זיכרון.

זיכרון.

שלום אנשים. ואייל גם אולי מישהו מכיר, או מישהו יודע, על דרך לגרום לווינדוס להשתמש ביותר מ64 MB זיכרון? פשוט, קניתי עוד 128MB (גן, גן... סה``כ - 196...), ואני לא רואה שום שיפור... אז... למי עיצה? למי תשובה? . . . . אקס

eYaL

New member
תגובה

בעקרון,אם הוינדוס שלך תפס את הזיכרון,זאת אומרת - אתה רואה שמופיע לך 196 במידע על המערכת (מקש ימני על ה``מחשב שלי``) אז לא אמורה להיות שום בעיה,יכול להיות שיש לך פשוט יותר מידי דברים מותקנים כמו תוכנות ומשחקים שמכבידים על המערכת עצמה לפעול. בכל אופן,אם אתה יכול לעבור למילניום זה יעזור,היתי לי בעיה דומה כששיפרתי ל 256 מגה זיכרון..והייתי ב98.במלניום זה כבר עבד הרבה יותר טוב. eYaL

אני כבר במילניום.

והעניין הוא, שאני לא רואה שום שיפור. אני יודע שלווינדוס יש בעיה עם הניהול של הזיכרון הגבוה. השאלה שלי, האם יש תוכנה (משהו שמקביל ל386MAX, אם מישהו עוד זוכר מה זה), שעוזר לו לטפל בעסק. . . . . . .. אקס

alexsam

New member
שאלה?!

למה אתה חושב שלwin ME יש בעיה עם ניהול זכרון???!!! הוא לדעתי יודע לעשות את זה מצויין!!!

אוקי..

צודק.. בררתי, וראיתי שהוא יודע לעשות הקצאות טובות (אלוקישנס), עד 2 GB זיכרון.. אז.... למה אני לא רואה שיפור? כל הסבר אחר יתקבל בברכה.

alexsam

New member
תראה...

מהירות תלויה בהרבה מאוד גורמים מעבר לזכרון RAM שיש לך. זה תלוי במהירות של ההרד-דיסק שלך,המידע עובר ממנו אל הזכרון שלך ואם המהירות שלו נמוכה אז גם אם יהיה לך יותר זכרון זה לא ממש יעזור, כל מה שזה יתן זה שהמחשב יקרא פחות פעמים את המידע מההרד-דיסק אל הזכרון(כמובן גם זה שיפור אבל לא ממש ניתן לראות אותו). זה תלוי גם במעבד,הוא זה שמעביר(מתזמן) את המידע ממקום למקום במערכת שלך, אם הוא לא מהיר במיוחד אז מהרגע שהוא מקבל פקודה להעביר את הכתובות מסוימות בהרד-דיסק שלך אל הזכרון RAM זה ועד הרגע שהוא עושה את זה זה לוקח זמן. טוב אז כמו שאתה מבין הוספת זכרון לא תמיד נותנת לך תוספת במהירות. נ.ב. תציין איזה בדיוק מחשב יש לך אולי נוכל כן לעשות איזה משהו. :) אלכס, מנהל פורום ``תוכנות``.

למעלה