זיהוי

fast food

New member
זיהוי

אני מחפשת שיר של dream theater אני זוכרת שהיה איזה משפט בסגנון looking down in the water,let's go to swim אני אשמח לעוד המלצות לשירים בסגנון(לאו דווקא של אותה להקה) ואם אפשר אז גם המלצות לשירים שלsymphony x ושל opeth

RamiSun

New member
????

לגבי השאלה הראשונה התושבה היא מה שכתבתי בכותרת ההודעה או במילים אחרות...אין דבר כזה כמדומני...כנראה להקה אחרת. המלצות לשירים של סימפוני: The Divine Wings Of Tragedy Of sins And SHadows The Accolade The Accolade 2 Candelight Fantasia Through The Loking Glass Communion And The Oracle Egypt

fast food

New member
אני כמעט בטוחה...../images/Emo4.gif

הם חוזרים הרבה פעמים על BRING ME TO THE LAND או משהו בסגנון.. אולי זה מהEP...

RamiSun

New member
אה הבנתי...

חחח...מצחיק, יש לי את זה על הדיסק שלי זה מאלבום כריסטמס שלהם Dream Theater - Christmas CD 1999 -Cleaning Out The Closet שירים בסגנון? זה שיר דרים טיפוסי במיוחד משלושת האלבומים הראשונים. ו-ACOS

fast food

New member
תודה

לא בדקתי עדיין אבל נראה לי שזה זה, תודה על העזרה!

kurush

New member
אני זוכר את השיר הזה

נשמע כמו ריפ אוף מ-U2... מהתקופה הגרועה באמת שלהם. זה מהשירים שהיו לא מספיק טובים בשביל להכנס ל-Falling Into Infinity... שגם בו חצי מהשירים לא ממש מעניינים. אם כי דווקא אחד מהשירים שלא נכנסו, Where Are You Now, לדעתי היה ראוי הרבה יותר מחלק מהשירים שכן נכנסו...

epitaph

New member
רמי...

נראה לי שהיא ביקשה שירים דומים שהם לא של סימפוני או אופת'.

Rubycon

New member
אלוהים באנגלית זה עם O

שממוקמת בין שני עיצורים, זה ה-O הכי רחוקה שיכולה להיות מ-א' כמו ב-אבא, והן (הפרחות) גם מבטאות את זה ככה. עכשיו גרמת לי להסביר את הפואנטה ולהרוס הכל.

kurush

New member
מבחינת אופת', לפחות

כדאי להתחיל עם Deliverance, או Still Life, שהם הכי נגישים, אם אין לך בעיה עם גראולים, או עם Damnation אם סגנון השירה הזה לא אהוב עלייך עדיין.

למעלה