זיון במשרד

loolah

New member
זיון במשרד

היא עבדה עד מאוחר. המשרד היה חשוך והיא הסתגרה בקומת המרתף אחרי שסגרה את הדלתות והחלונות. רצתה להיות בטוחה לבד בשעה עשר בלילה. הבאתי איתי שווארמה- היא הייתה רעבה. אכלנו ביחד וסיפרה לי על התיק שהיא עובדת עליו. היינו ביחד לא יותר משבועיים. התשוקה אליה הייתה בוערת אין קץ וכל זמן שדיברה אני חשבתי עליה עירומה ואני בתוכה.

אחרי שסיימנו לאכול היא התיישבה עלי והתנשקנו. הטעם של הבשר היה עדיין בפה ולא היה אכפת לנו. "מזל שלא שמנו עמבה, התלוצצתי והיא צחקה וזחלה מטה. היא פתחה את הרוכסן והוציאה את הזין החם שלי. זאת הייתה הפעם הראשונה שאמרה לי בחיוך "אני אוהבת את הזין שלך.. הוא לא גדול מדי וצורתו מופתית ויפה". נדלקתי אש. עצמתי את העיניים כשהיא הכניסה אותו לתוך הפה שלה.

היא מומחית למציצות. מוצצת בלי מבוכה, בלי היסוס, בלי טובות. היא מרטיבה את הראש הזקוף ורק אחר כך היא יורדת עם הלשון מטה על לביצים. אני מתנשף כמו שור מיוחם והיא דוחפת את כולו פנימה אל תוך הפה היפה שלה. יש לה שפתיים שמנות קצת, מצוירות ומזמינות. אני אוהב את השפתיים שלה. לחשתי לה שאני אוהב את השפתיים שלה והיא הוציאה את הזין שלי והעבירה את השפה העליונה על הראש שלו ולאחר מכן על הפנים שלה, לאורך הסנטר והלחי השמאלית. לאורך כל הזמן הזה היא החזיקה בו מלמטה חזק, מסובבת אותו כמו שהיה מוט הילוכים.

היא הרגישה שאני עומד לגמור ולכן קמה מיד והורידה את המכנסיים. היא התכופפה אל מול ארון התיקים הגדול ואני התקרבתי ומיששתי את האחוריים של. התחת שלה היה מלא ועסיסי, מוצק וזקוף. יש לה תחת משגע, מרטיט. העברתי את הזין שלי בתוך שני פלחיה והיא התנועעה אחורה רוצה לקבל אותו כבר. הרמתי את החולצה שלה עד אמצע הגב והמראה של התחת שלה העירום כמעט גרם לי לגמור במקום. "את צריכה לעשות קעקוע מעל לתחת" אמרתי לה קולי רועד ומיד הכנסתי את הזין לתוך הכוס שלה.

היא קפצה עם צעקה גדולה! היא החזיקה את התחת בכאב רב ואני לא הבנתי מה קרה. רק בבוקר הזדיינו בפראות לפני שהלכה לעבודה.

"הכנסת אותו לתחת שלי!" אמרה בקושי, למרות שהתחילה להירגע. סקס אנאלי לא היה "כוס התה שלה" ואני ממילא לא התכוונתי בכלל לזיין אותה בתחת. אני אפילו התפלאתי: "איך נכנס בקלות כזו?"

"יכול להיות שזאת התנוחה" ענתה אחרי שנרגעה קצת.

חיבקתי אותה חזק. התנצלתי. הידקה את החיבוק מסביבי כרוצה להגיד "לא נורא, אתה לא אשם".

כשהסתובבה שוב היא רכנה עוד יותר עד שהראש שלה נגע בתחתית הכיסא המשרדי. עכשיו אין מצב לטעות.

כשהתקרבתי עם הזין שוב דאגתי שהוא מכוון לכוס שלה הפעם והרטיבות שלה לא השאירה מקום לספקות. הזין שלי חדר מהר וחלק והיא דחפה מיד את התחת שלי לכיווני. הזין נעלם כולו בתוכה והתחלתי מזיין אותה בקצב מהיר. היא אוהבת את הנוחה הזו ואנו כמעט מזדיינים בה כל פעם שעושים סקס.
כשהרגתי שאני על סף גמירה משכתי את הזין החוצה ולחשתי לה אחרי שחיבקתי אותה מאחור:

"אני רוצה לגמור לך בפה."

הגמירה בפה שלה הייתה תלויה תמיד במזג שלה. זה היה עניין של מצב רוח ומדי פעם היא נענתה לי. הפעם היא נענתה!

היא כרעה בפני ולקחה את הזין בפה והתחילה למצוץ מהר כשידה משחקת בו בבסיס בתנועה של אוננות. הייתי על סף פיצוץ וצעקתי:

"עכשיו שרמוטה שלי!"

גמרתי בתוך הפה שלה. גמרתי הרבה והיא חיכתה עד שהרעידות שלי פסקו וקמה עם חיוך ממזרי. עד שחזרה מהשירותים רעננה כבר הייתי לבוש ובתחילת הסיגריה. היא לקחה את הסיגריה ועישנה בחיוך יפה. אח"כ אמרה:

"הרבה טחינה אכלתי היום."

צחקנו ביחד. חיבקתי אותה. רציתי עוד זיון. ניסיתי ללטף את הכוס שלה אבל היא הייתה החלטית: את השכר שלי על השווארמה קיבלתי. עכשיו מהר להכין קפה!

Maja the Naked

New member
תמיד אמרתי שיש קסם מיוחד

בסיפורים של דיווח יובשני מהשטח, "רפורטז'ה" כמו שלפעמים קוראים לזה. אפקט של הצצה בחור המנעול

למעלה