זיהוי

Stinkin Fish

New member
זיהוי

לפני שנים רבות באמטיוי היה קליפ של אמינם וכושי אחר שהיו מצפון של כל מיני אנשים והיה בקליפ כל מיני סיפורים על מישהו שמוצא את אישתו שוכבת עם מישהו אחר, ואז אמינם והכושי השני היו המצפון וכל אחד אמר מה הוא חושב שצריך לעשות....... מישהו זוכר?

WhityGirl

New member
נראה לי

שסאב עשו לזה מיקס של הפינאלי עם הביט של השיר..

NO-BLESS

New member
עד כמה שידוע לי

יורם וזאנה עשה לפינאלי רימיקס על THE NEXT EPISOAD

Psycho BuZZ

New member
עוד הפעם הוויכוח הזה? נראה לי שכן!

תבדוק במילון את המילה "כושי" ותמצא שם משהו דומה ל"כינוי גנאי לשחורים"...

lr333

New member
שמע

אתה מישראל נכון? אז אני קורא לך ישראלי המוצא שלך מארץ יהודה אז אני קורא לך יהודי ואתה לא נפגע מזה או משהו נכון? אז למה השחורים(בשבילך) נפגעים שאני קורא להם ע"פ המקור שלהם?

Psycho BuZZ

New member
כי השחורים נרדפו ע"י גזענים

הרבה שנים והמילה nigger היתה קריאה גזענית כלפי השחורים... משהו בתור זלזול... כמו אם מישהו יגיד "יהודון" אז זה יהיה פגיעה גזענית ביהודי...

lr333

New member
אולי בך יהודון

פוגע אבל לי זה לא מפריע. אחרי הכל כולם אנשים אז זה לא כזה משנה. בקיצור QIX *מאש* *רז* *ספייקס* וכל זה........

Sister G

New member
סוף סוף אנשים שמרגישים כמוני!!!

תיקנתי כבר עשרות אם לא מאות אנשים לא להגיד את המילה הזאת, והם אמרו לי ששחור זאת קריאה יותר גזענית מ.. המילה האחרת ואני אומרת שהם טועים, כי הלבנים השתמשו במילה הזאת ככינוי גנאי לשחורים, ולא צריך לחזור ולהגיד אותה עוד פעם! צריך גם להמנע מלהגיד "שחור",כי גם בזה יש גזענות. אבל אם אין ברירה, להגיד את זה.. ולא.. "כ"

Psycho BuZZ

New member
לא נכון

כשאומרים למישהו "שחור" זה לא דבר גזעני! אולי ראיתם פעם בסרטים (של ארה"ב כמובן) אז יש שם תיאור של בנאדם במשטרה אז לכל תיאור מלווה גם צבע העור של אותו אדם, אפילו אם הוא לבן אז אומרים "ידה-ידה-ידה... לבן..." או אותו הדבר לגבי שחור... או שאומרים ממוצא אפריקאי/אסיאתי או מה שזה לא יהיה... להגיד את צבע העור זה לא גזעני... לא להגיד זה יהיה יותר גזעני כי זה שכאילו שרוצים לא לפגוע באדם שחור... וזו הכחשה עצמית למציאות...

Sister G

New member
לא.. לא הבנת..

להגיד על בן אדם שהוא שחור, זה לא גזעני אבל להגיד משהו כמו "יש פה הרבה שחורים", ולהתייחס אליהם כ"שחור" ולא בן אדם שחור, זה די גזעני. אני מקווה שהבנת אותי כי אני בקושי הבנתי את עצמי.. זה מסובך להסביר בכל מקרה, זה ה-ר-ב-ה פחות גזעני מהמילה האחרת תשאל את מי שאתה רוצה שמכיר אותי אם אני לא מתקנת אותו כשהוא אומר את זה.. חלק כבר מתחילים לתקן אנשים אחרים.

Psycho BuZZ

New member
להגיד...

"אני לא הולך לשם כי יש שם הרבה שחורים" זה כמו להגיד אותו דבר עם "כושים"... זה גזעני... אבל הבנתי אותך...

למעלה