זיוני פה

G מאסטר

New member
איזו בובה

כמה דברים:

א. אני נהנית מזה מאותה סיבה שציינת שבגללה גבר נהנה מזה - עניין השליטה
לפעמים רפלקס ההקאה המבאס הזה מפריע לי - ולפעמים לו. זה רק גורם לי לרצות להתאמן יותר, גרררר...

ב. משהותי בפורום סקס אני יודעת, שזה ממש לא רק קטע בדס"מי. גם ונילים לחלוטין עושים גרון עמוק

ג. זיון פה זה אחד הדברים הכי מחרמנים והכי מביעים התמסרות בעיניי. עוד סיבה להנאה שלי מזה.
ד. דיברנו כאן על שני דברים שונים - זיון פה לא חייב להיות גם כ"כ לעומק. זה יכול לעצור איפה שנוח ולא חונק. קשה לי לשמוע שגבר - שולט או לא - נהנה לראות את האשה שאיתו ממש נחנקת ובוכה וסובלת.
ה. אם את ממש סובלת מזה - תגידי לו. את בהחלט יכולה להגדיר את העומק הזה כקו אדום. באנו להנות, לא להתענות.
ו. טיפ מעשי - שיטה לעקוף את זה מבלי לפגוע בהנאה שלו מתחושת העומק וה"עטיפה המקיפה" - תצמידי את הידיים לקצה הפה, שייצרו מעין המשך לפה שלך.
ז. המממ... כן.

UltraL

New member
ו. לא נראה לי

הידיים קשורות מאחורי הגב. את מבקרת אצל הונילים האלה יותר מדי, מתחילה להתקלקל

Whip

New member
שלום, פה זה פורום בדסמ? :)

"קשה לי לשמוע שגבר - שולט או לא - נהנה לראות את האשה שאיתו ממש נחנקת ובוכה וסובלת"
מממ...ואני לתומי חשבתי שחלק מההנאה (אצל הרוב, בסדר. לא כולם חייבים) זה לכאוב, לבכות ולהתענות.
כאלה אנחנו, מוזרים. בגלל זה אנחנו בפורום שכזה. נהנים מלהעניק (לא לגרום - להעניק, כי בעינינו זאת מתנה) ולהינות (לא לסבול - ליהנות) מכאב...
ובין סוגי הסבל יש גם חנק מזין גדול ועבה שמזיין לה את הגרון שוב ושוב ושוב, בעוד היא נחנקת ובוכה ורוצה עוד ומטפטפת מהעיניים ומהפה ומהאף ומהכוס והיא סובלת ונחנקת ומגורה בו זמנית, הכל בתערובת אחת של רגשות ותחושות שגורמות לה להרגיש די ועוד וככה בדיוק...

הממממ... אוקיי. חלק מהעניין

זה לכאוב ולהעניק כאב (מסכימה עם ה"להעניק") - אבל יש כאב טוב ומענג ויש כאב רע ומזיק (או סתם סבל ועינוי).
כשהאשה שאיתו ממש מתענה וסובלת, כשזה ממש עושה לה רע וגורם לה מצוקה (גופנית או אחרת) - זה מפסיק להיות טוב בעיניי, והופך מבדס"מ להתעללות. ואת זה אני לא יכולה לקבל.
אני מצפה משולט (או כל גבר) שרואה שהנשלטת שלו ממש נחנקת ובוכה ומתענה - או לוותר על המשהו הספציפי הזה, או לעצור ולוודא שהכל בסדר, או לחלופין - לקבוע מראש מחוות בטחון למקרה של מצוקה (מילת בטחון לא תהיה אפקטיבית, לא מדברים בפה מלא
).
וגם אז - הוא צריך להיות ער למה שקורה איתה, כי אם היא "מרחפת" היא עלולה לא להיות מסוגלת לעצור אותו.

כמובן, זאת גם זכותה של נשלטת להציב קווים אדומים/צהובים וזהו.

Whip

New member
אז ככה

ברור שיש כאב טוב וכאב רע, והמטרה היא לא לגרום כאב רע או להתעלל.
ישנם שולטים - ונשלטות - שעיקר ענינם הוא הכאב, כמה שיותר, כולל צלקות, חיתוכים, ריתוכים וצריבות ברמה שהופכת את הבטן, אבל רובנו לא כאלה. אז כן, המטרה היא לא כאב ברמה בלתי נסבלת\מצלקת\פוגעת לצמיתות.

שולט חייב תמיד לדאוג לבריאותה הפיזית והנפשית של הנשלטת שלו, ומי שלא עושה את זה - לא ראוי להיקרא שולט. ולכן כמובן שהוא לא יחנוק אותה באמת, או ברמה של סכנת חיים.

במשחקי נשימה (שאני נגדם, כי הגבול בין חנק-הפיך לבין מוות הוא כל כך עדין ותלוי-אדם, שתאונות קורות גם למנוסים ביותר) ידוע שאחת הדרכים לוודא שהנשלטת בסדר היא לתת לה להחזיק חפץ באוויר. כשהוא נופל, סימן שהיא איבדה הכרה, ואז צריך לאפשר מעבר אוויר.
(ושוב -זה מסוכן. לא ממליץ להתקרב לשם. זה לא דומה לתפיסת גרון, לחץ קל שנותן תחושה של סכנה\חנק\ריגוש, אבל כל עוד מבוצע לכמה שניות, אין בו סכנה).

וכן, זאת זכותה של הנשלטת לקבוע קווים אדומים, ולשולט אסור לחצות אותם, נקודה.
מניסיון - כשמתחזק הקשר וגדל האמון, לא פעם הנשלטת מוצאת את עצמה מבקשת לחצות גבולות שהיא הציבה לגבי מעשים שנראו לה בעבר מיניים\פומביים\מפחידים מדי.

Michael1991

New member
שנכים צודקים :)

בדסמ זה גם סדיזם וגם אחריות, טוב למען האמת בעיקר אחריות.
פשוט צריך לתאם מראשון...ואז אפשר לפרק לה את הפה :)
(בהסכמה, רק כשזה חוויה מינית חיובית ברוב הרבדים הרגשיים, הדרכה, קביעת מגבלות וחוקים, וכולי וכולי וכולי)...
האם זיוני פה שמורים רק לעולם הזה? ממש לא. רק שפה עושים את זה טוב יותר (או מינימום בטוח יותר).

ושוב כל מילה בסלע.

אני אוהבת את הראש שלך. בדיוק לזה התכוונתי

אני חייבת לציין, שהייתי ממש מתבאסת אם הוא היה מוותר על דברים בגלל שטיפטיפה קשה או לא נוח לי. אתגרים ומתיחת גבולות ויכולות הם חלק מהעניין, וחלק מהותי מאוד בעיניי.
לגבי המשפט האחרון שלך ("כשמתחזק הקשר וגדל האמון, לא פעם הנשלטת מוצאת את עצמה מבקשת לחצות גבולות שהיא הציבה...") - וואו, כל כך. הזדהיתי עם האמירה הזאת עד צמרמורת.

Whip

New member
תודה תודה

נעים לדעת שיש עוד אנשים שבאותן דעות כמוני

בדיוק בגלל גמישותם של הגבולות קיימת מילת הביטחון - בכדי לוודא שהאדון לא יחצה אותם בטעות (אל תגלי, אבל אנחנו בני אדם, ובניגוד לדעה הרווחת אצל נשלטות - אנו לא קוראים מחשבות
), וגם בכדי שלנשלטת תשמר האפשרות למתוח עוד קצת את הגבול - גבול הסיבולת, גבול הכאב, גבול התעוזה - אם היא מרגישה שהיא רוצה\מסוגלת.

שמחתי לצמרר

מסכימה עם הכל (שוב).
לא פעם כתבתי כאן פוסטים שקשורים ליכולת קריאת המחשבות שלו שלפעמים מדהימה אותי.
אבל בתכלס אני יודעת שכולנו בני אדם, וזאת הסיבה שכשמתרחשת קריאת מחשבות כזאת אני כ"כ נפעמת ונרגשת...
(אה, רגע, לא הייתי אמורה לגלות את עניין בני האדם וכל זה
)

Whip

New member

ברור שלא היית אמורה לגלות!
אנחנו בני אדם? אנחנו?? מה פתאום! אנחנו גזע נעלה שירד מהשמיים לשלוט על נשות האדם הנחותות :)

למעלה