זיהוי שיר

חגית171

New member
זיהוי שיר

שלום לכולם , אני מאוד שמחה לדעת שיש פורום לעדה הפרסית שמי חגית חדשה כאן ובאתר תפוז בכלל , יש לי בקשה שאשמח אם הקבל עזרה, יש לי שיר מאוד יפה בפרסית אך באכות לא טובה שלצערי אני לא יודעת את שמו ואת שם הזמר המבצע צירפתי לינק לשמיעת השיר אולי משהו ידע יותר. תודה חגית. http://www.dup.co.il/v/14219Tu3e4yHeP

gamari

New member
בוודאות

הזמר אבי - Ebi לגבי שם השיר, אני לא יודע בבירור, אולי יידעו פה החברים ביתר דיוק

מורד3

New member
זיהוי שיר

הזמר אבי, והשיר נקרא ستاره های سربی SETAREHAYE SORBI ,תכנס לאתר של IRAN TRANEH הזמר ABI ושם השיר ותשמע . האזנה נעימה מורד

חגית171

New member
יש אפשרות לעלות את המילים של השיר,

חיפשתי אך לא מצאתי אולי אתם תצליחו ,תודה.:)

מורד3

New member
ستاره ه&#

ستاره های سربی فانوسک های خاموش من و هجوم گریه از یاد تو فراموش تو بال و پر گرفتی به چیدن ستاره دادی منو به خاک این غربت دوباره دقیقه های بی تو پرنده های خسته ن آیینه های خالی دروازه های بسته ن اگه نرفته بودی جاده پر از ترانه کوچه پر از غزل بود به سوی تو روانه اگه نرفته بودی گریه منو نمیبرد پرنده پر نمیسوخت آینه چین نمیخورد اگه نرفته بودی و اگه نرفته بودی شبانه های بی تو یعنی حضور گریه با من نبودن تو یعنی وفور گریه از تو به آینه گفتم از تو به شب رسیدم نوشتمت رو گلبرگ تو رو نفس کشیدم از رفتن تو گفتم ستاره دربدر شد شبنم به گریه افتاد پروانه شعله ور شد اگه نرفته بودی جاده پر از ترانه کوچه پر از غزل بود به سوی تو روانه اگه نرفته بودی گریه منو نمیبرد پرنده پر نمیسوخت آینه چین نمیخورد اگه نرفته بودی و اگه نرفته بودی ستاره های سربی فانوسک های خاموش من و هجوم گریه از یاد تو فراموش... שבת שלום מורד

למעלה