו פשטה את בגדיה, נותרת בתחתונים בלבד. היא חשה מבוכה מסויימת ולכן החליטה להתנהג בהומור, רוקדת מולו במעין סטריפטיז. היא העיפה מבט אל מכנסיו ולהפתעתה ראתה כי הוא לא נשאר אדיש וכי הבליטה במכנסיו הולכת וגדלה. היא חשה שהרטיבות בפתחה מתגברת ושמחה כשאמר לה לשכב על המיטה. הוא התחיל להעביר ידיו על בטנה, ממשש את צדדיה, מלטף ולוחץ גורם לה להשתנק. כאשר נגע בבטנה התחתונה הפליטה אנקה קטנה שגרמה לו לחקור את האיזור עוד, מוליך את ידו מטה, מגיע קצה ערוותה. הוא עצר שם, והחל לחקור את שדיה ואת חזה גורם לפיטמותיה להזדקר (ולא בגלל המיזוג), גורם לה לעצום עיניים בחוזקה. לפתע לא הרגישה אותו נוגע בה ופקחה עיניה לחפשו. היא ראתה אותו שם כפפות דקיקות וניגש להוריד את תחתוניה. הוא מרח את אצבעו בוזלין, והחדירה בעדינות לעכוזה, גורם מיידית לפרץ מיצים מחור תאוותה. היא הרימה רגליה, מקפלת אותן לעבר בטנה, מראה לו שהוא יכול להמשיך ולהחדיר את אצבעו עד כמה שירצה. הוא מחדיר את אצבעו, מסובב אותה לכאן ולכאן, מוציא אותה ומתחיל לשחק איתה בתוכה. היא גונחת, מתחננת דורשת ממנו שיענג גם את דגדגנה. הוא מתרצה ומקרב את פיו לעבר פתחה, מלקק אותה לכל אורך שפתיה ואז נושף גורם לה להתכווצויות מענגות. הוא תופס את דגדגנה, מלקק אותו בחוזקה ונושך בעדינות מוציא ממנה גניחות רמות. הוא מוסיף אצבע לחריצה, מכניס ומוציא, מכניס ומוציא. היא כבר לא יכולה יותר, תופסת אותו בשערותיו ומושכת אותו מעלה, מורידה את מכנסיו וחושפת את אברו הזקוף. הוא עוזב אותה למספר שניות, נותן לה להירגע מעט ולתפוס אוויר, חוזר כאשר קונדום על איברו. אין זמן, היא לא חושבת על כמה פנטזיות של נשים אחרות הגשים כבר לפניה. כל שהיא חושבת ומתמקדת הוא סיפוקה המיידי. הוא עולה עליה, נשכב על כולה מעביר את אברו על חריצה. היא מושיטה יד ומחדירה את איברו לתוכה. התחושה של אברו ממלא אותה עד תום תואמת את כל הפנטזיות שלה. הוא מתחיל לנוע בתוכה, מחדיר את אברו לאט לאט עד סופו, ואז מוציא אותו עד שרק ראשו נשאר בפנים. הקצב מתגבר כאשר שניהם חשים שהסוף קרב. הוא מגביר את הקצב והיא מחבקת אותו, מעודדת אותו להגביר את הקצב, את העוצמה. היא חשה את האורגזמה מתקרבת, מאיטה אותו כדי להאריך את הרגע, אבל הוא כך נראה, הגיע לנקודת האל חזור, חודר אליה בעוצמה מפתיעה. לפתע שומעת אותו גונח ואת חמימותו מתפשטת בתוכה. כאילו ניתן אות, החלה היא בגמירה שהעבירה זרמי חשמל בגופה, לאורך גווה מראש ועד אצבעותיה. היא שכבה שם, מותשת מחבקת אותו אל גופה נרגעת. אחרי עוד מספר דקות קמו, התנקו והסתדרו. היא קיבלה מרשם לאנטיביוטיקה, ולפני שהלכה לביתה אמר לה שעליה לחזור אליו לביקורת אחרי שתסיים אותה...

למעלה