זיכרונות של אהבה.....

halar

New member
זיכרונות של אהבה.....

אתמול הייתי בבדיקה ליד הבית של נאור (חבר שלי לשעבר) שניפרדנו לפני חודש והיינו יחד עשרה חודשיים. את נאור לא ראיתי לא פגשתי אותו הוא כנראה היה בעבודה. אבל היה לי קשה להיות ליד הבית שלו ישבתי על הספסל שלנו הפעם ישבתי עליו לבד בלעדיו אחר כך הלכתי לגינה שלנו בגינה העצים היו ירוקים הסתכלתי על הגינה ועל השמים ונזכרתי בכל כך הרבה דברים שעשינו שם היינו מדברים שם בלילות היינו מתחבקים ומתנשקים וגם ישבתי על האבן שאני ונאור ישבנו עליה ביחד והתחבקנו אני זוכרת שלפני חודש בגינה הזו ישבנו על האבן מחובקים וכל כך אוהבים כמה היה לי קשה להיות בגינה שלנו הגינה הייתה מלאה בזיכרונות של אהבה וכל כך רציתי שנאור יבוא מאחורי ויחבק אותי אבל אני עמדתי שם הסתכלתי על הגינה ועל השמיים וניזכרתי באהבה שלנו ונאור לא בא מאחורי ולא חיבק אותי נשארתי לבד בגינה נשארתי לבד עם זכרונות מלאים של אהבה זאות הפעם הראשונה שאני לבד בגינה שלנו תמיד היינו בגינה ביחד והפעם אני הייתי בגינה לבד לא היה איש בגינה חוץ ממני ולפני שהלכתי הביתה הסתכלתי לכיוון החדר של נאור החדר שתמיד הייתי חייבת להיות בה פעם בשבוע החדר שהיינו מתחת השמיכה בחורף לפני שנה החדר שאני ונאור סידרנו שהיה הפוך החדר שבו עשינו אהבה החדר שבו איבדתי את בתוליי החדר שבו בכיתי ונאור היה מחבק אותי כשהיה לי רע החדר שתמיד הייתי אוהבת להיכנס אליו החדר שתמיד הירגשתי בו בנוח החדר שתמיד הירגשתי בו כאילו הוא החדר שלי החדר שבמשך עשרה חודשים תמיד ראיתי החדר אני כל כך מתגעגעת היום החדר שאני ונאור ישנו בו בלילות. הורג אותי המחשבה שלנאור לא אכפת ממני הורג אותי במחשבה שיש לו חברה חדשה הורג אותי המחשבה שממש ברגע זה נאור מחבק אותה ולא אותי הורג אותי שהוא דואג לה ולא לי הורג אותי שהוא איתה ולא איתי הורג אותי שהוא אוהב אותה וכבר לא אותי הורג אותי שהוא מנשק אותה ולא אותי הורג אותי שהיא אצלו מקום ראשון ואני כבר אחרון הורג אותי שהיא מתכרבלת איתו מתחת הפוך כמו שאני ונאור היינו הורג אותי שהיא הולכת איתו לים כמו שאני ונאור הלכנו הורג אותי שהוא מתקשר אליה ולא אלי הורג אותי שהיא תפסה את מקומי הורג אותי שאני יושבת כאן ובוכה והוא בטח איתה הורג אותי שהם עושים ביחד כל מה שאני ונאור היינו עושים הורג אותי שהיא מתקלחת איתו ולא אני הורג אותי שהוא החליף אותי הורג אותי שאני לבד והוא איתה זה שורף את הנשמה רק המחשבה שהיא בזרועותיו ולא אני אין לכם מושג כמה זה כואב כואב שיש לו מישהי אחרת כואב שהיא עכשיו איתו כואב שהיא עושה איתו את כל מה שאני והוא עשינו בא לי למות בא לי לבכות בא לי לא יודעת מה לעשות. אתמול בלילה לא ישנתי רק הסתכלתי בתמונות שלנו בים שנאור מחבק אותי ומחייך שנאור בלי חולצה שנאור ואני כל כך נהננו בים שהיינו יום שלם ביחד הזיכרונות שורפים אני לא רוצה להיתאהב יותר לא רוצה גבר בחיי אהבה כואבת אהבה שורפת את הלב אהבה גורמת לי לשבת בלילות ולהזיל ים של דמעות וכשאני כאן לבד עצובה או בוכה אין מי שיחבק ויחמם את הלב אני נישארת בין השמיכות לבד. אהבה כואבת תזהרו לא להיפגע מאהבה את תתאהבו לא כדאי לכם בסוף אתם תפגעו אהבה בהתחלה יפה ומתוקה ואחר כך היא שורפת את הנשמה!!!

sh53

New member
מה את רוצה לעשות עם חייך ?

איך את רוצה להתקדם בחיים? את חיה בהווה עם הפנים לעתיד, איך את רואה את העתיד שלך? איך את חושבת שהעתיד שלך יהיה ויראה? אם היית יכולה לדעת מה יקרה בעתיד, מה היה קורה איתך לדעתך?

PEACE FOR ALL

New member
תקשיבי לי רגע..

אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי (ולא נראה לי שהוא מטעה אותי), באחת ההודעות הקודמות שלך כתבת שהמשכת הלאה בחיים שלך. אולי זאת רק אני, אבל זה ממש לא נראה ככה. לא שווה לך לחיות בעבר. זה לא נותן לך שמודבר חוץ מסבל וכאב. זה נראה כאילו את רוצה להכאיב לעצמך בכח. אם עברת ליד הבית שלו, למה לעזאזל עצרת ליד כל המקומות שמזכירים לך אותו? בשביל מה? כדי לסבול? אני לא מבינה את זה. תצאי מזה. אני אומרת לך, לא שווה לך לחיות ככה. ובקשר למשפט הזה שלך: "אהבה כואבת תזהרו לא להיפגע מאהבה את תתאהבו לא כדאי לכם בסוף אתם תפגעו אהבה בהתחלה יפה ומתוקה ואחר כך היא שורפת את הנשמה!!!" אני כל כך לא מסכימה איתך. אז נכון, לא כל הצדדים של האהבה יפים וורודים, אבל אין צורך להגזים עד כדי כך. למה לא כדאי להתאהב? אהבה זה דבר נפלא. הכי נפלא שיש. איך את חושבת שהיה נראה העולם שלנו בלי אהבה? כולם היו בודדים, מתוסכלים. אם את שואלת אותי, אהבה זה הדבר שמחזיק אותנו פה. וכן, אני יודעת שאני נשמעת מאוד דרמטית, אבל זו דעתי. אז כדאי לך להפנים. נכון שאחרי שנגמר קשר עם מישהו שואהבים, רואים רק את הצדדים הכואבים באהבה, אבל אחרי שעוברת התקופה של השיברון והגעגוע, מתחילים לראות את הדברים בצורה בהירה יותר. ואז לוקחים את כל הטוב והרע שהיה בקשר הזה, ולומדים ממנו. והכי חשוב, מבינים שהיה קשר, ונגמר. ולומדים שהכמה שהאהבה הזו הייתה מקסימה, יהיו עוד הרבה אחריה. ולכן לא צריך לשקוע בדיכאון וכל הזמן לטחון מים ולחיות באותה נקודה, אלא להמשיך הלאה. ל-ה-מ-ש-י-ך ה-ל-א-ה. תזכרי את זה. בהצלחה.

איליטה

New member
הגדלת לעשות................

1. באמת ניכר שהתגברת עליו ושהמשכת בדרכך, ישר כוח! 2. לפני שבוע כתבת בפורום אחר: "שזו לא הייתה אהבה אלא ניצול מיני או אונם" "אני זוכרת איך "הזיין" שלו נכנס לכספת שלי" אולי עכשיו הוא אונס משהיא אחרת?!

sh53

New member
לא נראה לי כל כך שהיא התגברה עליו

היא גם כותבת עליו, גם הולכת למקומות שמזכירים לה אותו ובוכה המון. עצוב, אבל אלה החיים ולא תמיד קל להמשיך הלאה בחיים.

איליטה

New member
זה היה בציניות../images/Emo13.gif

לרגע לא חשבתי שהיא התגברה עליו או יותר נכון מעוניינת להתגבר עליו. מה שאני כן חושבת שבמקום לעבור מפורום לפורום ולספר שטויות (תסלחו לי) היא צריכה ללכת לטיפול. ויפה שעה אחת קודם. איליטה

sh53

New member
סע' 1 שלך קצת מבלבל

כדי לקבל טיפול, האדם עצמו צריך לרצות את השינוי, כלומר זה צריך לבוא ממנו ולא מהסביבה. כשהיא תחליט שהיא מספיק חזקה לקבל טיפול, אני מניחה שהיא תפנה לקבלת עזרה. כתבתי שצריך להיות חזקים כדי לקבל טיפול, כי טיפול זה לא יום ולא יומיים, זה כרוך בהמון השקעת כוחות נפשיים (וגם זמן וגם כוחות פיסיים), להעלות דברים שוב ושוב שהכאיבו לנו (חלק מהטיפול הוא זכרונות אני מניחה), ולפעמים הטיפול לא עוזר מהר ואנו מרגישים שאנו נשארים באותו מקום, כלומר ניגשים לטפל בעצמנו, אבל לא רואים את האור שבקצה המנהרה (של הטיפול, כלומר שהטיפול אכן עוזר לנו).

halar

New member
אני מפריעה כאן למישהו????

אני מרגישה שאני מפריעה כאן למישהו בגלל התגובות שלכם תגיבו ואני רצינית אם יש לכם בעיה איתי אני יכולה ללכת ולא לכתוב כאן יותר לא מפריע לי אני רק יכתוב בבלוג שלי וזהו. תגיבו בבקשה ואל תתביישו כי אני רצינית!!!

sh53

New member
את לא הולכת לשום מקום ../images/Emo70.gif

לכל אחד יש מקום כאן בפורום וצריך להסתדר יחד. הצעה - לפני שאתם מגיבים, קראו בבקשה את תקנון הפורומים ותבדקו אם אתם לא עוברים עליו. אפשר בהחלט להביע דיעות בפורום על תוכן הודעות (כלומר אפשר להסכים עם מה שכתוב בהודעות או לא להסכים ולומר שהדרך בה בחר כותב ההודעה לדעתו היא שגויה ואנחנו היינו פועלים בדרך אחרת), ולא על כותבי ההודעות והאופי שלהם ולנתח את אישיותם. בבקשה בואו נמנע מזה, כדי שיהיה לנו יותר נחמד בפורום, כי הפורום הוא של כולנו.

PEACE FOR ALL

New member
רגע..

אני פשוט לא כל כך מבינה אותה. הייתי רוצה לשמוע ממנה למה היא חושבת שהיא מפריעה. תקשיבי, את לא מפריעה, את חלק מהפורום הזה בדיוק כמו כולנו. ואם הייתי תקיפה מדיי בתגובה שלי על ההודעה הקודמת שלך, אני מצטערת. לא ניסיתי לגרום לך להרגיש רע. רק אמרתי את דעתי.

halar

New member
../images/Emo24.gifאיזה חמודות אתםםםםםםםםםם!!!!

אתם כאלה חמודות הופתעתי התגובות שלכם חשבתי שתכתבו לי "לכי, מה אכפת לנו" או כל מיני כאלה דברים. אני שונאת שאנשים מזלזלים בי ושאנשים חושבים שאני שקרנית או שאנשים חושבים שאני ממציאה הכל או שאני באה רק לצחוק על כולם בפורום ואני גם שונאת שאנשים צחקים על הבעיות שלי!!!! אלה תגובות שתמיד קיבלתי בכל מיני פורומים ונמאס לי מהיחס שלכם. בקיצור מה שאני מנסה לומר שאני נשארת כי אתם חמודותתתתתתתתת באמת אתם חמודות!!! קבלו
ענקיייייייייייייי!!!!!!! ותודה לכםםםםםםםםםםם!!!!

כן אה..גם אני שונא אנשים דומים...

כאלו שממציאים דברים...ושחושבים שאהבה זה משהו שאפשר להמציא ולתפוס עלזה טרמפ בשביל קצת צומי...בדוגרי יש המון אנשים כאלו יכול להיות שיש כאלו גם בנינו אבל מי יודע מי ממציא ומי דובר אמת...רק אותו אדם שכותב..

sh53

New member
אם מישהו או מישהי צריכים קצת צומי

מה רע בזה? אנו בני אדם וכולנו אוהבים שמתייחסים אלינו, מי אוהב שמתעלמים ממנו? תאר לך מצב שאתה תכתוב הודעה בפורום, יעבור יום, יעברו יומיים ולא יגיבו לך? איך תרגיש? האם בפורומים אנו לא כותבים בעצם הודעות כדי שיגיבו לנו? כדי לקבל דיעות? כדי לשתף אחרים במה שעובר עלינו? אני לא חושבת שאנשים ממציאים סיפורי אהבה בשביל צומי, ואם כן - אז זאת בעיה שלהם, ועדיין אנו יכולים ללמוד מהודעות כאלה משהו, יכולים להחכים מהודעות כאלה - מה כן לעשות ומה לא לעשות, ואז אנו מרוויחים מהודעות כאלה גם. לא יודעת כמה מכם נכנסו למיטה עם בן/בת זוג. אחרי שנפרדים, נורא קשה להמשיך הלאה בחיים. זה לא אותו דבר כאשר נפרדים וכל מה שהיה בינינו זה חיבוקים או נשיקות (לא מזלזלת בזה, שלא תבינו לא נכון), אבל כאשר בני זוג נכנסים למיטה, הם נותנים את הלב והנשמה, הם מרגישים נוח אחד עם השני, יש משהו נוסף בקשר - שאם הוא מצליח אז מרגישים נפלא, ואם הקשר לא מצליח אז מרגישים שאנו על הקרשים. לכן, אם כותבים כאן בפורום שוב ושוב על כמה שקשה להפרד, כמה הדמעות זולגות מעצמן - זה לא בגלל שרוצים להיות במצב הזה, אלא בגלל שקשה לכותב/ת ההודעה להמשיך הלאה בחיים - ותאמינו לי שזה לא קל. אני בטוחה שיצא לכם פעם להתאהב, לא פעם ולא פעמיים, וכשהקשר נגמר ע"י הצד השני ואתם כל כך אהבתם את הצד השני וכל כך רציתם להמשיך בקשר - איך הרגשתם? האם לא בכיתם? האם לא בכיתם יותר מיום אחד או יומיים? במידה ויש גולשים כאן שיצאו עם בן/בת זוג במשך תקופה ארוכה, במשך חודשים רבים, ואז חוויתם פרידה כשלא רציתם להפרד, איך הרגשתם? האם לא בכיתם? האם הלב שלכם לא דימם מרוב כאב? כמה זמן לקח לכם לחזור אל עצמכם? אני יצאתי עם מישהו שנה ולקח לי חצי שנה בערך (אני כותבת בערך כי אחרי חצי שנה חזרתי לעצמי פחות או יותר ולא ממש ובצורה מלאה). היו סבלניים כשאתם קוראים הודעות בפורום, אתם אף פעם לא יודעים איך הצד השני מרגיש באותו רגע, אתם אף פעם לא יודעים עד כמה שהוא רגיש, זה כל כך קל ללעוג לאחרים כאן בפורום ולרדת עליהם, אבל אני בטוחה שאם המטרה שלנו תהיה לרדת אחד לשני, לצחוק אחד על השני ולכסח אחד את השני - אף אחד מאיתנו לא מושלם ועל כל אחד נוכל לצחוק פה (גם עליי, כי גם אני עושה טעויות וגם אני לא מושלמת), ואני שואלת את עצמי האם לזה הוקמו הפורומים? האם זה מה שאנו רוצים לקרוא כאשר אנו כותבים הודעות כאן?

Pure SilenCe

New member
צומי זו אחת המתנות הנפלאות

שאדם יכול להעניק לחברו, גם אם אין זו שעת צרה. ללא "צומי", יחס.. מה היינו עושים? אני בעד להעניק יחס למישהו שזקוק לכך. אבל, כמו בכל מטבע, שני צדדים. יחס זה מעולה.. אבל במידה. וגם דרישת היחס צריכה להיות במידה, אחרת פשוט מתחיל להימאס

Maybe Its Me

New member
למה את אומרת את זה?

תראי מתוקה, הפורום נועד בשביל לכתוב,לכתוב הכל! התגובות שלנו? את מכלילה מדי.. ישנם כאלה שיושבים ומשקיעים חצי שעה בשביל הודעות
וכאן,בפורום הזה את יכולה לכתוב כל מה שעל ליבך הרי את רואה איזו מנהלת יש לנו
ישנם אפילו ילדים(אנשים) שעוזרים,ומאוד! אם לא בעצה חכמה,אז תמיד בעידוד..
ו
תמיד יש.. אז אל תחשבי שאת מפריעה לפורום אגב,בבלוג,את גם יכולה לכתוב כל דבר, זה כמו יומן ...תכתבי שם ה-כ-ל! גם בפורום חברויות את מוזמנת :) אז...פתחי את ליבך
אנחנו כאן,לצידך
בהצלחה אחותי!

למעלה