זיכרון COPMACT FLASH

shone1

New member
זיכרון COPMACT FLASH

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין זיכרון COMPACT FLASH 32MB של חברת LEAD DATA שעלותו 210 ש"ח לבין זיכרון COMPACT FLASH 32MB של חברת SANDISK שעלותו 360 ש"ח (חוץ מהמחיר)? האם יש תקנים שונים של CF? יש ברשותי מצלמה דיגיטלית קודאק דגם DX3600, איזה זיכרון רצוי לקנות? תודה שון

SkyEye

New member
אין לי מושג ירוק ../images/Emo5.gif אבל ../images/Emo26.gif

כשאתה קונה מוצרי Sandisk אני באופן אישי מרוויח מזה
(כי החברה בה אני עובד מייצרת עבורם)
רון, בחופשה קצרצרה ב-
מהמילואים

בובי

New member
אין הבדלים משמעותים לגביך

מה שכן חשוב לגביך הוא הזמן של האחריות שאתה מקבל למוצר. אני הזמנתי סמרט מדיה מחו"ל וקיבלתי על זה אחריות לכל החיים.

חבל על הכסף...

יכול להיות הבדל משמעותי בין הכרטיסים בכל הקשור למהירות העברת הקבצים מהמצלמה לכרטיס. כרטיסי sandisk ידועים בין האיטיים ביותר. אינני מכיר את כרטיסי Lead Data אבל הם בטח לא שווים 210 ש"ח. מחירי הכרטיסים יורדים בימים אלה באופן משמעותי. נסה לרכוש ישירות מארה"ב באמצעות האינטרנט. למשל כרטיס 32 מ"ב כפי שציינת עולה 22$ כולל משלוח בתוך ארה"ב. כמה זה בשקלים?? תעשה חשבון לבד. כמובן שאין על זה מכס, מע"מ וכו´(פחות מ 50$). רצוי לעשות מנוי ב http://www.mustop.com ואז תוכל לרכוש כמעט מכל אתר בארה"ב כמו http://www.newegg.com ממנו שכן לשי הזמין כרטיס של 64 מ"ב במחיר מצחיק של 32$. בהצלחה.

tamirye

New member
עוד על כרטיסי זכרון...

ובאותה נשימה, איפה מומלץ לקנות כרטיסי זכרון גדולים של סוני ? בארץ המחיר הוא מטורף, ולא ברור לי אם אפשר לשלוח אותם לארץ בלי דמי משלוח מטורפים ומכס (ועוד צרות, מע"מ...) ואיפה לקנות ?

אני לא יכול לספר לך על הבדלי איכות.

אבל עד כמה שאני יודע המהירות שליפה של התוכן מהזיכרון תלויה יותר במצלמה מאשר בכרטיס. אני אישית מוכר זכרונות קומפקט במחיר אטרקטיבי יותר במכרזים של תפוז (פוטודיל).

shonshon5

New member
הערה קטנה, והמלצה.

מהירות ההעברה תלויה במיוחד ואך ורק בסוג הקישוריות למחשב. שאר הגורמים הם שוליים וזניחים. מניסיון - משקיעים כ-250 ש"ח בהתקן חיצוני שמתחבר ליציאה הפרללית (יציאת המדפסת) של המחשב. בעזרת התקן זה, העברת 100 תמונות לוקחת פחות זמן מלהתעטש.... אגב, לפני חודש יצאתי לחו"ל כשבמצלמה כרטיס 32MB ומתוך חשש שבמקומות בהם אהיה, לא אמצא כרטיס נוסף, קניתי אחד כזה ביוטי-פרי בנתב"ג. מה יש להגיד - שודדים! מעל 60$ !! כן, כן - 60$ לכרטיס CF 32MB - לא יאומן! כף רגלי לא תדרוך שם יותר - גם אם יתנו הכל חינם! אבי

shmuled

New member
אז כמי ש"משתמש" ...

1. USB ולא פארלל 2. קומפקט פלאש יותר מהיר מ-מיקרו דרייב...

shonshon5

New member
לחץ זמן. . בדרך כלל אני לא פרייר..

בחנות ליד המשרד שלי רצו על אותו כרטיס 210 ש"ח ואמרתי לעצמי, שזה מוגזם ובטח בדיוטי יהיה זול יותר....
לא נורא. זה עדיין לא מחיר של ציוד NAIM.. לא?
אבי

זה לא כ"כ יקר כמו שחשבת כנראה.

כי אני מוכר את זה בסביבות המחיר הזה (ואני דואג להיות אטרקטיבי מאוד) והאם אני רואה מולי אודיופיל? יש לך ציוד של NAIM בבית? ( הלוואי עליי - בעתיד! )

shonshon5

New member
NAIM? הלוואי עלי גם.....

פשוט, נתקלתי בניק ניים שלך בפורום של ארנון... ובשביל לא לגרור האשמות על מיסחור, שלך לי במייל את כתובת הביזנס.. שנעשה את החיים אטרקטיביים עוד יותר.. אבי

למעלה