זיכרון ב- Mio 558

AmiDebesh

New member
זיכרון ב- Mio 558

יש לי שאלה בנוגע לזיכרון של ה- mio 558. רכשתי את ה-558 באתר של אולסייל. באתר מצויין "• זכרון 96 מגה (Ram) לאחסון של תמונות, מוסיקה ודואר אלקטרוני + 64 מגה (ROM מתוכם 32 מגה פנויים לאחסון נתונים)." על פי החשבון שלי יוצא 160MB זיכרון כולל מתוכם 128MB פנויים להתקנות ואכסון נתונים. (96+32). בהגדרות המחשב - התחל - settings- מערכת - זיכרון - מוגדר זיכרון ראשי כולל 63.30MB. כך יוצא שעל פי החשבון שלי חסרים לפחות 64MB. האם לדעתכם הטעות שלי?

שאלה שלי באותו נושא

תתחדש על המיו, אני כבר כמה זמן איתו ומאוד נהנה גם במיו 558 שלי מופיע 63.3 מגה. מה שלא הבנתי זה שהזיכרון כאילו מחולק לשניי חלקים אחד לתוכניות והשני למידע ויש סמן שניתן להזיז ושמשנה את החלוקה בין הזיכרונות. שאלתי היא כיצד מבוצעת החלוקה ומה המשמעות של להזיז את הסמן? בהזדמנות זו אני גם מעתיק הנה את שאלתי ממקודם על הגלישה דרך המכשיר בפורומי תפוז ובכלל אני מחפש דרך לגלוש בפורומים בתפוז בנוח כולל כתיבת הודעות. בדרך הרגילה זה סיוט ולא הצלחתי לכתוב בפורום. ישנה כתובת אחרת http://www.tapuz.co.il/cell/822/forums/forums.asp?id=351 וגלישה דרך כתובת זו היא מהירה ונוח לקרוא את ההודעות אך כשמנסים לענות יש רק שורה אחת של תוכן שמופיעה אחר כך בפורום גם בכותרת, גם בתוכן ההודעה וגם כקישור שמגיע לעמוד הראשי של תפוז. למי יש פתרונות?

skopy

New member
מנצל שרשור בקשר לMIO

ברצוני לשאול מה דעתכם על הMIO 558 אני רוצה לקנות אותו. בתודה מראש, סהר קופרמן

מכשיר שווה

יש למכשיר הזה כמה יתרונות מאוד חשובים: 1. שניי אפשרויות להרחבה גם CF וגם SDIO 2. זיכרון גדול 3. מסך מעולה (משמעותית יותר טוב מזה של ה -4150) 4. קישור אלחוטי WI-FI 5. קישור אלחוטי BT (שן כחולה) 6. כניסת USB שזה יתרון עצום!! (זה המכשיר היחידי שיש לו את זה). 7. הקלטה קולית עם לחצן מיוחד לכך בצד המכשיר 8. סוללה חזקה שאפשר גם להחליף 9. לחצנים נוחים כולל לחצן גלילה בצד המכשיר אני מאוד מאוד נהנה ממנו, ובעיניי הוא שווה כל גרוש

AmiDebesh

New member
לגבי הזכרון

כשקנית את ה558, מה נאמר לך בנוגע לזיכרון?

Chooch

New member
תשובה

זכרון אחד הוא הראם=64 מגה שהוא זכרון לתוכניות,מסמכים,משחקים וכד' זכרון שני הוא הרום=32 מגה שבו מתקינים את העברית השערות: אפשר גם לאחסן בו נתונים כמה שהראם פנוי יותר ככה המכשיר יעבוד מהר יותר (בדומה לראם של מחשב אישי)

AmiDebesh

New member
המספרים לא מתאימים

לפי החשבון שלך 96MB סה"כ. לפי ההצעה באולסייל 160MB סה"כ. 96MB ראם + 64MB רום.

Chooch

New member
לפעמים יש טעויות במפרטים!

המחייב זה רק הספר שבא עם המכשיר. בכל מקרה תסתכל בקישור 64 מגה ראם מתוכם 32 ניתנים לשימוש כזכרון רגיל ו64 SDRAM 64+32=96 מגה משמע צדקתי

למעלה