זיכרון

does it

New member
זיכרון

שלום רב! אני לפני לימודים וקניתי לפני פחות מחודש כדורים בשם ג'ינקו בילובה של "הדס מוצרים טבעיים", בינתיים אני בולעת את הכדורים 3-4 ביום, להבדיל מה שרשום שצריך לבלוע בין 2-3. אני לא מרגישה שהכדורים עובדים בצורה משמעותית ועוזרים לי לשפר את הזיכרון, כמו כן התחלתי לבלוע כבר לפני ארבעה שבועות והייתי אמורה להרגיש בהבדל ובשיפור. האם יש לכם המלצה על כדורים יותר טובים לזיכרון? אשמח לקבל שמות... ואם יש לכם עוד דרכים לשפר את הזיכרון, תכתבו לי ואני אקווה שזה יעזור. תודה מראש!

שיפור זיכרון - תרגול המוח ואומגה 3 ...עובד..

את המוח צריך לתרגל. חשוב לעשות תרגילי מוח. יש אתר שנקרא brain gim , פיתרון תשבצים, טריוויה, סודוקו וכל השאר. בנוסף, אומגה 3 ממקור של דגי ים - מומלץ מאוד.

MyTaoWay

New member
קודם כל

אני נגד כדורים (לא משנה אם טבעיים) גינקו בילובה שותים רק
בחליטה
. לקנות גינקו כעלים יבשים - יעלה בערך כ20 שח''. לעומת מחיר שבו את קונה כדורים... ככה שזה גם חסכוני.
http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-MemoryLoss.html http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/Herbs03-Gimal/Heb-Spices-Gimal-Ginco.htm בהצלחה.

does it

New member
דעתי

לכל דבר שנשתמש בו יהיו גם דברים חיוביים וגם שליליים, לא משנה מה, עכשיו זה תלוי איך תסתכלי על זה, גם עלים יבשים יש דברים שליליים לא פחות, אבל אין מה לעשות, לשימוש של דבר מסויים צריכים לדעת אם זה מספיק חשוב כדי לשים את הדברים השליליים בצד ולהתרכז בחיוביים. תודה על העזרה ועל הזמן שהקדשת להודעה!

אחד55

New member
גינקו וזיכרון

הגינקו כמו עשבי מרפא אחרים היא תרופה לכל דבר למרות שהיא נמכרת ללא מרשם. פעולת הגינקו בילובה היא כיווץ כלי דם, הנעת דם, העשרת המוח בחמצן. כדי להשיג תוצאות מורגשות צריך לקחת כמוסות חזקות או כמות גדולה. אני בזמנו הייתי מזמין באתר מחו"ל כמוסות חזקות של DR BEST. לא מצאתי בארץ משהו אפקטיבי. גם העלים היבשים לא שווים כלום. חבל על הכסף. לא מומלץ להתחיל עם גינקו בגיל צעיר כי במינונים שישפיעו היא עלולה לגרום נזק מסויים לכלי הדם. מה גם שאחרי הפסקת השימוש תרגישי נסיגה במוח ובזיכרון. דברים מומלצים: - אצה כחולה ירוקה עשירה בחומצות אמינו חיוניות. - נבטים הם מזון מעולה למוח ובכלל. - עשב חיטה, בדומה לנבטים וכמו כן מגביר את כמות החמצן במוח ובכל רקמות הגוף. - זרעי פשתן טחונים. - דגי מים קרים או כמוסות שמן דגים של יצרן טוב.

does it

New member
נסיגה במוח ובזיכרון

תודה על העזרה אבל, אשמח אם תוכל לפרט לי בבקשה בערך איזה אחוז של נסיגה במוח ובזיכרון אני ארגיש אחרי הפסקה של בליעה, האם זה עלול להיות רציני? ובתקופה של כמה זמן הפסקה אני יהיה אמורה להרגיש בכך?

אחד55

New member
אני לא משוכנע שתרגישי

זה תלוי במינונים ובאפקטיביות של הגינקו. ברור שאם את עושה מניפולציה כלשהי (כיווץ כלי דם, הנעת דם, העשרה בחמצן) על המוח אז ברגע שהיא נפסקת יש נסיגה. הגינקו מרחיב את אזורי המוח הפעילים. אזורים שקיבלו פחות דם וחמצן ללא הגינקו, יועשרו עם נטילתו והתפקוד שלהם ישופר. כשנטילת הגינקו תופסק המצב יחזור לקדמותו כי היתרונות של הגינקו לא יהיו קיימים יותר. אם את מספיק רגישה כדי להיות מודעת לנסיגה הזמנית (יום יומיים) זה תלוי בך. אגב זה נכון לכל תוסף תזונה. אם הוא אפקטיבי אז ההפסקה שלו תורגש. לכן עדיפה הדרך השנייה: להזין את המוח במזונות או תוספים בריאים שגם נספגים בתאים ולא רק עושים מניפולציה, ולספק לו מה שקרוי סביבת עבודה מיטבית קרי נקייה מרעלים ומעומסים.

למעלה