זיהוי 2 סרטים

tav15

New member
זיהוי 2 סרטים

1. סרט על 3 נשים שמגלות שהן יוצאות עם אותו גבר, לא ג'ון טאקר..אני זוכרת רק שיש קטע שאחת מהן משתתפת בתחרות מלכת יופי. 2. סרט על בחור שמאוהב בשכנה שלו ויש איזה קטע שהם עוקבים אחרי השכן כי הם חושבים שהוא רצח את אישתו מצטערת שאין לי עוד פרטים אם תצליחו לעלות על זה באמת תצאו מלכים ממש!

MovieMaster

New member
הראשון: 3 מיטות לרווק (1989) / Worth Winning

השני, אולי: דיסטורביה (2007) / Disturbia

tav15

New member
ממ

לא צדקת באף אחד מהם אבל תודה על הניסיון:) :)

MovieMaster

New member
הבאתי לך את הסרטים הכי מוכרים על פי מה שתארת

לו היית מצרף פרטים נוספים, יותר קונקרטיים, כמו למשל שם של אחת הדמויות הראשיות, שם של שחקן או שחקנית, או למשל מאיזה שנה בדיוק הסרט, או מתי ראית אותו בדיוק ואיפה, מרבית הסיכויים שהייתי יכול למצוא לך בדיוק באיזה סרטים בדיוק מדובר. זו בדיוק הסיבה שבגללה ישבתי והכנתי את המדריך לאיך לשאול שאלות לגבי סרט שרוצים שנזהה לכם אותו, וביקשתי לנעוץ אותו...

tav15

New member
ממ אוקיי עוד טיפה פרטים..../images/Emo58.gif

בסרט הראשון עם השלוש נשים, קוראים לו "מחפשים את.." או "למצוא את..", אחת הנשים ארגנטינאית או ברזילאית או משהו אני כבר לא ממש זוכרת. בסרט השני לילד יש חבר שההורים שלו אף פעם לא בבית אז הוא מנסה דברים עם עצמו וממ הזקן שהם עוקבים אחריו מסתבר בונה בריכה בבית אני לא זוכרת ממתי הסרטים, אבל עברו כמה שנים מאז שראיתי אותם

MovieMaster

New member
אוקיי, אז הסרט הראשון זה: לתפוס את פאפי

לתפוס את פאפי (2003) / Chasing Papi קומדיה של הבמאית לינדה מנדוזה מ2003. עם: רוזלין סנצ'ז, סופיה ורגרה, ג'ייסי ולאסקואז, מריה קטנצ'יטה אלונזו ואדוארדו וראסטגויי. הקומדיה סובבת סביב שלוש נשים נפרדות: עורכת דין משיקגו, מלצרית ברים ממיאמי וניו יורקרית אמידה. כל השלושה מגלות שהן חולקות דבר אחד משותף, חבר מלוס אנג'לס בשם תומאס פואנטס, המכונה "פאפי". השלושה מחליטות ללמד אותו לקח, ולצורך זה משאירות את המחלוקות ביניהן בצד וחוברות יחד...

MovieMaster

New member
ואם אני לא טועה, השני: שמונה ימים בשבוע

שמונה ימים בשבוע (1997) / Eight Days A Week

למעלה