זיכרון.........(דחוף !! )

חזי147

New member
זיכרון.........(דחוף !! )

הציעו לי מחשב אם 512 MB DDR2 זיכרון 533Mhz הבעיה היא שרשום על הכרטיס מסך 128 MB משותפים. הכוונה היא שהכרטיס לוקח 128 MB זיכרון מהכרטיס הנ"ל. מה המשמעות אם הצורך במחשב הוא לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט , אופיס, כאשר יש פחות 128 MB מ512. האם זה משמועתי ולא כדי לקחת את המחשב? תודה מראש !!!!

Jan22

New member
משפט סיני עתיק אומר - אם אתה לחוץ

תשתה מים קרים וקפוץ ראש לתוך אגם קפוא ; לשימושים שלך ,כל העניין הוא ממש זניח ולא בא לידי ביטוי ; במשימות כבדות יותר כגון משחקים ותוכנות לעריכת וידאו וכד' זה די בולט . אתה מדבר על כרטיס מסך GMA ,או שאני טועה ? בנוגע ללקחת/לא - תעלה מפרט / קישורים / מחירים ונראה ...

מצטרף לשאלה עם שינוי

גם לי יש שאלה בקשר לזיכרון קניתי את הנייד של IBM , R50E מאד מרוצה ממנו , חבר הציע לי להוסיף לו עוד 512 שיהיה לי ביחד גיגה השאלה היא האם זה שווה, כלומר האם אני ארגיש בשינוי? קצת מפרט, R50E, 1.7GHZ, 512 DDR , 60G . תודה! נ.ב : אני מאד מרוצה מהמחשב, קראתי פה המון לפני שקניתי וגם אחכ, ואתם עושים פה אחלה עבודה! ישר כוח!

YossXP

New member
לדעתי זה כדאי..

המשמעות של יותר זכרון היא זמינות זכרון RAM מהיר לצורך מיידי, ובדרך כלל פחות שימוש בדיסק לצורך פינוי זכרון לקובץ pagefile, מה שאומר מהירות גבוהה יותר. לא בטוח שתרגיש בהבדל אם המחשב שלך לא עובד רוב הזמן קרוב לקצה גבול היכולת שלו מבחינת השימוש בזכרון, אבל גם אם לא, בטוח שתכפיל את קצה הגבול הזה.

שים לב

בנייד יש 2 סלוטים של זכרון, לפני שאתה רץ לקנות זכרון תבדוק האם 2 הסלוטים תפוסים ע"י 256MB כל אחד, או רק סלוט אחד תפוס ע"י 512MB.

ת'פה מהמילים?

או ת'מילים מהפה?

שאלה של צעיר,

איפה צריך לבדוק את זה..:) דרך תוכנה, ויזואלית או מה? ואם ויזואלית, איפה לעזאזל זה נמצא ?

Jan22

New member
תוריד את EVEREST/AIDA

תוכנות המציגות את פירוט החומרה המותקנת במחשב ,ומצויין שם הכל . דרך גוגל - DOWNLOAD והתוכנה שאתה חפץ בה !

bar666xp

New member
אפשר גם לפתוח איזה 4-6 ברגים ולראות

בעין זיכרון במחשב הנייד נראה בסיגנון הזה....---> sDRAM 333Mhz

Jan22

New member
תאמר לי משהו ..

לא עדיף להוריד את AIDA תוך 40 שנ' ולחסוך את הברגים ?

bar666xp

New member
שמע בעדיך עסקינן אז...

עדיף לקרוא לי שאני יבוא ולשלם לי לא?! אבל בגדול זה עיניין של העדפות יש אחד שרוצה לראות בעין ועד שהוא לא יראה הוא לא סגור על מה שיש ויש אחד שלמצוא את התוכנה יקח לו חודש... אבל בגדול יש גם תוכנות כמו ZCPU AIDA וכו' לרוב. אז אם אתה שואל אותי עדיף לפתוח להוציא לשבור ולשאול למה לא עובד חיחיחי.

yakov115

New member
בדקתי ב EVEREST

ומופיע לי שלוש סלוטים של זיכרון אחד של 256 ושניים של 128=512 אני לא מבין טוב את התוכנה? התוכנה לא טובה?

Jan22

New member
הפרטים מופיעים בשדה של ..

Motherboard - Spd בחלק העליון מופיעים כמספר הסלוטים כמספר האפשרויות.

YossXP

New member
לא צריכה להיות בעיה

כרטיס המסך לא לוקח 128MB - הוא לוקח עד 128MB, הווה אומר, הצריכה של הזיכרון לצורך תצוגה היא דינאמית ומשתנה בהתאם לאופי השימוש בזמן אמיתי. 512MB זה אמנם המינימום המומלץ היום לצורך עבודה 'יומיומית' כגון אינטרנט, אופיס וכו' - אבל זה בהחלט מספיק גם לצפיה בסרטים. מה גם, שניתן להרחיב בעתיד אם יהיה צורך...

למעלה