זיכרונות מוגברים

AtomiCow

New member
זיכרונות מוגברים

שלום אני חדש כאן, ממש לא הבנתי את הקטע של ה"חלומות הצלולים" אבל לא משנה. אני לומד קונג פו, לא יעניין אותכם איזו שיטה, אני רק אומר שהיא כוללת אלמנטים של מדיטציה וכוח פנימי בשביל להבהיר את הריכוז לפני הקרב ולחדד את החושים. עכשיו אני חלמתי על קרב שהיה לי לפני כמה ימים במכון, ובחלום נזכרתי בתנועות שרק שמעתי עליהם או שמישהו הראה לי אותם ממש בקיצור ולא זכרתי אותם בכלל שהייתי ער, אבל ידעתי לבצע אותם במדיוק בחלום. והקטע המוזר הוא שקמתי זכרתי את כל המהלכים והתנועות כולל טכניקות של בעיטות מסוכבות. והתברר שהם נכונים לגמרי!!! יתכן שחלום יכול לגרום לכזה דבר של הבאת זיכרונות מעורפלים או לא ברורים למצב של ערנות מוחלטת אליהם?

Real Dream

New member
כמובן!

בתת-מודע שלך נקלטים דברים רבים, שהמודע שלך לא שם לב אליהם. מכיוון שהתת-מודע הוא ששולט בחלום, בחלום תוכל לעשות כל-דבר שאי-פעם עשית או ראית, ותדע כל דבר שאי פעם שכחת (ויש הטוענים שגם דברים שמעולם לא ידעת).

Variety

New member
תגובה

היי AtomiCow. מה שאתה מתאר נשמע מאוד הגיוני... כל דבר נקלט במוח, מעוד כשאנו בבטן עד הסוף. המוח יכול להזכר במשהו, ואם נחלום על זה, בבוקר נוכל לזכור יותר טוב. היו ניסויים שהוכיחו דברים בנושא. כמו למשל תלמידים שלמדו למבחן עם רעש של שעון מתקתק. בלילה, כשהשמיעו להם את הרעש, הם חלמו על זה, ובבוקר, הקבוצה עם השעון הצליחו הרבה יותר טוב מהקבוצה בלי השעון. לחלומות צלולים ולנושא הזה הרבה במשותף, בחלום צלול אתה מודע (שלא כבחלום רגיל ששם אתה לא, וזורם עם החלום), אתה יכול לגשת לכל זכרון במוח שלך ולעבוד איתו, לפתור אותו אם זה בעיה, לחזור על דברים שאתה רוצה (מזכיר קצת את המטריקס, כשמורפיוס נלחמם עם ניו, הא?! :) חלומות פז, Variety-

TheDUKE

New member
תאמינו לי אם אומר שזה קרה לי ...

אבל עם ריחוף? הייתי בטוח שאני יודע אודות מסתורי הריחוף... בתור ילד בן 7 זה נראה טיפשי כשניסיתי לעוף במציאות... מזל שלא קפצתי מהגג....

למעלה