זיהוי שיר של עמיר

s141190

New member
2 שאלות

אני צריך עזרה בזיהוי שיר: יש שיר של עמיר שמתחיל ככה: מה שלומך ספר לי קצת, על איך את המרגיש, רוקן קצת רגש.... מישו יכול לתת לי קצת פרטים על השיר הזה? [איך קוראים לו ומתי הוא יצא..?] ועוד משו... אני יודע שעמיר הוציא שיר "התיקון הכללי" ששם בעצם קוראים פסוקים מתהילים...אז זה חלק מהפרוייקט ששודר פעם בעובדה? - סיפרו שם על אומנים רבים ששרים פסוקים מתהילים שאמורים לטהר אותך אחרי ששפכת את הזרע שלך או משו כזה.. [סליחה אם פירטתי יותר מדי ;) ] למשל יהודה סעדו, ליאור נרקיס.... אז עמיר גם השתתף ושר? תודה רבה מראש!!!

adielfr

New member
זיהוי שיר של עמיר

שלום לכולם :) יש שיר שמתנגן לי בראש, שבמידה והוא לא שלו אז הוא ללא ספק של יהודה סעדו. הבעיה היחידה היא שאני זוכר רק כמה מילים בודדות מהשיר. אולי תצליחו לעזור לי המילים הן: "אז יצאתי לטייל בתוך הראש שלי.....". תודה רבה לכולם

ו ר ד ב

New member
לא. עמיר הוציא בנפרד את התיקון...

ולא כחלק מפרוייקט
וכן התיקון מדבר על כל מיני חטאים כאלו ואחרים

maia r

New member
בבקשה ../images/Emo9.gif

שיגרה ביצוע: עמיר בניון מילים: עמיר בניון ואסף אטדגי לחן: עמיר בניון בזמן שהשגרה את מקומה אצלי תפסה, יצאתי לשדות בדמיוני, סוסים על הר, קולות אני שומע הם קוראים אלי מן המדבר אני לשם מגיע מעופף לי על שטיח בסלון שלי, יוצא מהשגרה שלי אני והקולות שלי וכל החלומות שלי בזמן שהכורסא הנעימה שלי, הפכה למן מטוס או חללית אני נוסע לבקר חבר בארץ רחוקה דוברים צדים דגים בנחל שזורם לו בצינור, שמתפתל לו בגינה שלי, נשפך מהשגרה שלי, אני והגינה שלי עם כל החלומות שלי בזמן שהשגרה שוב השתלטה אני רציתי חופש אז יצאתי לטייל בתוך החפצים שלי בתוך העולמות המרתקים שלי בזמן שהחלון מולי הפך למן מרקע גדול אני רואה סרטים ומחזות ויצורים קטנים של לילה ודמות שרצה על גגות קופצת מלמעלה ישר אל תוך בקבוק על השולחן שלי, לנחות על השגרה שלי אני והבקבוק שלי וכל החלומות שלי בזמן שהשגרה שוב השתלטה אני רציתי חופש אז יצאתי לטייל בתוך החפצים שלי בתוך העולמות המשונים שלי

גרציה פ

New member
../images/Emo2.gif אתה? ממתי מאיה זה שם של בן?../images/Emo3.gif

מאיל'ה שלנו היא אחלה בחורה!

maia r

New member
גרציה אני חולה עלייך ../images/Emo24.gif

ואני קטנה- ענקית
ממש כמו עמיר...

s141190

New member
נצל"ש: אני צריך גם עזרה...

יש שיר של עמיר שמתחיל ככה: מה שלומך ספר לי קצת, על איך את המרגיש, רוקן קצת רגש.... מישו יכול לתת לי קצת פרטים על השיר הזה? [איך קוראים לו ומתי הוא יצא..?]

ו ר ד ב

New member
שם השיר: "קרובאליך"

הוא נמצא בדיסק האחרון "הכל עד לכאן" רצועה 6, אני מקווה שיש לך את המקורי ולא לחינם אתה שואל את השאלות האלו...

למעלה