זיכרון רם 1024

se7en77

New member
פופקורן זאת סתם דוגמא , את האחרות תחפש לבד

אני בטוח שאתה מספיק מבין .

ido214

New member
אם הצלחת לשכנע את עצמך שבאנדרואיד יותר בטוח זה כבר טוב

עם הלוגיקה ההזויה הזאת.
ברור לכולם איפה יש יותר זבל\ספייוור\סוסים וחמורים טרויאנים.
עם כמה שלא תנסה לרכב על הכלי פיתוח הזדוני הסיני הזניח הזה.

BravoMan

Active member
זה מה שאתה לא מבין:

אם כלי אוטומטי, שהוא בהכרח טיפש כי הוא בסה"כ תוכנת מחשב, הצליח לשתול קוד זדוני ב-50 אלף יישומים והסינון של Apple לא עלה על אף אחד מהם וכולם נכנסו לחנות והופצו למשתמשים, תחשוב מה יכול לעשות מפתח, בעל תבונה אנושית וכישורי פיתוח טובים!
&nbsp
הדוגמה הזו מראה בבירור ש ל-Apple אין שום אפשרות לחסום מפתח שרוצה להפיץ רוגלה דרך החנות שלה!
היחידים שנפגעים מהסינון שלה הם מפתחים לגיטימיים שהיישומים שלהם נדחים או נזרקים לגמרי בגלל שטויות.
&nbsp
מה שעוד יותר חמור, הוא שעל יישומים של Apple יש פחות בקרה של מומחי אבטחה חיצוניים, ולכן יש סבירות טובה שיש עוד המון מקרים כמו זה שהוזכר פה שפשוט לא התגלו עדיין.
&nbsp
אני בטוח שאם מישהו יעשה מחקר רציני, הוא יגלה שבממוצע, אצל משתמשי Apple יש יותר תוכנות מזיקות על המכשיר מאשר אצל משתמשי Android.

ido214

New member
אני שמח שאתה בטוח בטענות שלך

אבל אני לא חושב שהן נכונות ואני אשמח אם מישהו יעשה מחקר רציני כמו שאתה אומר.
אתה באמת חושב שהאפסטור של אפל מלא בתוכנות זדוניות שתולות באלפי אפליקציות ואף חברת\מומחי אבטחה לא עלו על זה (המוצרים והשירותים של אפל חוטפים הכי הרבה ביקורת)? הרי על הסיפור הסיני הזה אתה ועוד הרבה חוגגים כל כך הרבה כי פעם אחת הצליחו להדביק משהו באפסטור.. כמה זמן לקח להם לעלות על זה ולהוריד הכל? (באמת שואל)
יש מספיק אנשים כמוך וחברות שבודקות ומחפשות בעיות אבטחה מוזר שלא מצאו את כל הסוסים והרוגלות שאתה מדבר עליהן.

אבל העיקר שאתה מרגיש בטוח באנדרואיד אצל אחינו הגדול גוגל עם כל הסוסים ושאר הירקות.

BravoMan

Active member
אמונה זה נחמד, אבל ידע מקצועי אמין יותר בד"כ.

כאמור, אין לי נתונים כמה נוזקות יש באמת בחנות של Apple.
&nbsp
אני יודע שמבחינה טכנית, למומחי אבטחה חיצוניים הרבה יותר קשה לבדוק יישומים מ-App Store מאשר יישומים מ-Google Play.
אני גם יודע, שמבחינה טכנית, אין כמעט בלתי אפשרי לסנן נוזקות, אלא אם משיבים אדם לקרוא כל שורה ושורה של קוד של יישום שעולה לחנות, מה שפשוט בלתי אפשרי.
&nbsp
כשמוצאים חור או נוזקה אצל Apple זה אכן זוכה לרעש גדול כי זו Apple.
ואכן יש יותר ידיעות על נוזקות שנמצאו ב-Android, אלא שהסיבה העיקרית לכך ככל הנראה קלות הזיהוי, ולא העובדה שיש יותר נוזקות.

ido214

New member
איך הוא מקליט שיחה בקלות באנדרואיד? יש מלא תוכנות שלא עובדות

אשמח באמת לדעת על אחת טובה שעובדת בכל המכשירים (גם משתמשי האנדרואיד שאני מכיר לא מקליטים שיחות למרות שאת מנסה לתאר את זה כמשהו קל ופשוט למשתמש אנדרואיד טכנופובי שלא מכיר..)

באייפון זה כמובן אפשרי רק עם פריצה או תוכנות באפסטור שמאפשרות הקלטה עם מיזוג שיחה וקומבינות כאלה.
אני אישית עם אייפון פרוץ ומשתמש במקליט שיחות שמקליט לי הכל אוטומית וגם מעלה לדרופבוקס, למרות שזה לא משהו שאני חייב נחמד שיש את זה.

Y. Welis

New member
יש אפ' בשם YALLO להקלטת שיחות. עובדת ע"י הפניה למס' אחר

(יש אייקון למעלה שמציין את זה; משהו שלא ידעתי שאפשרי). עדיין לא הקלטתי, אבל בקרוב אבדוק.
&nbsp

Y. Welis

New member
בדקתי היום. עובדת אבל מורידה את איכות הקול

כי השיחה מנותבת דרך מס' חיצוני וכנראה עוברת VOIP (המרה לדאטה).
&nbsp
לא פיתרון מושלם, עדיין, אבל היחידי שחינמי (לנכנסות בלבד).

Y. Welis

New member
יש טאבלט אנדרואיד של 13 אינץ' עם מסך מפוצל?

מה עם נקסוס 8? (בוטל).

ido214

New member
אזוב זה סוג של צמח לא?

בהחלט לא הצלחת להרשים עם משהו שאי אפשר לעשות באייפון.
בסקייפ לא השתמשתי שנים אבל נראה לי שאפשר בזמן השיחה להשאיר אותה ברקע ולפתוח אפליקציה של וורד לעריכת מסמך. מודה שלא ניסיתי את התרחיש הכה שימושי הזה.
באפסטור יש גם עדכונים אוטומטים כבר מזמן אז לא ממש הבנתי את הנקודה שלך.
&nbsp
לסמלץ נסיעה? לא ממש מכיר את מה שאתה מדבר עליו וגם זה לא נשמע לי משהו שימושי למי שאינו מפתח תוכנת GPS.
ברור לך שאפשר לנווט בוויז ולשמוע מוזיקה ולהפעיל תוכנות אחרות בזמן שהניווט ממשיך ברקע, דווקא באייפון זה עובד יותר טוב מהניסון הלא מוצלח שהיה לי עם אנדרואיד (גלקסי נקסוס) שלא ידע להחליש את המוזיקה כמו שצריך בזמן שגיברת וויז אומרת לי לאן לפנות וכו
&nbsp
ואני באמת רוצה לשמוע את היתרונות שזה נותן למשתמש הרגיל בשימוש יומיומי, הרי אתה לא מפסיק להלל את זה או יותר נכון לרדת על אפל והמגבלות שלה שלא מתאימות לך אבל כנראה כן מתאימות לאחרים..

כן. אתה בהחלט מפספס

אבל לא בעניין כמה פרפילים ושועלדונים יש, ואם צריך להכפיל בבלטות או במשקוף.
&nbsp
אתה מפספס את השורה התחתונה - והשורה התחתונה היא שהבן שלך מבסוט, ולמרות שהאייפון הוא הכי יקר, הוא עדין המכשיר הכי פופולרי בעולם. אז כנראה שאין שום בעיה עם הרם, הרום ואפילו לא ברם.
&nbsp
כמו בכל מערכת מורכבת (לאללה), אין מדד אחד לביצועים, והביצועים הם תוצאה של הרבה מאפיינים. אז לא יהיה נכון להסתכל רק על ה-RAM כמנבא לביצועים.

למעלה