זיכרון ישן

JamesNox

New member
זיכרון ישן

(זה היה ממש בתחילת דרכי בבדסמ, לפני הרבה שנים. כל המוזכרים כבר לא חלק מחיי ממזמן) לילה. אני קשור למערכת ההסקה במרתף. הוא פרש בשבילי מזרון על הרצפה, ואני קשור ברכות, בצעיף הצמר שאמא שלו סרגה לו. האזיקים והרצפה החשופה יגיעו אחר כך. הוא מתרגל אותי בלשחרר. בלאהוב לאבד שליטה. בלקבל את הסמכות שלו. את זכותו לקחת פיקוד על גופי וחיי. הוא בעיקר נוגע. לפעמים מכאיב. אבל זה לא באמת כאב. עדין לא. רק גירוי חזק. העינים שלי מכוסות. הוא אומר שזה חשוב. שאדע לבטוח בו. אני כל כך מגורה שבא לי ליבב. אבל אני לא. אני אוהב אותו, ואוהב לשחק איתו במשחקים שלו. אבל אני לא באמת מאבד שליטה. אני כמעט בן שלושים, ואף פעם לא איבדתי שליטה. אני יודע שהוא רוצה, אבל אני לא. לא רוצה ולא יכול. אני מתמתח תחת ידיו. הוא יודע איך לגרום לתחושות מוכרות להיות חדשות ומסעירות. ופתאום מגיע מלמעלה קול שמוכר לשנינו. התינוק בוכה. ״אני מייד חוזר״ הוא אומר בלי צורך, ועולה במדרגות. הבכי נגמר כמעט מיד, ואני שומע אותו מהמהם לתינוק בזמן שהבקבוק מתחמם. אני מקשיב לקולות המוכרים ומחייך לעצמי. וכשאני ממתין לו בסבלנות אני מתנמנם. היה יום ארוך, וכבר כמה לילות שהתינוק מעיר אותנו כמה פעמים בכל לילה. אני מתעורר כי קר לי. מתפתל ומצליח להוריד את כיסוי העינים. אור חיוור של שחר מחלחל דרך חרכי החלון. אני משחרר את הידים שלי, משועשע להווכח שוב שזו לא בעיה. שזו העמדת פנים. משחק. עולה במדרגות רועד מקור. החדר של התינוק חמים ונעים. מואר באור צהבהב של מנורת לילה. על כורסת הנדנדה הם ישנים מכורבלים. גבר, תינוק ובקבוק.

A לוןA

New member
אתה חושב

שהמקום שאתה נמצא בו עכשיו מעלה בך את הצורך להתרפק על הקשר הישן (או לפחות על החלקים הטובים שבו)?

JamesNox

New member
כן ולא

אני מתעסק בזיכרון של ימים פשוטים יותר. כשאני הייתי צעיר ושלם ובשליטה. בעיקר כדי להשוות עם עכשיו. כשאני לא אף אחד מהדברים האלו. ברור שבאספקטים מסוימים אני מתגעגע. הייתי צעיר, ומאוהב לראשונה בחיי, וחוויתי אבהות לראשונה בחיי. העתיד היה פרוש לפני, וידעתי בודאות שהכל יהיה בסדר. אבל זה לא אומר שאני לא מעריך את מה שיש לי עכשיו. אני אף פעם לא אשכח אותם (ויש חלק אדיוטי בראש שלי שמקווה יום אחד ליצור שוב קשר עם בני), אבל החיים שלי כאן היום. עם הגבר החי שישן במיטה שלי, ועם הילדה שאוהבת אותי וקוראת לי אבא, שישנה בחדר הסמוך.

dolly15

New member
מרגש

איזה תיאור בייתי וחמים בחורף הקר הזה. יש לך כישרון אמיתי אתה יודע את נכון?

פרהשמנה

New member

אני חושבת שאני מתאהבת בשניכם. איזה מקסים.

JamesNox

New member
אל תתאהבי בו

זה פחות או יותר הזמן האחרון שהוא היה מקסים. אחר כך הוא נעשה מפחיד, והתחיל להתרחק מבדסמ לכיוון הפסיכפתיות הכללית. ברחתי ממנו בסוף. וחוץ מזה, לפני כמה שנים הוא שתה יותר מדי (הרגל קבוע שלו), ונכנס עם הג׳יפ בעץ. חוקר מקרי המוות אמר שהוא הלך מכות לפני כן. לגמרי לא במקרה, מאחר ומדובר בעירה קטנה, הפתולוג היה השותף למרפאה של הרופא שלי, כך שהוא עזר לו לא פעם להטליא אותי במהלך השנים. הוא סיכם את דוח הנתיחה במילים ״ברוך שפטרנו״.

JamesNox

New member
תקראי את משפט הפתיחה

הבחור המדובר הוא לא בעלי הצדיק והמהמם. הוא האקס הרשע והדפוק, באחד מהזכרונות הטובים האחרונים לפני שהוא נעשה רשע ודפוק.

JamesNox

New member
כן

לפני כמה שנים. הרבה אחרי שעזבתי. לקח לי הרבה זמן להפסיק להביט מעבר לכתף ולחפש אותו, או לחלום שהוא מוצא אותי.

JamesNox

New member
שלו

עד גיל תשע הוא קרא לי אבא. ומאז לא ממש ראיתי אותו.

למעלה