זיכרון לנייד

זיכרון לנייד

שלום האם הזיכרון הזה מתאים לנייד שלי - SODIMM 512MB DDR2 667MHZ של סמסונג האם אני יכול לשים שנים כאלה כדי שיהיה לי 1GB ? האם המהירות מתאימה? תודה.

bar666xp

New member
הזיכרון שמתאים לא הוא DDR לא DDR2..

הזיכרון שמתאים הוא DDR 333MHZ 200PIN... PC2700 SODMIM. מופי לך בתמונה שהעלת אגב הCL {לטנסי} 2.5. אתה יכול להדפיס את התמונה הזו ו/או לקחת איתך את המחשב ולהראות את הנתונים בחנות/מעבדה... או אם אתה רוכש ומרכיב לבד קח בחשבון אם תרכיב הפוך/לא נכון אתה עשוי לשרוף את הרכיב ואת הלוח-אם... {לא שזה קל מדי לעשות זאת לא נכון אבל כבר קרו מקרים}. הלוח תומך עד 1G בכל סלוט אאל"ט מה שאומר כי אתה יכול עד 2G בתצורה של 1GX2. http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167759&DB167767=167771&orderby=price תבדוק ותשווה את המחירים תעשה חושבים בינך לבינך מה הכי משתלם לך.

bar666xp

New member
אגב עוד דרך קלה ונחמדה לדעת איזה זיכרון...

צריך/אפשרי... http://www.memoryx.net/as50no2.html יש שם רשימה מעוד גדולה {לא יודע אם של כל מה שקיים אבל גדולה}. בקרה של מחשבים ניידים בוחרים ביצרן {A-Z}, דגם, תת-דגם אם צריך... מעוד נוח ומקצועי לדעתי האישית.

Jan22

New member
במחשבה שניה

זיכרון עובד בדואל ולכן 160 ->166MHZ ולכן ~~ 333MHZ . יכול להיות שהזיכרון שלך גדול מ333MHZ ,אבל לוח האם שלך תומך בעד 333MHZ (אין בעיה להתקין זיכרון עם מהירות גדולה יותר ,אבל הוא עדיין יפעל לפי ברירת המחדל של הלוח-אם והיתרון היחידי כאן יהיה עבור המוכר!). בכל מקרה תעלה תמונה של אברסט.

bar666xp

New member
אתה רוצה מכות? או שאתה סתם לא מאופס כרגע?

333MHZ DDR הוא שאל על 667MHZ DDR2 ... לך אני בהחלט יגיד כנס אצמעית.

Jan22

New member
אגב רשמתי שטויות

DDR 2 לא קשור למימדים של DDR1 . חצי לא מאופס ((:)

bar666xp

New member
מחפש איכון של דלי מים קרים ../images/Emo8.gif../images/Emo182.gif?

טוב אין דלי מים קרים אז..
+
תחבר
אהא בוקר טוב {בר מסתקל דרך החלון כן יש אור שמש בחוץ זה בוקר אבל למה כל כך קרררררררררר}.

Jan22

New member
מה אתה מדבר

אתמול הייתי בים בערב ,אתה לא יודע מה זה קור עד שנכנסת לים ..

bar666xp

New member
אהם שנעבור למסרים? טוב כבר עניתי לו.. אז...

נתפוס טרמפ על השירשור... אח שלו אני גר בגובה של כ800 מטר... כבר רגיל לשלג בחורף.. אז תאמין לי אני יודע מה זה קור... זה מזכיר לי שנים אחורה שבישוב לא היה חשמל בצורה סבילה {האמת גם היום לא משהו שחברת חשמל יכולה להיות גאה בו} סופת שלג ומי מי הולך לחדר גנרטור עם חרמונית... אתה לא יודע מה זה סופת שלג עד שלא הלכת בה... אח שלו כל הפנים שלי היו שלג ניכנסתי לחדר גנרטור בעזרת חוש המישוש וקילפתי כ5ס"מ שלג מהפנים.. אגב לא רציתי לצאת מהחדר גנרטור אחרי זה היה שם יותר חם מבבית חחח. שיו אני זקן חחח אז בימים ההם חחח.

למעלה