נאלצת להסכים עם סייקו...sister g את טועה. אין שום רע או גזענות במילה "כושי" כי המקור שלהם זו ארץ כוש. זו היתה פעם מילת גנאי...לצערנו הרב. אין שום גזענות במילה "שחור"(כשמזמינים אמבולנס בארה"ב למשל צריך לציין אם מי שנפגע שחור או לבן) מאותה סיבה שאין גזענות במילה "לבן". וצריך לזכור שהכל תלוי במי אומר ואיך אומרים. יש הבדל גדול בין אם אתה קורא לחבר שלך "יהודון" או אם אתה הולך ברחובות מינכן וגלוח ראש מכנה אותך כך. מכאן שיש הבדל בין אם כושי אומר לחבר שלו "whassup nigga" לבין אם תלך ברחובות ניו-יורק ותגיד למישהו "you stinkin' nigro". הבנתוס?
אם כשהיא קוראת לחבר השחור שלה "כושי" הוא נעלב. אני אתנצל גם בפני ידידי הטוב ושחור-העור אנדי על כל הפעמים שהעזתי לקרוא לו "כושי". שלא לדבר על הטלפון הדחוף שאני צריכה להרים לידידי בן הכושיהעברי מדימונה. (ד"א, למי שלא יודע, או שם לב, ככה הם עצמם וכל אחד אחר קורא להם- כושיםעבריים.
"לשם שינוי ובאופן מיוחד אני נאלצת להסכים עם סייקו...sister g את טועה. אין שום רע או גזענות במילה "כושי" כי המקור שלהם זו ארץ כוש" - בכלל לא אמרתי דבר כזה... להיפך! זה גזעני להשתמש במילה "כושי"!!! רק אם שחור אומר לשחור אחר! ולא לבן לשחור!
בהתחלה אולי זה נתפס ככה, כי אנשים התחילו לקרוא להם ככה ואולי אפילו הם בלי הרבה ברירה קראו לעצמם ככה. אבל עכשיו הם רוצים שיקראו להם "העבריים" תשאלי את הידיד שלך מדימונה.
איך לפי המילה באנגלית הם באים מניגריה, ולפי המילה בעברית הם באים מכוש? אז נכון, שתי הארצות נמצאות באפריקה, אבל זהו חוצמזה, אני לא מדברת על הפירוש, אלא על העובדה שהשתמשו במילה הזאת ככינוי גנאי, ואנחנו לא צריכים לחזור ולהשתמש בה
כושי זה סימן זהוי את תראי כושי ברחוב ותרצי להגיד לחברה שלך שתסתכל עליו (לא חשוב למה) אז תגידי: זה עם האף הרחב? זה עם התלתלים? זה עם החולצה הלבנה? לא! את תגידי כושי\ שחור\ אפרואמריקני. זה כמו שיגידו עלי: "סתכל על השמן" "סתכל על זה עם השיער ארוך" סתכל על זה הנמוך". כולה ס-י-מ-ן ה-י-כ-ר!!!