זיהוי שיר - dmx

WarrenG

New member
זיהוי שיר - dmx

בקליפ של i miss u הוא שר שיר אחר בסוף - איזה שיר זה?? ו.. בלי קשר - אני מחפש שירים של O´l dirty bastard מישהי המליצה לי.. אתה יכולים להמליץ על שירים טובים שלו? (חוץ מbaby i got your money)

2PAC4EVER

New member
זיהוי שיר (???????)

אז ככה- זה לא הוא שר- זאת פיית´ אוונס,עם הקול המדהים זה לא בדיוק שיר שם היא משנה למזמור דת נוצרי כמו שיש - מעוז צור ישועתי..... בחנוכה אז זה משהו כזה... AMAZING GARCE" HOW SWEET THE SOUND THAT SAVED THE ...." אתה מתכוון לזה שיר דת מהכנסיות...

The EmineM ShoW

New member
טופעקון...

"בקליפ של i miss u הוא שר שיר אחר בסוף - איזה שיר זה??" הוא לא שאל "איזה שיר שרה פיית´ אוונס?" הוא שאל שאלה שגם אני רציתי לשאול! יש בסוף הקליפ הפסקה ואז הוא עובר לשיר אחר כמו שמיסי עשתה ב"גט יור פריק און" איזה שיר הוא שר בסוף???????. זה בערך 5-10 שניות רק... אם אתה מתעקש... אני יעלה את זה שתזהה...

The EmineM ShoW

New member
בעעעעעעע

אנ´לא יכול להעלות בסוף... הבן זונה שעשה את הריפ לקליפ שהורדתי לא הכניס את זה!!!

2PAC4EVER

New member
מה אתה רוצה אני לא יודע

בשיר אין כלום אז אני מבין שזה מהקליפ יש לי את הקליפ... ועדיין לא הבנתי מה נסגר איתכם?

2PAC4EVER

New member
אמינמון

אם אתה רוצה שאני יתיחס אלייך רציני, betta show some respect עכשיו אם החלטת שאתה טיפה יותר בוגר תעלה את הקטע.

The EmineM ShoW

New member
כמו שאמרתי אחי...

הורדתי את הקליפ רק זה שעשה ריפ לקליפ מMTV לא הכניס את הקטע שבסוף ככה שאין לי את זה בסוף אתה יכול לראות את זה הרבה פעמים בMTV BASE...

2PAC4EVER

New member
לא יוצא לי כל כך לראות

MTV BASE לצערי וטלוויזיה בכלל אאאאההההההההההההההההההההה אני ישתדל לראות...

Ambitionz

New member
הוא לא מתכוון לזה

בסוף השיר, DMX שר משהו כמו לאבא שלו, שיר שונה, אני לא יודע איזה...

WarrenG

New member
אף אחד לא מזהה?????

כנראה שאני יצטרך להוריד את כל הדיסק (the great depression) גם ככה התכוונתי לעשות את זה אהה.. אני זוכר שהוא אומר הללוליה בשיר,, אם זה עוזר למישהו

2PAC4EVER

New member
תוריד את כל הדיסק

זה דיסק טוב, בכל מקרה, לא ראיתי את הקליפ בביס (יש לי רותו על המחשב אבל אין את מה שאתם מדברים עליו) והשיר שאתה מחפש הוא- A MINUTE FOR YOUR SON והקטע הוא: "speak the word for you one day Up in there like, "Hallelujah!" on Sunday I thank you Lord for the blessings that you gave me And for my life with the blessings you have saved me"

WuDirty NZA

New member
0db shit

here comes the judge Dirty and stinky(method man version) Brooklyn zoo protect ya neck II Recognize i got ya money baby cmon shymmy shymmy ya Dog shit black widow part II

למעלה