זיוני פה

danaob3

New member
זיוני פה

אני מבינה למה גברים נהנים מזה. ברור לי עניין השליטה, וברור לי עניין החיכוך שהם מרגישים בזין כשהוא נוגע לנו בקצה קנה הנשימה.
מה שלא ברור לי אם כל הנשים סובלות מזה. בשבילי זה כואב, גורם לתחושת הקאה קשה (תלוי בעומק), כאבים בסרעפת המתכווצת, לחנק ולדמעות בעיניים.
אני יכולה להבין את הריגוש של "לעטוף אותו", אבל האם יש משהו נוסף שאני מפספסת?

תודה לכל הנחנקות

Whip

New member
למה נשלטות עושות את זה?

- כי זה מדליק אותן, לדמיין את עצמן בסיטואציה הכנועה והמינית הזאת
- כי זה להרגיש את הזין שהן אוהבות עם איברי חישה רגישים ביותר - הפה והלשון
- כי מנטאלית זה לענג את השולט שלך בדרך שהוא הכי\מאד אוהב
- ולהראות לו שהיא מסוגלת לספוג בשבילו מבלי להחנק\להקיא
- כי זה להשוויץ אח"כ בפורומים שהיא לא נחנקה\הקיאה :)

עם הניסיון והשליטה בשרירי הגרון זה פחות כואב, אפשר להשאיר את מעבר האוויר פתוח ולנשום, ואפילו (חלקית) לשלוט ברפקלס ההקאה וכך להשיג זיון גרון איכותי, עמוק ולא מופרע, אבל זה למתקדמות :)

liki20

New member
יש לזה שני צדדים

יש לי סף הקאה ממש נמוך, הקטע הזה של זיוני פה דיי קשה לי להתמודדות ואני עדיין לא לגמרי סגורה עם עצמי
ומצד שני, יש בזה משהו ממש מחרמן, זו עוד דרך להרגיש את השליטה של האדון שלי בי

וכמו כל דבר שעושים... זה צריך להיות במידה. אם האדון שלי היה מתעקש לדחוף לי את הזין עמוק לגרון הייתי נחנקת ובורחת. צריך לעשות את זה במידה, צריך לעשות את זה לאט. אני עובדת על רפלקס ההקאה שלי והיום כבר יותר קל לי

liki20

New member
לאט ובזהירות

ועכשיו ברצינות- זה משהו שצריך להתרגל עליו, וצריך לעשות את זה לאט. לא על ההתחלה לדחוף את כל הזין לגרון, להכניס עד שאת מרגישה את רפלקס ההקאה, לנסות להירגע ולהתרגל לתחושה הזו, וככה כל פעם להתקדם. זה לא משהו שקורה בחמש דקות או בשני מפגשים, זה משהו שצריך לעבוד עליו.
אם לאדון שלך יש ניסיון- הוא צריך להיות מודע לזה וצריך להדריך אותך

סבל

כאילו למה לסVול או שאני מפספסת משהו

זה לא כואב ולא כאב אפפעם
נהפוכו.
העונג שלו הוא העונג שלי.

אולי הוא פשוט קצת טיפל'ה מגזים בעומק

danaob3

New member
זה יכול לכאוב

כואב כשהרבה פעמים הוא מתחכך בגרון, וכשהסרעפת מתכווצת לה באלימות עקב רפלקס ההקאה.
לכל הגברים שמעולם לא חוו את הצד השני - קחו מלפפון, דחפו אותו עמוק-עמוק לפה עד שלא תוכלו לנשום, שוב, ושוב, ושוב. תמשיכו כך לא יותר מעשר דקות (רק כי אני מרחמת עליכם) ותגידו לי אם אתם מרגישים סקסיים.

כשאני הרגשתי

את הרפלקס הזה ברחתי החוצה.
למה לך

נראה לי גובל בהתעללות קצת...

liki20

New member
וואו, אוקיי...

זה לא אמור להגיע לרמה כזו של כאב, לפחות לדעתי.
נכון שזה לא כיף כשעובדים על רפלקס ההקאה, וזה יכול טיפ'לה לכאוב בגלל ההתכווצויות של השרירים.

אני לא אוהבת להיכנס בין אדון ושפחה, אבל מה שאת מתארת באמת נשמע לי לא ריאלי, בטח לא לפני שמתאמנים על זה ועובדים על זה הרבה זמן

בדיוק.

ולזה התכוונתי בכאב רע.
"...עד שלא תוכלו לנשום, שוב, ושוב, ושוב"?
הופך לי את הבטן לקרוא את זה.

דנה - ייתכן שהוא לא יודע שאת מרגישה ככה, שזה עד כדי כך גרוע.
בתור התחלה - דברי איתו. תקשורת גלויה זה א"ב בכל סוג של קשר.

בכל מקרה - זה משהו שאפשר לעבוד עליו, ואם זה ממש עד כדי כך נורא - אז גם לא חייבים.

A לוןA

New member
יש לזה הרבה רבדים

מעבר להנאה הפיזית

הבשורות הטובות- עם לא ממש הרבה אימונים על העניין- רפלקס ההקאה נחלש עד נעלם

למעלה