זיכרון ישן...

lara88

New member
זיכרון ישן...

אני לא ממש יודעת אם זה קשור לנושא של רוחות או לא אבל זה די קשור לקטע של העולם הבא אז החלטתי שאני מתייעצת איתכם :) לפני 8 וחצי שנים כשהייתי בת 7 הייתי על סף מוות, וליד המיטה בבית החולים אני זוכרת שראיתי דמות, (יותר נכון דמות צל שהתנוססה על הקיר), זה היה דמות של מלאך, ואני כמעט בטוחה שזה היה מלאך המוות אבל הוא לא היה מפחיד, להיפך הוא היה מנחם וחייך אליי והושיט אליי יד.. כל זה קרה בזמן שהייתי חסרת הכרה בתרדמת, הייתי בתרדמת יומיים ואני גם זוכרת שראיתי את הסבים שלי (שנפטרו שנה לפני) ונכון תמיד יש את האור שמדברים עליו אז רבותיי באמת יש את האור הזה... זאת הייתה מן חוויה כזאת שקשה לשכוח, איכשהו תמיד צף למעלה.. אז לא סיפרתי את זה לאף אחד כי די קשה לי לדבר על זה אז חשבתי אולי סוף סוף להיפתר מהזיכרונות האלה שאני לא יכולה לשכוח, אולי יעזור לשתף את הזיכרון... לארה

rgina

New member
למה?

למה את רוצה לשכוח את זה. זה זיכרון נפלא שאומר לך שאפילו את תמותי את לא תחדלי מלהיות. תשמרי את הזיכרון ותהיי שמחה שהיה לך את העונג לראות את מה שאחרים לא רואים.

VAMPhantom

New member
אין סיבה לשכוח זאת...

ומאמין שגם יהיו סיבות נוספות שלא יגרמו לך כל-כך מהר לשכוח מכך... אגב, לי ידוע לפחות, שאנשים שהיו על-סף מוות, תמיד שחזרו לחיים, חזרו עם תשוקה מיוחדת אל הניסתר ובנוסף עם כוחות מחודשים בחוש השישי... האם דבר דומה קרה גם לך? אני בטוח שרבים ישמחו לשמוע סיפור זה גם

lara88

New member
אממ...

אני רוצה לשכוח כי זה גרם לי להתבגר יותר מהר, הרבה יותר מהר! אני חשה שזה מוקדם מדי ולא רציתי את זה.. ולא קיבלתי כוחות או משהו כזה..

VAMPhantom

New member
לפעמים גם זה חלק מהכוחות...

הענין שדי ביגר אותך(לדעתך מהר מדי...)

VAMPhantom

New member
חוויה קשה שאני עברתי?!../images/Emo8.gifפליז...

זה קורה הרבה בפורומים, אבל יהיה נחמד לשרשר בדיוק להודעה הנכונה
אומנם גם אני עברתי לא מעט חוויות... אך לא אני חלקתי את החוויה כרגע

קרנוש21

New member
מראה מראה שעל הקיר

מי היפה בכל העיר? בכל אופן תבקשי ביום כיפור מאלוהים להתחרר מהמועקה הזו ולחוש שוב את האופטימיות שאיפיינה אותך בהצלחה יפתי

I am a freak

New member
פשוט תעברי הלאה

אני לא מוצא, אפילו לא סיבה אחת- להיפתר מהחוויה הזו... אבל, אם את רוצה- פשוט תנסי לעבור הלאה. אל תתעסקי בזה יותר מדי, אל תזכרי בזה כל הזמן.... פשוט, תעברי הלאה (כוח הרצון) הפריק.

mr nice guy

New member
זה לא שאני מזלזל בזכרון שלך... אבל.

אולי זה היה משהו שדימיינת? בכל זאת, היית בת 7.... שוב לא בזלזול, פשוט נק' למחשבה.

לא נראה לי

לא נראה לי שהיא דמיינה את זה.....וגם אם כן...הלוואי שאני הייתי מדמיינת דבר כזה כי אז הייתי יכולה להאמין בשלמות בחיים שאחרי המוות(למרות שאני מאמינה בכל זה בכל זאת יש לי ספקות)... תודה על השיתוף! מיטל

mr nice guy

New member
כי בכל זאת...

היא הייתה בת 7 באותו זמן, לילדים קטנים יש דימיון מפותח לא? אני לא טוען שהיא לא עברה את זה במציאות, אני פשוט אומר שזו אפשרות די אפשרית לא? אני גם מאמין בחיים לאחר המוות, אבל יש לי ספקות, כמו שעוד מישהו אמר כאן. לא באתי לבטל את הדברים שלה או כלום פשוט העלתי אפשרות, ושוב כמו שנאמר- הלוואי שאני הייתי חווה\מדמיין כזה דבר.

Flame

New member
שלום לך לארה../images/Emo24.gif

אני מצטערת שלא עניתי לך קודם לכן, העיניין הוא שרק עכשיו הבחנתי בהודעתך
.. בכל מקרה..לדעתי
.. הישות אותה ראית כאשר גססת לא הייתה "מלאך המוות" אני לא חושבת שישנו אחד כזה..
.. לכל אדם מלאך שניים.. ואפילו יותר
.. וכמובן שגם רוח מדריכה. לדעתי הישות אותה ראית היתה המלאך שלך.. שבא ללוות אותך אולי להרגיע אותך לקראת המעבר
.. לארה יקרה,אין סיבה לחשוש/לשכוח כזה זיכרון
..! זה מדהים
... תזכורת ואהבה מהבית! המון אור ואהבה

lara88

New member
זה היה אמיתי מאוד...

אמא שלי אמרה שהיא הבחינה בצל ליד המיטה שלי וזה מאוד הבהיל אותה אבל אחרי זה לא ממש דיברנו על זה... היא עדיף לשכוח בשבילה כנראה... יכול להיות שהייתי בגיל 7 אבל אף פעם לא הרגשתי בת 7 בגלל דברים שחוויתי קודם לכן.. עליתי ארצה מטורקיה, עזבתי את משפחתי.. בקיצור לא היה קל, וכמובן שנאלצים להתבגר במהלך כל אותם החוויות, אף פעם לא ממש יצא לי להיות ילדה, התבגרתי מהר מדי... ואני לא רציתי שזה יקרה בסה"כ רציתי להיות ילדה רגילה שעושה שטויות פה ושם וגם זה לא ממש יצא :/ תודה על העצות והדעות, לארה

למעלה