זיכויים במתאים לי

TwoFrogs

New member
זיכויים במתאים לי

לפני כחודשיים קניתי ג'ינס במתאים לי, ולצערי כשהגעתי הביתה גיליתי שהוא לא יושב עליי טוב כפי שחשבתי. חזרתי לחנות וקיבלתי זיכוי. מאז לא מצאתי שום דבר שם שגם מוצא חן בעניי וגם יש במידה שלי. הזיכוי הולך לפוג ביום ראשון. הלכתי לברר בחנות מה ניתן לעשות והם אמרו שאפשר להשתמש בזיכוי גם אחרי החודשיים שרשום עליו, אבל כמובן שהם לא הסכימו לתת שום דבר בכתב. יש למישהו כאן נסיון עם זה? הם באמת מכבדים זיכויים גם אחרי התאריך הנקוב? תודה!

DREAM111

New member
לצערי לא ואולי כדאי לקבל אישור

בכתב מהחברה עצמה אפילו בפקס אבל שיהיה משהו כתוב כדי שלא יוכלו לומר אח"כ שזה פג או משהו כזה.

TwoFrogs

New member
איך אפשר ליצור איתם קשר?

ניסיתי לבקש אישור כלשהו בכתב מהמוכרות בחנות אבל הן התעקשו שלא צריך. איך אני יוצרת קשר עם החברה? הזיכוי פג ביום ראשון... תודה על התשובה המהירה!!!

DREAM111

New member
זו אולי בעיה קלה מחר יום שישי

אני לא יודעת אם יהיה מישהו במשרדי החברה ביום שישי בכל אופן בקישורים למעלה יש את מספר הטלפון של החברה תנסי אולי תוכלי בשירות לקוחות שלהם לקבל איזה אישור או במשרדים.
ותספרי איך הסתדר לך העניין.

גם לי זה קרה

היה לי זכוי של מכנס. לא מצאתי מה לקנות והחלטתי לשמור אותו. כשבאתי לקנות בזיכוי התברר לי כי בגלל שעברו חודשיים וזו עונה חדשה אי אפשר להשתמש בזיכוי.הלכו מאה וחמישים שקלים..אבל נשאר הכעס...

למעלה