זיו נפרד מאישתו???

זיו נפרד מאישתו???

לא יודעת למה אבל משהו בו מאוד קוסם לי. יש לו אופי, כנות מרעננת... ממש מדליק זה עדיף מכל יפי הנפש שסתם עושים הצגות יש בו משהו כובש. אני במיעוט?

mika32

New member
זיו.....

בהתחלה בתוכניות הראשונות, לא נעים לי להגיד אבל ממש לא סבלתי אותו! הוא נראה לי קריזיונר ומעט לא שפוי אבל..... לאחר שהביא לנצחון את שבט קאראו שם בבוץ התחלתי יותר להעריך אותו ולראות שהוא לא רק פה גדול הוא גם תורם לשבט באופן כללי, נראה לי שבתוך תוכו הוא בן אדם טוב אם כי יש לו פתיל די קצר והוא מתעצבן מהר המראה החיצוני שלו די כובש אבל האופי לא כל כך שלא כמו חנוך שיפה גם מבחוץ וגם מבפנים.

דנדוש20

New member
קוסם?

הוא חולה נפש,לפחות בתוכנית.

luminary

New member
זיו זה אתה?

ממש לא נשמע לי כמו הודעה של בחורה, ואם זה ברצינות, אז כן את במיעוט. לא יודעת מה קוסם לך במישהו שצועק ומקלל כל היום (ולא מן הנמנע שגם אלים פיזית), ועוד חושב שהוא מלך העולם וכל השאר נועדו לשרת אותו. אם זה מה שכובש אותך אני ממליצה לפנות לטיפול או לעשות ביטוח בריאות בקופת חולים.

gabi

New member
תמיד ידעתי שנשים מתאהבות בטיפוס כזה

טיפוס מקלל ,מזלזל ומתייחס אלייך כמו לזבל

פנומן 72

New member
את לא במיעוט. את בטריפ...

ואם הם לא ביחד אז זה בטוח בגלל שהיא נפרדה ממנו ולא הוא ממנה...

גנימדס

New member
יש שתי אפשרויות:

1. את לא במעוט. את וירטואלית. קימת אשה שקוראת לעצמה "כוסיה עם חזון"??? קימת מישהי שמעריכה את עצמה ככה??? 2. את אמיתית , ואלימות פיזית ומלולית מושכת אותך. מילא כשזה בא מבשבקין שהוא גבר שרירי ונאה, זה עוד מובן. השרירים שלו יעוורו כל אשה .אבל שזה בא מזיו....זה עדיין מושך אותך? את לא במעוט. לצערי כל אשה מוכה בפוטנציאל תסכים איתך שפעם נמשכה לכוחניות של בעלה. את לא במעוט. את בסכנה.

ZVIKA0130

New member
תשובה.../images/Emo23.gif

ממש שבר את ליבי לא יוכל לישון בלילות.ממש שיברון לב.

למעלה