תתפוס היא אמרה לו תתפוס. כל המרבה הרי זה תפוס. היה זליל של עלבון?
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #22 ילדים שתי דקות אני לא בגן כבר רבים? אפי - לשבת יפה ניבי - לפינה שחקנית אוהבת את זה בפינה
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 22/1/02 #23 איפה היית? והאם, הגננת, את אוהבת אותנו יותר? זיוי [הילדה הכי יפה בגן]
א א י ל ה New member 22/1/02 #26 מתי תחליטי? <מתופפת עם הרגל על הרצפה בעצבנות> א י ל ה הולכת לדפוק פֶן
נ ניב המגניב New member 22/1/02 #29 ובכללל מה המנהלת שולחת אותי לפינה? בגלל שאני חדש כאן? או שתמיד דופקים את השחורים?? ניב(אךךך שמת ל....)
ובכללל מה המנהלת שולחת אותי לפינה? בגלל שאני חדש כאן? או שתמיד דופקים את השחורים?? ניב(אךךך שמת ל....)
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #30 ניבניב פספסת מותק. הפינה פה זה הפרס לא העונש. צפוף כזה חמים כזה נדחסים שחקנית שלוש פינות לה
ה המתחילן מהמלין New member 22/1/02 #32 גם לכובע שלי שלוש פינות....... כובען מתחיל שמחפש דברים משותפים או שותפויות לחלופין
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #33 ואני בכלל לא ת´כוונתי לכובע אלא לכובעון שחקנית איפה החליל שלך?
ה המתחילן מהמלין New member 22/1/02 #34 גמני לא תכוונתי אבל ככה יצא לי החליל שלי כרגע ארוז. שאנגן לך משו ?
ה המתחילן מהמלין New member 22/1/02 #38 יש לי שתי ידיים פנויות להביא עוד ידיים ? המתחילן שיודע שהשיא זה בגמירה
ה המתחילן מהמלין New member 22/1/02 #41 שיא השיאים זה בספר של גינס .... מה לא ידעת? כמו ששיר השירים זה בספר הזימה ההוא... נו את יודעת..... על איזה שיא אנחנו מדברים בכלל? אז אגמור בשיא מיזמור (ואני רק מתחיל)
שיא השיאים זה בספר של גינס .... מה לא ידעת? כמו ששיר השירים זה בספר הזימה ההוא... נו את יודעת..... על איזה שיא אנחנו מדברים בכלל? אז אגמור בשיא מיזמור (ואני רק מתחיל)
ה המתחילן מהמלין New member 22/1/02 #43 לא לגמור עדיין רק תמשיכי בקצב הנכון........ (ככה , כן , ככה זה טוב) המתחיל במיצווה אומרים לו גמור.
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #44 בקצב הסמבה או הרומבה? איך אתה רוצה שנעשה את זה? שחקנית אוחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחח