זיוף אורגזמה

ROYB1

New member
זיוף אורגזמה

יש לי שאלה שדי מעסיקה אותי לאחרונה. מדוע יש מצבים שנשים מזייפות אורגזמה?? זה לא שיש לי בעיה כזאת. אני פשוט נתקלתי במושג הזה הרבה לאחרונה, באינטרנט. אשמח לקבל את תשובתכם.

לפעמים הסקס משעמם

אבל לא במקרה שלנו.. אני פשוט אומרת לו - צ'מע מותק לא גמרתי.. פעם הבאה. טוב די, אתה כבר חצי שעה שם למטה מנסה, עזוב.. כן זה קצת מעליב, אבל אני מעדיפה לא לזייף לו. כי אם הוא יגלה אז הוא הכי יפגע. נשים מזייפות כי הן רוצות לתת לגבר להרגיש טוב, "וואו תראו מה גרמתי לה לעשות. איזה מלך אני.." או כי הסקס חרא

shellush

New member
אני אישית אף פעם לא מזייפת, פעם 1

זייפתי כשהייתי בת 20 ומאז NEVER AGAIN. לזייף אורגזמה זה לזייף משהו מתוכי, ואני אוהבת להיות הכי אמיתית שאפשר, לטוב ולרע. אז שום זיוף, לא אורגזמה ולא רגשות.

המממ... יש כמה סיבות

שיכולות לעלות לנוAה לראש... כמו שציינו זאת כבר פה, זה הרצון לעשות לבן זוג טוב. אולי לזרז את הסוף... קשה להבין מה עובר לבחורה בראש שהיא מזייפת. נוAה לא מהטיפוסים שמזייפים.

shellush

New member
לתת הרגשה טובה על סמך שקר?

לא בשבילי. אם זה בגלל שהוא לא עינג אותי, אז רצוי שיידע, אחרת איך ילמד איך כן לענג? לזייף כי עייפים ורוצים לישון? לא, לא מקובל עליי. אני יכולה מאוד מאוד להינות גם בלי לגמור, ואם האגו שלו נפגע, מה אני יכולה לעשות בנידון, אם הוא כבר שואל, אגיד ת'אמת.

אז למה זייפת בפעם היחידה הזאת?

אני גם, כמוך, זייפתי פעם אחת. בפעם הראשונה שלי... לא ממש ידעתי מי נגד מי, ובאיזו מלחמה אני נמצאת. היה מוזר מדי, הזוי מדי. אלו לפחות התירוצים שאני נותנת כדי להסביר את הזיוף הזה... מאז אני מזייפת רק ב"אמת או חובה"...

למעלה