זיכרונות מאפריקה...

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
זיכרונות מאפריקה...

אני שמעתי מיד ראשונה.......... כדאי לכם לשמוע את הסיפור במלואו......... שילה.........דחוף........לשבת לכתוב את כל מה שסיפרת לי אני הולכת לחפש את הסרט.......ואת המקום שסיפרת לי עליו. איזה חוויות...........למות..............

טרה10

New member
ענת עצמון יותר יפה מהראי של מריל סט

-ריפ, בז. מאפריקה- ושני גליה כגלים..אין מה לדבר- הקציצות שאני מטגן יצאו מלאי השראה ממנה. אח"כ מבשלים ברוטב לפי מתכון של אריאנה הרן..אשתו של הרב הכהן מלמד מקבוצת שילר. מלא השראה. וזה בגלל שאת הלחם שבקציצות משרים במים..לפי אריאנה שהיא גם משוררת- מלא מלא השראה..!

magy

New member
מה שלא ידעת על קניה

ולא העזת לשאול.........כדאי לך לקרוא שילה.... זה יחזיר אותך.....באבו-אבוה...........

שילה1

New member
כבר גרמת לי להתגעגע....../images/Emo7.gif

כן..נראה לי שאחזור לשם..ביום מן הימים...

טרה10

New member
ואני שמתכנן לארה"ב במאי..הבא-יורד

לחניית ביניים בפאריס..שם היינו ב-1987. מגיע לנו רק כדי לא לטוס 11 שעות רצוף..ואולי אמסטרדם..בפעם הראשונה- נראה.!

אתנה34

New member
רגע רגע מגי....לא כל כך מהר ../images/Emo123.gif

לפני ששילה תיתן פה את התקציר של עלילותיה באפריקה צריך לסיים את כתיבת התסריט.....ללהק את השחקנים.....לחתום חוזה עם חברת הפקה ורק אז אחרי ששליה תהיה מכוסה היטב בחוזים ארוכי טווח ועתירי ממון היא תשחרר לנו את התקציר :)

שילה1

New member
אכן אתנה..ושוב..ברוכ השבה..../images/Emo24.gif

כשחוזרים מאפריקה.יש להתרגל "לזמן ישראל".כי באפריקה מתנהגים על פי "זמן אפריקה".ובמה דברים אמורים? בוקר היא שעה גמישה שנמשכת עד הצהריים או עד יום המחרת,מחר=עוד שבוע אולי,ערב=אולי פעם לא ידוע מתי,ארוחת צהרים זו הפסקה שידוע מתי מתחילה אך לא נגמרת..ובקיצור...תמיד ידועה נקודת ההתחלה..ולא הסיום.. וכך סבלה לה חברתנו משיפוץ ביתה החדש...שמקווה כי הסתיים לו.. זהבוש..אם אתם בבית החדש..המון ברכה מזל ,שמחה והצלחה!!

שילה1

New member
זכרון של ילדה אחת..../images/Emo140.gif

בקניה פגשתי ילדה אחת,בת 4.5..מיוחדת ומקסימה. היא חצי "קקויו" וחצי צברית. שחומה,יפה,עליזה חכמה... ומסובבת את כולם סביבה ובעיקר..את סבה.... זו הנכדה ה"חצי מקומית"של זהבוש. איך אפשר שלא להתאהב בה? זהבוש..מסרי לה ד"ש,חיבוק ונשיקה!

magy

New member
קיבלנו מושג על שני מושגים

זמן אפריקה קקויו אוקיי...........תמו שני פרקים במסע...... מחכים לחלק: ג´ ד´ ה´ ו´ ז´ ח´ ט´ י´ וכן הלאה.........עד שייגמרו לך כל הזכרונות, או עד הנסיעה הבאה.....
PPPP

שילה1

New member
מגי,חביירים...אני מעכלת לאט..../images/Emo8.gif

כך בריא יותר..האין זאת? הסיפורים יגיעו אבל לאט..."אפריקן טיים"...

magy

New member
Karen Blixen Museum

המוזיאון הלאומי בקניה....על שם הסופרת קרן בליקסן שכתבה את "Out of Africa" זיכרונות מאפריקה...... אוף......כמה חיפשתי............... יש תמונה באתר........

שילה1

New member
ה../images/Emo82.gifהזה מדהים..

שמרו אותו נפלא. ויפה להפליא הוא הגן הע נ ק סביבו,ובו צמחיה טרופית וחלבלובים בני 80 שנה בגובה בניין בן 2 או 3 קומות.. המקום מטופח מאוד ומרשים. בנוסף,לאות הוקרה על פעילותה הברוכה,נקרא כל האזור קארן.באזור הירוק בתים קולוניאליים גדולים ויפים. ותודה למגי על המאמץ..ולזהבוש על הטיול למקום נעים זה..

רגע רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רואה טוב ? אתנה34 , ידידתי ובת בריתי. השלום לך אחותי? תגעגענו.

למעלה