זיהוי

nogi3

New member
זיהוי

טוב אז אני זוכרת שבתחילת הסרט יש ילד בלונדיני עם משקפיים ונראלי שהוא רב עם ההורים או משהו, אה ויש לו בית עץ, קיצר הוא נוסע על אופניים לספריה ועובר דרך מנהרה וילדים צוחקים עליו ואז הוא מגיע לסיפריה ויש ספרן מוזר כזה והילד מסתכל בספר ואז פתאום הספריה מתחילה להתמלא בצבע שרודף אחריו ומכסה אותו ואז הוא עובר לעולם של פנטזיה כזה עם שודדי פיראטים וגם באיזשהו שלב הוא מטפס על מגדל ודרקון בולע אותו אבל אז צומח מהבטן של הדרקון עץ או משהו כזה והילד יוצא מהבטן שלו עם חרב וחוזר לבית שלו לבית עץ, וההורים דאגו לו וכאלה אם מישהו יגיד לי את השם של הסרט זה יעזור מאוד, תודה:)

nogi3

New member
ועוד אחד

ועוד סרט שאיזה ילד נכנס לתוך איזה דלעת ענקית של הדודות שלו או משהו כזה.ונוסע בה עם כל מיני יצורים שאני לא זוכרת מה הם

MovieMaster

New member
לגבי הסרט הראשון: ריצ'ארד וסוד הספרים האבודים

ריצ'ארד וסוד הספרים האבודים (1994) / The Pagemaster סרט חצי מצוייר, דוגמת רוג'ר ראביט, עם מקולי קאלקין כריצ'ארד טיילור, הילד העובר מעולם המציאות לעולם פנטזיה מצוייר וחווה שם שלל הרפתקאות. את הוריו של ריצ'ארד מגלמים השחקנים: אד באגלי הבן ומל האריס. כמו כן תרמו את קולותיהם משתתפים מפורסמים נוספים, כמו למשל וופי גולדברג, פטריק סטיוארט (הלא הוא קפטן ג'אן לוק פיקארד ממסע בן כוכבים - הדור הבא ופרופ' אקסביאר מהאקס-מן), ליאונרד נימוי (הלא הוא מיסטר ספוק הידוע), וכריסטופר לוייד (הזכור לכולנו כד"ר אמט בראון הממציא הגאון המפוזר מסדרת הסרטים "בחזרה לעתיד")

למעלה