זיכרון למחשב נייד

omry3330

New member
זיכרון למחשב נייד

שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: Acer TravelMate 2310 מעבד סלרון שהזיכרון שלו: 256 אני מעוניין להגדיל את הזיכרון ל - 1024 שכיום הוא לא ממש יקר, ואני בטוח שהוא יתן תוצאות טובות יותר אני רואה באינטרנט הרבה סוגים של זיכרונות למחשב נייד איך אני אדע מה מתאים למחשב שלי תודה מראש

ali052

New member
אאל''ט הזיכרון שמתאים לך הוא....

DDR.... אאל''ט...לדגם הנ''ל...

RoyBO

New member
ממש עזרת

הוא צריך גם לדעת באיזו מהירות הלוח אם תומך, שיתקין EVEREST ושלום על ישראל.

ali052

New member
אין לי כוח להיכנס לאתר של Acer ....

עשה זאת בעצמך.....

bar666xp

New member
תןריד EVEREST או CPU יש בקישורי הפורום אאל"ט

או תרשום בכל מנוע חיפוש. תחת SPD יופיע איזה זיכון יש לך במחשב. תעלה את מה שמופיע {צילום מסך או את המנתונים PC#### CL וכו'}. או בקיצור לפי הנתונים שמופיעים בלוח-אם ו/אן SPD ו/או MEMORY אפשר יהיה לדעת בדיוק יזה זיכרון.

omry3330

New member
האברסט נותן לי את הנתונים הבאים

שממש לא מובנים לי....אז אודה מאד למומחים פה כל הרשום מטה נרשם מאברסט--לוח אם--- SPD Field Value Memory Module Properties Module Name Nanya NT256D64SH8C0GM-6K Serial Number E9F02C8Bh (2334978281) Manufacture Date Week 48 / 2005 Module Size 256 MB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2700 (166 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) / 10-12-2 (RC-RFC-RRD) @ 133 MHz 2.0-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS) / 8-10-2 (RC-RFC-RRD) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Supported Registered Address/Control Inputs Not Supported On-Card PLL (Clock) Not Supported Buffered DQMB Inputs Not Supported Registered DQMB Inputs Not Supported Differential Clock Input Supported Redundant Row Address Not Supported Memory Module Manufacturer Company Name Nanya Technology Corp. Product Information http://www.nanya.com/index.aspx תודה וסליחה שזה ארוך

bar666xp

New member
OK הנתונים החשובים...

CL 2.5 PC2700 או מה שמופיע 166 שניהם מצביעים על זיכרון DDR 333MHZ. כל חנות/מעבדה תדע על מה אתה מדבר אם תגיע ותומר אני צריך זיכרון למחשב נייד PC2700 או תגיד DDR 333MHZ חשוב לציין לטנסי/CL 2.5 לגבי שאר הנתונים WEEK 48 / 2005 זה אומר כי הסטיק שיש לך יוצר בשבוע ה48 בשנת 2005... נכון מרתק... בקיצור סוג הזיכרון שאתה צריך... http://www.dmii.co.il/products/20184?ref=zap http://www.dmii.co.il/products/20187?ref=zap אגב יש הרבה יותר זולים מקינגסטון אם לא חשוב לך היצרן.

omry3330

New member
קודם כל תודה רבה רבה על העזרה......בנוסף

האם אני יכול להוסיף כרטיס זיכרון DDR 333MHZ 512 בנוסף לכרטיס שיש לי שהוא: 265 MB ואז יהיה לי זיכרון של 777? האם מה שברשימה מראה שכרגע יש לי כרטיס אחד של 265MB במהירות של 333 MHZ? ועוד שאלה כללית, כמה כרטיסי זיכרון אפשר להתקין במחשב הנייד שלי? תודה מראש,

RoyBO

New member
עדיף לשים שני זיכרונות במקביל

הם צריכים להיות מאותו סוג ומהירות ואותו גודל המחשב שלך תומך או עד 2GB או 4GB תבדוק באתר של אייסר.

omry3330

New member
שמתי לב שכתבת לי שיש לי

זיכרון 265MB במהירות 166MHZ ואילו התומך הנכבד השני כתב שזה 333MHZ מה פה לא הבנתי?

RoyBO

New member
האמת שגם אני לא הבנתי

הרי כתוב שם 166MHZ אז אני לא יודע מי צודק. למרות שBAR הרבה יותר ותיק פה. נחכה לתשובתו.

bar666xp

New member
ההסבר/חישוב דיי פשוט...

את הMHZ הגבוה במקרה הזה 166 תכפיל ב2 = 332 אין רכיב כזה יש 333. או קח את הPC2700 חלק ב8 יוצא 337.5 שוב אין רכיב כזה יש 333. זאת בדיוק הסיבה שאנכנו מבקשים את הפירוט שמופיע באברסט או CPU-Z וכדומה.

Robertita

New member
אם אני שם זיכרון יותר גבוה

כמו למשל 600MHZ (בערך) מה יכול לקרות? (הוא הרבה יותר זול)

למעלה