זיכרון פחות ישן

JamesNox

New member
זיכרון פחות ישן

(לפני שנים. עזבתי אהוב/אדון שאיבד שליטה. לא חיפשתי, אבל מצאתי איש טוב ונדיב שאהב אותי. שעדין אוהב אותי) הייתי מגיע לבית שלו בלילה. מוח מנותק. שיכור עד אובדן תחושה. מסטול עד אובדן קשר. מוצא את דרכי איכשהו אליו במקום לחור הדוחה שגרתי בו. הוא היה רוחץ אותי. מכין לי משהו לאכול. משכיב אותי במיטה שלו, הגדולה והרכה והנקיה. מצעי כותנה לבנים, מגוהצים ומעומלנים. אי של נקיון וטוהר בחיים המגעילים שלי. הייתי שוכב במיטה שלו, והוא היה שוכב לידי על הצד, מביט בי ומלטף אותי ומנשק אותי שעות. מדבר אלי במילים רכות של אהבה. מנסה להוציא ממני איזשהו מענה. איזשהו רמז לרגש. ולפעמים, לא כל פעם, הוא היה מבקש את רשותי מתנצל על דחפיו, על כך שהוא מתקשה להתאפק ומתנצל שוב. ומבקש רשות לפני כל מגע ועוצר שוב ושוב לוודא שהוא לא מכאיב לי כשהוא משתמש בגוף המרוחק שלי לצרכיו. לא משאיר סימן. כאילו שלא היה שם בכלל. ועמוק עמוק בתוך החומות של הטשטוש והאלכוהול וכל החומרים מתחת לכל הניתוק והריחוק בחלק הפצפון שלי שעוד הרגיש משהו הייתי צוחק במרירות על האיש הזה. טיפש, הייתי חושב. הוא אומר שהוא אוהב, אבל הוא לא יודע מה זה. אני זוכר מה זו אהבה. היה לי איש שאהב אותי כל כך, שהוא השתמש בי כשלו. שרצה אותי כל כך שלא עצר אף פעם לשאול אם אני רוצה. שנמשך אלי כל כך שהיה לוקח אותי חזק עם דם וכאב וצעקות. זו אהבה. טיפש.

seelinewoman

New member
האיש ההוא היה טיפש

משום שלא ידע אהבה מהי. הוא אהב רק את עצמו, ומרוב אהבה לעצמו חשבת שיש לו מספיק גם בשבילך, ואין לו. לאיש הזה שאוהב אותך היום, יש אהבה גם בשבילך, משום שהוא רואה אותך. הוא ראה רק את עצמו. עכשיו שניכם יודעים מה זאת אהבה. אשריכם

JamesNox

New member
אני לא בטוח שאני מסכים.

הוא אהב אותי. על האם הוא אהב אותי גם בסוף אפשר לדון לנצח ולא להגיע למסקנה, אבל בהתחלה הוא בפירוש אהב אותי.

seelinewoman

New member
מה שאכתוב עכשיו יהיה מוזר, בלשון המעטה

אבל אני חייבת לכתוב זאת לנגד עיניך: אני קוראת את מילותיך אלה, ושותקת לעצמי עם המחשבות שלי. אולי זה יקרה גם לך כשתקרא אותך שוב. אולי גם איש אחר שאמרתי עליו אותו דבר יקרא וישתוק לעצמו, כי הוא ידע כמה שיקרתי לעצמי כשאמרתי עליו את אותן מילים בדיוק. הוא לא אהב אותי, ואני לא רציתי לדעת זאת. זה כל מה שאני בכל זאת אומר לך כאן.

יש קו דק

בין שליטה קשובה לבין שליטה שבא ממקום אנוכי. זה אחרת לראות ולהחליט לחצות את הגבול בזהירות ובבטחון לעומת ללכת עם הגחמות להתעלם מסימני המצוקה פשוט לא לראות את הנשלט. (סתם מחשבה שעלתה בי לנוכח הכתוב)

karend1

New member
וואו...אני מתה על זה.

אתה כותב יפה... ומחרמן... ונוגע ישר בלב. מקסים.

למעלה