זיכרון מתוק

זיכרון מתוק ../images/Emo9.gif

לראות את דמותך להיות לצידך להריח את גופך לא צריכה הרבה כדיי להרגיש את הבערה הזו שרק אתה יכול להרגיע. גופי עולה באש. הידיים שלך על הפנים שלי גולשות לחזה, לש אותו, ממולל את הפטמות. מרגישה את הכיווץ הזה בבטן התחתונה. הוא גורם לי להתפתל, לגנוח. מנשק את הבטן, המותניים, מלקק את בגיבעה, מכניס אצבע לתוכי ועוד אחת, מוצא את מרכז העונג הפנימי גורם לי להאחז במה שאפשר.בסדין. נושכת את שפתיי, נדחקת אליך, קרוב יותר. עמוק יותר. הלשון שלך חוקרת את הכפתור הרגיש, ואני, שוכבת על גבי ללא שמץ של בושה ראשך בין רגליי ואני נענת לך. הנאה צרופה, עונג מזוקק. התמסרות טוטלית לידיך ללשונך, אליך. בעדינות, באהבה, ברכות. איזה תחושה ניפלאה של שיחרור של שיכרון חושים של הפקרות. עוד. אל תפסיק. טוב לי. כל כך טוב.

blackwedding

New member
זיכרון מתוק-חמוק

כל בוקר, עושה א הדרך לעבודה, אותה דרך, 15 דקות של התעוררות, המוסיקה באוזניים, האוכל בתיק... העיניים סורקות את הרחוב שבקושי התעורר, מחפשות את המשהו הזה שעושה לי טוב, את הרגעים הקטנים האלה של אושר, רגעים שאולי רק אני מבין וחווה.... כמעט מגיע, נעצר בכיכר; הכיכר המכוערת הזאת, כיכר עקובה מדם, הפגנות, פאנקיסטים, הומלסים או סתם חבורת הזויים ... נעצר, נושם עמוק... הנה כאן, ממש כאן בנקודה הזאת, חתיכת אספלט מטונפת... כאן נפגשנו פעם ראשונה, כאן הלב שלי נכנע לך, כאן התנשקנו פעם ראשונה, כאן עברת את מבחן הפנים, מבחן הקול (אתם יודעים, כשהוירטואליות הופכת למציאות... אולי זה רק אצלי?!... ) עובר את הכביש, נכנס, בוקר טוב, לוקח מפתח והולך לשקט שלי... פותח מנעולים, מנתק אזעקה, מפעיל מכונות, מחשבים.... ורואה אותך, בכיכר המחורבנת הזאת, רואה אותך כאילו הפעם הראשונה ,מרגיש את ההתרגשות, את החיוך הדבילי הזה... מרגיש את הפתיים שלך, את הידיים שלך עוטפות אותי בחיבוק חזק... חשבנו אז שהגענו לאושר המופתי, האלוהי, המושלם... זוכר שבאת איתי לכאן, בפעם האחרונה, שכבר לא באמת היית איתי, ואני כלכך רציתי להישאר בבית, להישאר במיטה, אפשר גם במקלחת, במרפסת, במטבח, ממש לא משנה... הרטיבות שלך היתה על הידיים שלי, לא הסכימה להיעלם, ואני בסה"כ רציתי לאהוב, להיות נאהב, לחזור הביתה, להתכרבל רק עוד קצת, לטעום אותך שוב, לינוק אותך עד שתגמרי, רציתי לתת לך את גופי, תמצצי, תזייני... רק תוציאי ממני הכל, את כל התשוקה שיש בי... הגוף זז, נושם, מתפקד, הראש במקום אחר, מחשבות, מחשבות, מחשבות, חלומות בהקיץ, חלומות באספמיה.... רק הצפצוף המעצבן של המכונה מצליח לפוצץ לי את הבועה... שייייט, להחליף נייר, כלכך לא בא לי....

למעלה