זיכרונות.

זיכרונות. ../images/Emo53.gif

זוכרת ולא שוככת.איך זה להיות כלואה בניסיון לברוח לצרוח לבכות לצעוקקקקקק- איך אני איבדתי פתאום את הכח? להשתיק עם כדורים את המח. לבד בתוך הכאב- לבד, מול הזיכרון. עייפה רוצה לקחת כדור שינה ולברוח לישון אבל אין לי כדורים כבר תקופה. ההורים כאן בחדר ממולי , אבל אני מרגישה לבד כל כך. הם ישנים חושבים שאני עסוקה לי עם הדבידות שלי בחדר כמו שהם תמיד אומרים לי " תצאי מהחדר, תפסיקי להסתגר" הם בכלל יודעים מה עובר עליי בחדר הציבעוני הזה שעכשיו כולו שחור מאוד מאוד??? ואני מרגישה כל כך לבד. ואני מיואשת מהחיים , מפוחדת,שותקת, ואין לי כח ול אאמונה כבר. רוצה לברוח.חיה בלי סיבה בדידות בצל המועקה. סתם מטיילת במחשבות, סתם עייפה כבר מלבכות,נמאס לי - ואני עדיין כאן למה??? למה??? למה??? ל א יודעת מה לעשות כבר, מישתגעת לבד לארוצה את החברים כאן איתי , ככה טוב לי מאשר לקבל רחמים ושטיפות מח.עצוב לי, לא נשאר הלילה כבר על מה לוותר, עייפה אין לי תיקווה.סליחה אני הולכת , לא ידועת לאן, אחזור כשיגיע הזמן כשארגיש טוב אולי לקראת הסוף כשהכאב אולי קצת יחלוף. אוהבת------מיקי.

לאב3

New member
לא רחמים ולא שטיפות מח

את אדם כל כך חיובי, וחברותי, אני בטוחה שלא תרצי להסתגר בחדרך לעד, יותר מדי מענין שם בחוץ אולי מישהו פגע בך? -אמר לך משהו מעליב? ספרי לנו

למעלה