זיווג משמים

זיווג משמים

ארבעים יום קודם יצירת הולד,בת קול יוצאת ואומרת: ``בת פלוני לפלוני,בן פלוני לפלונית`` והקב``ה מאז ששת ימי בראשית יושב ומזווג זיווגים.כך לפי הגמרא. אז שאלה לי אליכם: האם אתם מאמינים שקיים רק אדם אחד אי שם שמראש יועד עבורכם וכל שאתם צריכים לעשות זו השתדלות לבחור נכון?
 
פספסת את הנקודה...אקטואליות המקורות

לא רלוונטי כרגע. ספציפית מה אתה חושב על אחת שיועדה עבורך איפהשהו בגלקסיה.
 

טל205

New member
אז כך

יתכן ויש רק אחת אך לא בהכרח שהיא תשאר לתמיד אותה אחת.
 
כיוונת לדעת גדולים.אמר איזה רב ש

זיווגו של אדם נקבע לו לפי מעשיו היום. לא לפי מעשיו בעבר או בעתיד.
 
לא מאמין בזה...

כדי שבני זוג יצליחו בזוגיות הם חייבים להשקיע ואם באמת היה לנו זיווג משמיים אז לא היינו צריכים לעשות כלום כדי שהזוגיות תצליח. דווקא היום היתה לי שיחה בנושא עם חבר.
 
מה זא ``לא היינו צריכים לעשות כלום``?

הקבה היה נוקש לך בדלת ומשאיר את הבחורה המושלמת עבורך בארגז? ברור שתצטרך ל``חפש`` את המתאימה לך.
 
עזבי את ההסבר המבולגן שלי

פשוט לא מאמין בזה, אני חושב שיש יותר מאישה אחת שיכול להיות לי טוב איתה ולכן אין מיועדת אחת.
 
גם עם בלאגן את אוהבת....

בלי פוזות גברת.....
 
דעתי..

אני מאמינה שקיים אדם ספציפי הראוי לאדם אחר,אני לא חושבת שהכרחי שיהיה זה דוקא משה או דוד. אני מאמינה שפשוט מדובר בזיווג עם מידות טובות שהקבה מכוון אותנו אליו ואז נשאר רק עיניין הבחירה. דעתכם תתקבל בשמחה.
 

טל205

New member
אז איך יש גרושים?

מה אלוקים לא ידע שהם לא מתאימים?
 
ה' לא נותן הכל על מגש של כסף

(בזה אשמה חווה) אבל הוא יכול לכוון אותנו לזיווג מתאים(דבר שלא נדע לעולם).
 
שכחת שהקבה נתן לנו גם זכות בחירה?

ובחירות שגויות מובילות לחוסר התאמה שכנראה מובילה לגירושין. תראה,אני באמת ובתמים מאמינה שזוג שמכבד,אוהב, עושה השתדלות לא לכעוס אחד על השניה ויכול להקשיב לצורך של השני-יכולים לבנות קשר יציב וטוב גם אם היא לא זו שיועדה לו משמים... אבל אל תשכח שקיימת הבחירה, לעיתים אנחנו עלולים להפסיד את הדבר המושלם עבורנו בגלל בחירה שגויה (אלו שפוסלים זיווג בגלל האף העקום שלו או האצבע ברגל שלה)
 

טל205

New member
אפשר לומר טוב יותר

שמגיע לאותו אדם יסורין ולכן אלוקים עושה זאת בצורה של גירושין.. על זה נאמר חשבונות שמיים ואל לנו להכנס לזה.
 

ש חף

New member
איזה שרשור

לא מאמינה בזה... אנחנו יכולים לחיות עם כמה אנשים,לאהוב. אין לי זמן לפרט,אולי יותר מאוחר
 
למעלה