זיון ללא זיון

זיון ללא זיון

מכורבלים מתחת לשמיכה, מפטפטים, צוחקים, מלטפים ומתלטפים, נרגעים מהרגע הקודם.
הרגע שהתחיל ממש מקודם, לפני זמן ממש לא רב, עם הסמס שהגיע והתשובה שנשלחה והדיון המאוד מעמיק, על למה לא עכשיו? ועל התשובה הנוספת שדווקא כן כאן ועכשיו.
הרגע שהתחיל והמשיך בכניסה לצימר. בדלת שנטרקת ובגוף שנצמד ובידיים שמפשיטות את הבגדים.
הרגע שהוא רוצה שאבוא לפינה של המיטה, כמו אז...
הרגע שהוא מזיין אותי, חודר אל הכוס מאחור, כשאני מתכופפת אל המיטה.
הרגע שהזין שלו חודר לאט ואני רוצה יותר מהר ויותר חזק ואני לא צריכה לומר, כי זה בדיוק מה שהוא עושה.
הרגע שהזין שלו עמוק בתוכי, מפלח את הגוף שלי, נותן לי להרגיש את כולו עד סופו, עד סופי.
הרגע הזה שאני נוגעת בדגדגן בזמן שהוא מזיין וחודר ויוצא והאצבע היא התוספת שתופסת.
הרגע שאנחנו גומרים. מי קודם ומי אחרי.
הרגע הזה שאנחנו מכורבלים מתחת לשמיכה, מפטפטים, צוחקים, מלטפים ומתלטפים, נרגעים מהרגע הקודם
ומתחילים את הרגע הבא.
הרגע הזה שהליטוף מתגבר, השדיים מלוקקים והפטמות נמצצות וננשכות קלות.
היד שלי על הזין שלו, מלטפת בעדינות ומרגישה את ההזדקרות. הגוף נענה לקריאת הידיים ואנחנו מתפתלים זה בחיקו של זה.
הוא רוצה אותי על ארבע, ככה אני שומעת אותו לוחש ולא מסוגלת כרגע לשנות תנוחה.
נעים לי והכוס הבוער שלי רוצה להתחכך בגוף שלו. משפרת את תנוחתי ונמרחת עם הכוס על הרגל שלו.
הכוס צריך נגיעה, אני לוחשת לו בחזרה.
כמו שד טזמני הוא מיד מעליי, נצמד עם הגוף שלו אליי, קרוב קרוב, אני מרגישה את הנשימות שלו מעליי, את הזין שלו מתקרב לכוס שלי.
מתקרב כל כך שהוא נוגע בו. קצה הזין, קצה הכיפה נוגע בעדינות בדגדגן הזקור והמגורה.
"קחי אותו" הוא לוחש לי צמוד לאוזן.
לוקחת ומשפשפת אותו על הדגדגן הבולט. מתחילה לאט לאט. כל נגיעה של הזין בדגדגן מגבירה את הרטיבות שלי, אני מרגישה אותה מפעפעת בתוכי, נוזלת אל הפתח.
ככל שאני רטובה יותר, האחיזה שלי בזין חזקה יותר והשפשוף מתגבר.
הגוף שלו צמוד לשלי, ראשו נצמד לשדיים שלי, הבל פיו מחמם את העור והזין שלו בידיים לי. ביד אחת .
אני ממשיכה בשלי, משפשפת אותו מעל הדגדגן, מגבירה את הקצב, האגן מתווסף מעצמו, הוא נע מעלה ומטה, בתנועות אחידות וקצובות מעלה ומטה. זיון ללא זיון.
חם לי...החום עולה במעלה הגוף, זרם של עונג מטפס בשניות אחדות, עובר מקצות בהונותיי דרך המפגש העוצמתי בין הכוס לזין, עולה לפנים שמתחממות ומסמיקות, עד שמגיע אל נקודת השובע הזו במוח.
הנקודה בה הכל מתפרץ והגוף מתפרכס לשבריר של שניה ונרגע.
נרגע עד לרגע הבא.

אחד הרגעים אם לא ה...

למעלה