1קצין סקסי
New member
זיון בבית החולים
כשהתאשפזתי נכנסתי לדיכאון. מעבר למחלה, לבדיקות, לתרופות, לחוסר ודאות, אמרתי לעצמי- מה אני אעשה שבועות ארוכים בלי סקס?! אחרי שבועיים מתישים של בדיקות דם, שתן, אולטראסאונדים ומה לא, הגיע עוד פעם סופ"ש. האשה והילד ביקרו אותי ביום שישי בבוקר, הביאו לי קצת ממתקים ונפרדו בחיבוק ונשיקה. לקראת הצהריים נכנסה האחות לחדר ושאלה לשלומי, אמרתי לה שהכל בסדר באופן יחסי לזה שאני כאן. היא חייכה ואמרה שלפחות מגיע חולה חדש לחדר ויהיה לי עם מי לדבר. היא יצאה ואני חשבתי לעצמי - שוב יביאו לי כאן זקן שנסתם לו הקטטר
אחרי חצי שעה בערך מכניסים לחדר מיטה חדשה, החולה הייתה מכוסה בשמיכה אבל ישר יכולתי להבחין בשיער החום אדמדם הארוך והמתולתל שלה. זזתי לי במיטה וניסיתי לשפר עמדות כדי לראות יותר טוב מי השותפה לחדר. פניה היו מופנות לצד השני ונראה היה כי היא ישנה. עצמתי גם אני את עיניי ועברתי לעולם החלומות. בחלומי מצאתי את עצמי בוילה ענקית ומבודדת, משוטט לי בין החדרים. ירדתי לקומה התחתונה ודלת זכוכית ענקית הביאה אותי לבריכה. פתחתי אותה ויצאתי החוצה. זיהיתי תנועות במים התקרבתי וראיתי זוג בלונדיניות שופעות עומדות במרכז הבריכה, ערומות כמובן ומתנשקות ( ראיתי הרבה סרטים כחולים בחיים שלי...). התיישבתי על שפת הבריכה ובהיתי, וכמובן שהזין שלי התמתח במהירות ועמד דום. לפתע אחת מהן קלטה אותי, לחשה משהו לחברתה והן הסתובבו לעברי. שני זוגות שדיים מדהימים התקרבו לעברי...ואז שמעתי: שלום,שלום,שלום. והשלום הזה לא היה בחלום... פתחתי את עיניי, ואני רואה בחורה יפהפיה יושבת במיטה לידי, חלוק בי"ח קצר לגופה והיא מחייכת ואומרת לי שלום. פתאום שמתי לב שהבליטה במרכז גופי בולטת מתחת לשמיכת ביה"ח הדקה ומייד התיישבתי שלא תשים לב. היא הושיטה לי יד- נעים מאוד, אני דנית ועכשיו יצאתי מניתוח, האחיות אמרו לי שאנחנו הולכים להעביר את השבת ביחד. הושטתי לה יד ואמרתי שאני עופר וכנראה שבאמת אנחנו הולכים להעביר את השבת ביחד. לכזאת הפתעה לשבת לא ציפיתי, היא הייתה חמודה וחייכנית. סיפרתי לה על המחלה שלי ועל הבדיקות והטיפולים שאני עובר. היא סיפרה לי על המחלות שלה ועל הניתוח שעברה. השעות חלפו והרגשתי יותר ויותר קרוב אליה. השבת כבר נכנסה ובמחלקה נשארה רק אחות תורנית ורופא אחד שהסתובב בעיקר במיון. אחרי ארוחת הערב שהוגשה על מגשים לחדרים, היא הדליקה את המנורה הקטנה ליד מיטתה והוציאה ספר. שאלתי אותה מה היא קוראת, והיא הושיטה לי את הספר. "מאהבה של ליידי צ`טרילי", השם היה לי מוכר, אבל לא בגלל שקראתי את הספר אלא בגלל שראיתי את הסרט האירוטי והמחרמן הזה בכל הזדמנות אפשרית. מכיר? היא שאלה. אההם כיחכחתי בגרוני..לא קראתי אבל ראיתי את הסרט. היא חייכה אלי, ואהבת? מאוד, עניתי. תגיד לי, היא שאלה בלי להתבלבל, השהות כאן לא מטריפה אותך? בלי אישה? בלי סקס? בלי פרטיות ובלי אינטימיות. מטריפה גם מטריפה, נאנחתי. אבל מה לעשות, כל האחיות כאן בגילאי 50 ומעלה ונראות כמו הצרות שלי וכל החולים כאן בני 70 ומעלה ונראים כמו הצרות שלך, חייכתי. וכמו איזו צרה אני נראית? היא שאלה בחיוך שובב. נו טוב, את לא נראית כמו צרה, את יותר נראית כמו פנטזיה של כל גבר ממוצע. היא התיישבה במיטה וחייכה אלי, אתה חמוד, אמרה. הסמקתי ואמרתי תודה, גם את חמודה. היא ירדה מהמיטה ואמרה לי שהיא הולכת להתקלח לפני השינה. אמרתי לה לילה טוב ועקבתי אחריה במבטי. ראיתי שהיא נועלת את דלת החדר אבל יחסתי לזה חשיבות, היא נכנסה למקלחת ושמעתי את המים זורמים. התסובבתי לצד השני ודמיינתי אותה עומדת שם ומסתבנת לה להנאתה. לפתע שמעתי אותה קוראת : עופר! התיישבתי במיטה ושאלתי אותה אם הכל בסדר. הכל בסדר, חמודי, היא אמרה, רק שכחתי את המגבת על המיטה, אתה יכול להביא לי אותה? נהייתי אדום כמו סלק אבל מייד ירדתי מהמיטה, ראיתי שהזין שלי בולט מאוד בפיג`מת בית החולים המהממת, וניסיתי לסדר אותו בתור התחתונים כך שלא יבלוט. לקחתי את המגבת שלה ונקשתי בדלת המקלחת. חשבתי שהיא תפתח רק חריץ, אבל לתדהמתי כל הדלת נפתחה לרווחה והיא עמדה מולי עירומה ויפה כמו שיכולתי רק לדמיין. מייד הסתובבתי הצידה והגשתי לה את המגבת בלי להסתכל. המ קרה עופר? אף פעם לא ראית בחורה עירומה? היא צחקה לעברי. ראיתי גם ראיתי, רק שלא נעים לי ממך. הרגשתי יד רטובה נוגעת בידי. קצת קשה לי לנגב את הגב בגלל הכאבים מהניתוח. בא לך לעזור לי? לא יכולתי כמובן לסרב. נכנסתי לחדר המקלחת והתחלתי לנגב את גבה. טיפות המים גרמו לגופה לנצוץ באור והאוירה נעשתה חושנית יותר ויותר. היא עשתה צעד אחורה ונצמדה אלי גורמת לזין שלי להיצמד על אחוריה. אממממממממממ, אני רואה שמישהו כאן חרמניקו, היא לחשה. כן, עניתי במבוכה, הרבה זמן לא הייתי בסיטואציה כזאת. היא הסתובבה, לקחה את המגבת מידי והניחה אותה בצד. הרגשתי שאני משותק כשידיה החלו לפרום את כפתרי החולצה שלי והשאירה אותי בחזה חשוף מולה. לא היה טעם לנסות ולהסתיר את הזיקפה שכבר כאבה לי. היא ירדה על ברכיה, הורידה בתנועה אחת את המכנסיים והתחתונים והתחילה למצוץ לי את הזין. היא שיחקה איתו, ליקקה איתו, חורצת בו פסים עם לשונה, בולעת את אשכיי ומחכה לרטט שיגיח מכל גופי למגע לשונה. אחזתי בתלתליה חזק אך בעדינות והתענגתי על המציצות שלה. הרגשתי שאני עומד להתפוצץ והקמתי אותה. הובלתי אותה אל החדר והתיישבתי על הכיסא. היא התיישבה מעליי, כיוונה את עצמה, ובתנועה מהירה החדירה את הזין שלי לתוך הכוס שלה. פניי היו מונחות עכשיו בין שדיה, והתחלתי ללקק את פיטמותיה שהיו ורודות וקשות. אחזתי בישבנה ועזרתי לה לעלות ולרדת על הזין שלי. היא גנחה ואני ביחד איתה, מזל שהדלת הייתה סגורה, היא אחזה בראשי וכיוונה אותו כלפי מעלה והתחילה לנשק אותי בלהט. לשונה הייתה טעימה, ונראה היה לי ששנים לא היה לי טעם כזה מתוק בפה. הזדיינו בלהט ובתשוקה במשך דקות ארוכות עד שהרגשתי שהיא רועדת בכל הגוף ואז נתתי לעצמי להגיע לפורקן ביחד איתה. שיחררתי לתוכה את כל מה שעצרתי בתוכי במשך שבועות ארוכים. זה היה זיון מדהים. היא הניחה ראשה על כתפי, הרגשתי את תלתליה הרטובים מונחים על גבי. עכשיו הזעתי בגללך, היא לחשה. עכשיו אני צריכה עוד מקלחת ואתה מתרחץ יחד איתי. חייכתי ואמרתי לה שבכיף אני מצטרף ואני אדאג לסבן לה את הגב אם יהיה לה קשה
כשהתאשפזתי נכנסתי לדיכאון. מעבר למחלה, לבדיקות, לתרופות, לחוסר ודאות, אמרתי לעצמי- מה אני אעשה שבועות ארוכים בלי סקס?! אחרי שבועיים מתישים של בדיקות דם, שתן, אולטראסאונדים ומה לא, הגיע עוד פעם סופ"ש. האשה והילד ביקרו אותי ביום שישי בבוקר, הביאו לי קצת ממתקים ונפרדו בחיבוק ונשיקה. לקראת הצהריים נכנסה האחות לחדר ושאלה לשלומי, אמרתי לה שהכל בסדר באופן יחסי לזה שאני כאן. היא חייכה ואמרה שלפחות מגיע חולה חדש לחדר ויהיה לי עם מי לדבר. היא יצאה ואני חשבתי לעצמי - שוב יביאו לי כאן זקן שנסתם לו הקטטר