מוזר..
(למי שלא יודע, אמא שלי נפטרה לפני שנתיים..) מאז שאמא שלי נפטרה, כמעט אף פעם לא הרגשתי ממש את הכאב, כל הזמן חייכתי, שמחתי והמשכתי בחיים.. לא יודעת אם זה היה מתוך הדחקה, יכול להיות..אבל באמת היו רגעים שהרגשתי שטוב לי ב"ה.. יכול להיות שפשוט עדיין לא עיכלתי מה קרה, והגוף שלי לא היה יכול לעכל אז, כי אז הייתי מתפרקת.. באותה תקופה הייתי עסוקה בלשרוד, לא יכלתי להתמודד עם העומס הנפשי הנורא, ולכן כמעט לא הרגשתי כאב.... והנה עכשיו, אחרי שנתיים, כמה ימים לפני האזכרה שהיתה לאחרונה, פתאום כשניסיתי להירדם, נזכרתי באמא, באווירה/הרגשה שהיתה בבית כשאמא הייתה, במעשים שלה, בדיבורים שלה..הרגשתי כאב פנימי עצום!! בחיים לא הרגשתי ככה, פתאום (רק אז) התחלתי להבין מה שקרה- שאמא כבר לא תחזור... זה היה משהו שאי אפשר לתאר במילים (אבל אני מאמינה שרובכם מכירים את זה..) זה גרם למין תחושת ייאוש כזאת- כי כ"כ רציתי שאמא תחזור! לא ההאמנתי שהיא באמת לא תחזור...

מרוב כאב, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, כל הזמן חשבתי על זה... ולא הצלחתי להירדם..אז פשוט קראתי ספר כדי לא לחשוב על זה...(אני יודעת שזה בריחה, ולא טוב..אבל זה מה שעשיתי...) זהו..תודה שנתתם לי מקום לפרוק קצת..