זיון ראשון

א פרסקי

New member
אילנית חבל

אני יודע שיש וכבר אכלתי בעבר את תפסידי במיוחד מה שהוא ירצה

3 שרונית

New member
אני אעזור לך

יש חנות בפארק אפק ליד ראש העין, יש לה שם שוקולדים מדהימים, ביניהם שוקולד מריר עם צימוקים שווה!!!! בדיזינגוף 201 יש חנות שוקולדים, גם להם יש. ואלה המשובחים, כמובן שאם תעשה סיבוב סופרים תמצא גם שם משהו...בהצלחה

3 שרונית

New member
על מה הפליאה?

שוקולד זו המומחיות שלי, ואני גם נורא נחמדה אז עזרתי לו קצת.....

מכין חולצות טריקו לבנות? וואלה?

חשבתי שאתה רוצה לעשות דברים אחרים מלהתלבש

אופק 3

New member
זה שלב ב ../images/Emo123.gif

למה למה למה? את לא מבינה אותי..?
מאמי,אני מדבר על המשחק המקדים, או שגם את זה עושים בלי בגדים?
לא כייף להרגיש לבן כמו מלאך?

NoaModiin

New member
גם אם זה מישהו מיוחד ולא רק סטוץ

וגם אם רוצים שיצא מיוחד במיוחד... הפעם הראשונה מיוחדת מעצם היותה פעם ראשונה, לא צריך להוסיף לה... היא מתובלת היטב בחשק שנכבש כבר זמן רב, מריחה מתשוקה נסערת, רטובה לגמרי... לא צריך להוסיף על זה כלום. טוב, אולי רק מוזיקת רקע נעימה

tunalover

New member
אופק3 אתה רומנטי מידי בשבילי...../images/Emo9.gif

הערב הראשון צריך להיות מואר. לא חייבת להיות תאורה מלאה אבל כזו שתאפשר "לבחון את הסחורה" על כל צדדיה (ואני מתכוונת מכף רגל ועד ראש). האמת היא שחוץ מזה אף פעם לא דאגתי לשום דבר. אני אוהבת את זה מתובל במבטים, נגיעות, קולות/דיבורים ושאר מיני - אני והוא נטו בכדי להתרכז במי ומה הוא. צעצועים ושאר מיני תפאורות ושעשועים זה לשלב שנכיר יותר טוב.

המממ...

רצוי ארוחת ערב טובה +בר מגניב...חשוב מצעים נקיים שירותים נקיים.... ומקלחת טובה לשני הצדדים ..חחחחח אגב יכולה לשלוח לך הוראות הפעלה..

רק שיר

New member
את עצמי

זו הפתעה מספיק טובה. אני בעד ספונטנית כל דבר שאני אמורה לטרוח לסדר ולהקדיש מחשבה לפני, הורס לי את הfun

שרשירית

New member
../images/Emo152.gifSexy motherfucker ../images/Emo190.gif

משקיעים בסידור המיטה? שאני אשפשף
עושים דברים מיוחדים לערב המיוחד? נו באמת, כמו בכל ערב
חושבים על הופעה מיוחדת ואחידה? עירום מלא ואחיד בצבע

למעלה