זיכרון מלא

nitsansh

New member
זיכרון מלא

יש לי מכשיר סמסונג גלקסי 2. קיבלתי התרעה שהזיכרון מלא. הודעות אימייל לא יורדות מהשרת בטענה שלא ניתן לעשות סינכרון בגלל חוסר זיכרון. מדובר בדואר של גוגל. בתיבה של השרת לא חסר מקום.
איך פותרים את הבעיה הזו???

nitsansh

New member
אחסון טלפןן פנימי -> קבצים שונים

אבל בזכרון הזה יש עוד 6 גיגבייט פנויים...
הבעיה היא כנראה בזכרון התקן.

BobboVilla

New member
אתה משתמש באפליקציית מייל הרגילה?

אם כן, אז עדיף שתפסיק, ותעבור לאפליקציה של ג'ימייל. לאפליקציה של ג'ימייל יש יותר אפשרויות ויכולות, והיא גם מנהלת טוב יותר את נפח האיחסון התפוס.

בתמונה שהעליתי יש את האייקון של שתי אפליקציות המייל, משמאל זה ג'ימייל, ומימין זה האימייל הרגיל. צילום המסך הוא מהגלקסי S4, אבל כנראה שהאייקון יהיה דומה גם ל-S2.

BobboVilla

New member
אז אם כך כנראה שבאמת יש בעיית מקום

תנסה לעשות ניקוי Cache לאפליקציות (יש אפליקציה שעושה את זה באופן אוטומטי, אבל יכול להיות שהמכשיר לא יתן לך להתקין אותה בגלל מגבלת מקום), להעביר תמונות ומוזיקה (אם יש) לכרטיס זיכרון, למחוק אפליקציות שלא צריך, או שילוב של כמה מההצעות הללו.

BobboVilla

New member
נכנסים לאפליקציות דרך מנהל היישומים

הגדרות - מנהל יישומים (כנראה, אין לי ממשק בעברית), נכנסים לאפליקציות שונות, ועושות "ניקוי זכרון מטמון". בין ה"חשודות המיידיות" הייתי שם את הדפדפן/ים (מה שנקרא גם "אינטרנט"), ג'ימייל, Google Play Services ו-Google Play Store, פייסבוק ו-Waze. רק שים לב שאתה עושה מחיקת זכרון מטמון ולא מחיקת מידע, כי אז אתה פשוט תמחק את כל המידע ששמור לך באפליקציות השונות.

nitsansh

New member
ניקיתי את המטמון

מסתבר שזולל הזכרון הגדול ביותר היה דווקא היישום מפות...
נראה שההודעות יורדות כרגיל אבל כשאני בודק אם יש הודעות חדשות עדיין מתקבלת הודעה על בעיה בסינכרון.

flipper

New member
כנס לחייגן והקש את המספר #9900#*

ייפתח תפריט - יש לבחור
Delete dumpstate/logcat

זה מפנה המוןןןן זיכרון.
נתקלתי בבעיה שבוע שעבר ולא עזר שמחקתי אפליקציות ולוגים
אבל זה פינה לי כמעט 50%

flipper

New member
אין לי מושג. צריך לחפש. אבל מה הבעיה לנסות

להקיש את זה בחייגן ולראות אם יש או לא?

tamarhp

New member
לא הבנת

התכוונתי אם יש משהו מקביל .. כי בזמנו פעם ניסיתי את זה בגלקסי 1 וזה לא עבד. רק בגלקסי 2.
(בנקסוס עוד לא ניסיתי)

tamarhp

New member
(עכשיו ניסיתי בנקסוס ולא עובד)

השאלה היא אם יש מספר כזה גם למכשירים אחרים

flipper

New member
לא מכירה. אני חיפשתי ספציפית ל S2

ומצאתי את זה באחד הפורומים.
צריך לחפש עבור הטלפון הספציפי לפי הודעת השגיאה.

למעלה