זיון - סיפור אירוטי

J eri

New member
זיון - סיפור אירוטי

סיפור אירוטי שאני מקווה שיעורר פה כמה אנשים, אך בעיקר נשים. יאללה, פורום - תתעוררו
זיון - א'
"במגירה הימנית" "זאת?" "לא, הימנית השנייה" עמדתי על ארבע עירומה על המיטה, מחכה לה שתמצא את המגירה, תוציא את הדילדו ותחדור אליי. אני מפנטזת על זה כבר כמה חודשים והיא, היא נראית מעט מסוייגת מזה. 'בשביל מה לך זיון? לא מספיק לך מה שאנחנו עושות?' היא חוזרת ושואלת באוזניי. אני מנסה להסביר לה בלי לפגוע בה, שלא מדובר במונחים של מספיק או לא מספיק. אני רוצה להתנסות בדברים חדשים, אני רוצה להתגרות מאקטים אחרים, אני רוצה לגמור ולהרגיש מלאה. היא אמרה שהיא תחשוב על זה. "מה זה?" היא הרימה את הרתמה והזין הרופף בצבע גוף הדלדל מתוכה. "דילדו, נעים מאוד. מה זה, מה זה?" "טוב, ואיך אני אמורה..את יודעת, איך אני..?" היא הייתה נבוכה. "תניחי את זה רגע בצד ובואי אליי" ביקשתי. היא הניחה את הדילדו על הכרית והתקרבה אליי. שניתי את תנוחתי וישבתי על ברכיי, מפשקת את רגליי. משב רוח קלילה נשב מחלון חדר השינה שלי והגירוי שחשתי בין שפתיי התחתונות העביר בי צמרמורת. גופה העירום התקרב אליי. הושטתי אליה את ידיי והתחלתי ללטף אותה. בתחילה את פניה, את צוארה, כתפייה, שדייה ופיטמותיה החמות היו חלק מפי. גופה התפתל תחת מגעי, ידה נשלחה לעבר ערוותה ואני תפסתי אותה באמצע, מעבירה את ידה אחורנית, מחייכת אליה וקורצת "עוד לא". לשוני המשיכה לטייל על גופה לעבר ביטנה, טבורה, מפשעתה. קירבתי אותה לקצה המיטה וירדתי ממנה. לשוני מצאה את הדגדגן שלה והחלה ללקק אותו במרץ. הרגשתי את רטיבותי הולכת וגוברת. רציתי אותה, אולי כפי שמעולם לא רציתי. "תסתובבי" לחשתי אליה והיא צייתה. עליתי שוב על המיטה והמשכתי ללטף את גבה. לקחתי את הדילדו מהכרית הרטבתי אותו מעט במיציי ורתמתי אותו. נשכבתי על גבה והתחלתי לחכך את האבר בין פלחי עכוזה. היא החלה לגנוח. שדיי דיגדגו את גבה והגבירו את עוצמת החוויה. אחזתי באיבר וחיככתי אותו בערוותה. פישקתי את שפתיה וחיככתי אותו בדגדגן שלה שהיה נפוח ומלא. היא חיכתה לי, היא רצתה אותי ואני לא עמדתי לוותר. "תחדרי אליי" ביקשה, ואני המשכתי לחכך את האיבר בדגדגן שלה, מעלה את סף הגירוי. "תחדרי אליי, בבקשה" התחננה. הכנסתי בזהירות את האיבר אליה והיא התפתלה. אגנה התרומם באויר ועכוזה התרומם לעברי. התרוממתי ממנה, מייצבת את עמדתי על ברכי על המיטה, הרמתי את עכוזה, מחזיקה בצידיו בשתי ידיי והתחלתי להכניס ולהוציא את האיבר ממנה, בתחילה לאט לאט ואחר כך במהירות גוברת. בכל פעם שהאיבר היה בתוכה הרגשתי אותה מתמלאת, קוראת בשמי, נאנקת, גונחת. אצבעותיה נשלחו אל הדגדגן והיא קראה לי להמשיך. המשכתי עוד ועוד, חזק יותר ומהר יותר. ראשי הסתחרר וכמעט גמרתי בעצמי. צעקתה הידהדה בין כותלי החדר ורק הרוח הקרירה השיבה לה את הצבע לפניה. היא קרסה באפיסת כוחות ממלמלת לי שזה היה מושלם. נשכבתי לצידה, מחורמנת בטירוף. "עכשיו, את מוכנה ללבוש את זה ולזיין אותי כבר?"

J eri

New member
המשך

זיון ב' אהבתי חדירה, אבל אף פעם לא ידעתי מה זה לחדור. לא חשבתי שזה ישנה משהו אם אחזיק בידי ויברטור, או ארתום לעצמי דילדו. כנראה שטעיתי, כך הוכיחה לי לפני שניה. להרגיש אותה בגבי, את פיטמותיה עולות ויורדות, את ירכיה פוגשות את ירכיי, משמיעות קולות של טפיחה אחת בשניה, ואת הדילדו עמוק בתוכי, ממלא אותי. לא חשבתי שארצה, לא ידעתי שאהנה. "איך?" שאלתי במבוכה. "בואי אליי" התקדמתי לעברה, היא ישבה על ברכיה על המיטה. היא הייתה חרמנית, זאת ראיתי בעיניה. "תסתובבי. עכשיו תחזיקי" היא הניחה את הדילדו בידי ורתמה לי את רצועות העור השחורות על גופי העירום. מגע העור חירמן אותי. מגע הזין מפלסטיק דיגדג אותי והמראה שיעשע אותי. כשחיזקה את הרתמות על גופי הרגשתי חדורת מוטיבצייה לזיין אותה כמו שתמיד ביקשה, על ארבע. "אני רוצה שתזייני אותי, כמו שאני זיינתי אותך" "תסתובבי" היא מיקמה את עצמה על ארבע על המיטה. עכוזה פונה אליי, רטיבותה מבצבצת וגופי התקשח לקראת המשימה. נעמדתי מאחוריה, ממש כפי שעשתה היא וניסיתי להחדיר לה את הדילדו. "מותק, לא ככה. חכי" "תכווני אותי" "קודם תרטיבי את האיבר" הרטבתי אותו עם המיצים שלה. היא הייתה רטובה כל כך, שחששתי שרק מגעי יגרום לה לגמור. "עכשיו, בזהירות, תמצאי את המקום, תפשקי את עם הידיים, מצאת?" ראיתי עכשיו לאן אני צריכה להחדיר אותו. "כן" "יופי. בעדינות, עכשיו, לאט לאט. כן, ככה, יופי מותק, כן, אהה, ככה, תמשיכי, יותר מהר ויותר.." הכנסתי את כל הדילדו והוצאתי, שוב הכנסתי והוצאתי והתחושה הייתה אלוהית. התרטבתי שוב. גלים של צמרמורת, חום וקור פילחו את גופי. תפסתי את גופה והכנסתי והוצאתי במהירות, מזיינת כמו בסרטים. היא גנחה וצעקה שוב ושוב "כן, כן, תזייני אותי, עוד, עוד.." ואני המשכתי, לא מודעת לתחושת זמן. ההנאה שלנו פרצה את גבולות המוכר. המשכתי במרץ עד שנשמע קולה חותך את השקט. מחיתי את זעתי ממצחי, משאירה את הדילדו בתוכה. "תסתובבי" ביקשתי. "אוו, בייבי, מישהי התלהבה פה?" היא חייכה בסיפוק. "רצית זיון, תקבלי זיון" היא הסתובבה כשהדילדו עדיין בתוכה. פישוקה היה רחב ואני הייתי בתוכה. החזקתי את שתי ידיה מעל ראשה ונעתי פנימה והחוצה. שדיי התגרו בשדייה, נוגעות, לא נוגעות. שפתיי לשו את צווארה והזין שלי זיין אותה. לפתע היא תפסה אותי וסובבה אותי, בשניות היא הייתה עליי משפדת את עצמה על הזין שלי. עולה ויורדת , ידיה לשות את פיטמותיי וגניחות רמות בוקעות מגרונה. "אווו, אווו, כן, בייבי, אני גומרת, כן, אני גומרת, כן". שכבנו אחת ליד השניה, הרוח נשבה מעלינו מלטפת אותנו. הזין שלי עמד, רתום לגופי. כעת הבנתי למה התכוונה שרצתה זיון.

מפתיע, סוער,חסר מעצורים

גם לי יש בעיה עם המילה "זיון", השורש בא מהשם "זין", ומה לעשות שאין לנו, וגם איננו צריכות את זה, אגב, יש לי עוד כמה זויות מענינות לביצועים עם הדילדו. רינתי

princhipeta

New member
עוררת את סקרנותי עם התגובה הזאת...

מה, למה בדיוק התכוונת?
ובאשר לסיפור- משובח!

את לא מצפה שאפרט לך כאן....

למה התכוונתי? סתם כמה פוזות שאני אוהבת, בטח לא המצאתי את הגלגל. רינתי

J eri

New member
../images/Emo111.gifלא צריכות?יש שיחלקו על דעתך

זין, לפעמים אנחנו דווקא צריכות, או אולי בעצם רוצות, רק כמובן לא את הזכר שמתלווה אליו. לזיין זה דווקא כיף
לפחות בשבילי!

סיפור אירוטי

אין כל ספק,סוחף, מעורר ומרחיב אופקים.....מממ אבל לא הייתי משתמשת במילה "זיון" , (בכל הווריאציות שאת השתמשת) - ביטוי שהוא זול לטעמי. "לעשות אהבה" נשמע הרבה יותר אינטימי ומעורר...

J eri

New member
כפי שכבר אמרתי ../images/Emo8.gif

זיון יכול להיות אחלה, גם בין בני זוג.
תודה

מורן א

New member
גררר ../images/Emo3.gif

מפתיע, לא חוסך במלים ובתאורים וממקם את המציאות עם הפנטזיה. מוצלח ביותר גרררר..

: )

זיון שמזיון, בסוף זאת אותה פעולה לא? ג'רי! טוב שחזרת. כיף לקרוא. וכמו תמיד את מעלה פה את הטמפרטורה לרמה אחרת!

J eri

New member
../images/Emo51.gif

"זיון שמזיון" - אני אזכור את זה לסיפור הבא שלי. וטוב שחזרת את!

למעלה