זיהוי שיר 2..

זיהוי שיר 2..

שלום, אתמול והיום בערך באותה השעה (בין 11 ל 12) הושמע שיר בגלגלצ, של זמרת. נראה לי התרגום שלו מאנגלית בערך ``אני הולכת להרוג`` שיר חמוד. אם מישהו יודע למה התכוונתי, אז אם אפשר את שם הזמרת ושם השיר (באנגלית) תודה רבה!

TELEVOX

New member
נצל"ש - גם צריך זיהוי ויש לי הקלטה ../images/Emo70.gif

אתמול (10.06) בשעה 14:30 בערך , השדרן שאת שמו שכחתי , אמר "הנה שיר ישן שמישהו ביקש .." "הרכב אמביאנט ישראלי , שנת 84' ..." ואני , אידיוט, מחכה לשמוע איך השיר נשמע ולא מקשיב לשם שלו !! בקיצור את השיר הזה אני מחפש כבר כמה שנים טובות , ולפחות יצאתי מההלם והקלטתי אותו בנייד (איכות לא משהו הייתי בדיוק בחנייה בתוך הרכב) אני בטוח שתוכלו לעזור לי , אז : תודה !! ניתן להיכנס לקישור הבא ולשמוע את ההקלטה באופן מיידי :) >> ZZZZZZZ

TELEVOX

New member
../images/Emo26.gif

תודה רבה !!! אכן כן , זה השיר. חיפשתי בויקי - לא נראה שזה הרכב ישראלי , למה השדרן אמר כך ? בכל מקרה - אני עכשיו מנסה להשיג את השיר ולא נראה לי שיש אותו בחנות כלשהיא , איך אפשר להשיג את השיר הספציפי הזה ?

abastor

New member
בטוח יש אותו בחנות כלשהי

וגם אם לא, ברוב חנויות הדיסקים אפשר להזמין וזה מגיע תוך בערך שבועיים שלושה. אם השיר הזה באמת חשוב לך אפשר למצוא אותו ככה. מעבר לזה אני בטוח שמישהו עם יכולות אינטרנט מספיק מיומנות יצליח למצוא את זה

למעלה